Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich,
co prawda jestem z Bydgoszczy,ale w Toruniu studiuje.
ze znajomą myślimy nad tym,żeby w schronisku w Toruniu zaczal sie Program Pozytywnego Szkolenia Psów Schroniskowych.
Pani Ola,która prowadzi taki program w schronisku w Bydgoszczy, zaoferowala pomoc na poczatku.
Potrzebna jest oczywiscie zgoda Dyrektorki,ale też przede wszystkim ludzie,ktorzy chcielby psiaki w takim programie prowadzic ( fajnie byloby,gdyby psiaki wdrazane w taki program cwiczylyby 2 razy w tygodniu,choc u nas w Bydgoszczy teraz cwicza juz tylko raz,ale i tak jest dobrze).
co o tym myślicie?
mialoby to racje bytu?

Posted

[quote name='Kłapoucha']Witam wszystkich,
co prawda jestem z Bydgoszczy,ale w Toruniu studiuje.
ze znajomą myślimy nad tym,żeby w schronisku w Toruniu zaczal sie Program Pozytywnego Szkolenia Psów Schroniskowych.
Pani Ola,która prowadzi taki program w schronisku w Bydgoszczy, zaoferowala pomoc na poczatku.
Potrzebna jest oczywiscie zgoda Dyrektorki,ale też przede wszystkim ludzie,ktorzy chcielby psiaki w takim programie prowadzic ( fajnie byloby,gdyby psiaki wdrazane w taki program cwiczylyby 2 razy w tygodniu,choc u nas w Bydgoszczy teraz cwicza juz tylko raz,ale i tak jest dobrze).
co o tym myślicie?
mialoby to racje bytu?[/QUOTE]

Pomysł ten został juz podjety- na dniach ruszy grupa która bedzie prowadzic psiaki raz w tyg. zainteresowane os prosze o kontakt pod nr 69522018:cool1:

Posted

ale super :)
a potrzebujecie jakiegoś rozglaszania przy rekrutacji i samego programu? ;)
moze zbiorowy watek psow szkolonych? ;)
wogole, cos nie na temat,ale jesli sa wolontariusze,ktorzy mogliby prowadzic forum i zgodzilaby sie na to dyrekcja,to polecam zalozyc forum, my w bydgoskim schronie tez takie mamy ( schroniskobydgoszcz fora.pl) - napisalam z przerwa,bo mi ucinalo ;/
dosc dlugo sie rozkrecalo,ale teraz jest fajnie,bo ludzie wchodza na forum,dowiaduja sie o psiaki itp.
pisze o tym,bo wiem,ze nie macie teraz strony internetowej i szkoda mi tych psiakow...
zawsze to jakis pomysl na zwiekszenie adopcji :)
dzieki za informacje :)
i w razie czego,jakby przydala sie jakas pomoc,to w ferie postaram sie wyciagnac dziewczyny z naszego schronu,zasze fajnie wymienic sie doswiadczeniami :)

Posted

Przepraszam za offa ;)
Poszukuję osoby do wizyty PA w miejscowości Szembekowo 20 km za Toruniem w stronę Warszawy. Jest potencjalny domek dla czarnej wyżełki . Sprawę prowadzi Ati z Dogomanii.
Może znacie kogoś , kto mógłby przeprowadzić wizytę .