Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam ten post bo ciekawi mnie czym Wy karmicie wasze psiaki, chce wymienić się propozycjami i zdobyć nową wiedze i urozmaici codzienne zwykłe jedzenie Soni. Prosze wpisujecie sie :) czekmay na ciekawe wpisy

Posted

Ja może zaczne. Ja daje mojej Soni suchą karme codziennie firmy Purina (uważam ze to najlepsza firma). Co dwa dni kupuje jej saszetki Pedigree z cielęciną (bo to najbardziej lubi) a jak niema akurat mokrej karmy, to do suchejwlewam odrobine gorącej wody zeby sucha karma namokła i wylewam potem;) daje to rewlacyjny aromat i mojemupsiakowi bardzo smakuje. pozdrawiam

Posted

[quote name='Laguna007']wiem ze jest taki dział ale chciałąm tutaj tak bardzeij na luzie, zabronione to?

Dublowanie tematów kończy się zamknięciem lub usunięciem wątku, a umieszczenie topiców w niewłaściwym dziale - przeniesieniem do właściwego działu.:razz:
Regulamin się kłania :cool3: 4. Użytkowniku, zanim rozpoczniesz nowy wątek, sprawdź za pomocą wyszukiwarki u góry strony , czy dany temat nie był już poruszany. Jeśli był – zapoznaj się z nim, a w razie potrzeby kontynuuj. Powtarzające się wątki będą usuwane lub łączone – chyba, że moderator zadecyduje inaczej.

Posted

Wczoraj przeczytalam to
I tak jak jeszcze do wczoraj chcialam zmienic karme z gotowanego jedzenia na suchą, tak teraz NIGDY tego nie zrobie :shake: Chyba ze to bedzie karma ktora nie ma nic wspolnego z tymi wyczynami :roll:

Posted

Ja tak samo gotowany ryż z warzywkami,dodatkowo wsypuje mieszanke warzywną i ona ma otręby, zmielone zboża i warzywka.Do tego dodaje mięsko, dziczyzke albo wołowinke (na kurczaka ma uczulenie) i to z rana dostaje ,a w ciagu dnia dostaje sucha karme puriny z jagnięciną

Posted

Ja osobiscie kupuje mojemu labradorowi , Sjgonowi , Acanę . Ryż w sosie z mięsem zachęca go , żeby razem z nami szybko wrócił do domu w podwórka :P PAMIĘTAJCIE , ŻE PSY KARMIMY PO SPACERZE ! jEŻELI TAK NIE ROBICIE , ZMIEŃCIE TO NATYCHMIAST , BO MOŻE DOJŚĆ DO TRAGICZNEGO SKRĘTU ŻOŁĄDKA ( U SZCZENIAKÓW ) .