Kłapoucha Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Witam wszystkich, co prawda jestem z Bydgoszczy,ale w Toruniu studiuje. ze znajomą myślimy nad tym,żeby w schronisku w Toruniu zaczal sie Program Pozytywnego Szkolenia Psów Schroniskowych. Pani Ola,która prowadzi taki program w schronisku w Bydgoszczy, zaoferowala pomoc na poczatku. Potrzebna jest oczywiscie zgoda Dyrektorki,ale też przede wszystkim ludzie,ktorzy chcielby psiaki w takim programie prowadzic ( fajnie byloby,gdyby psiaki wdrazane w taki program cwiczylyby 2 razy w tygodniu,choc u nas w Bydgoszczy teraz cwicza juz tylko raz,ale i tak jest dobrze). co o tym myślicie? mialoby to racje bytu? Quote
w-lenka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Kłapoucha']Witam wszystkich, co prawda jestem z Bydgoszczy,ale w Toruniu studiuje. ze znajomą myślimy nad tym,żeby w schronisku w Toruniu zaczal sie Program Pozytywnego Szkolenia Psów Schroniskowych. Pani Ola,która prowadzi taki program w schronisku w Bydgoszczy, zaoferowala pomoc na poczatku. Potrzebna jest oczywiscie zgoda Dyrektorki,ale też przede wszystkim ludzie,ktorzy chcielby psiaki w takim programie prowadzic ( fajnie byloby,gdyby psiaki wdrazane w taki program cwiczylyby 2 razy w tygodniu,choc u nas w Bydgoszczy teraz cwicza juz tylko raz,ale i tak jest dobrze). co o tym myślicie? mialoby to racje bytu?[/QUOTE] Pomysł ten został juz podjety- na dniach ruszy grupa która bedzie prowadzic psiaki raz w tyg. zainteresowane os prosze o kontakt pod nr 69522018:cool1: Quote
Kłapoucha Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 ale super :) a potrzebujecie jakiegoś rozglaszania przy rekrutacji i samego programu? ;) moze zbiorowy watek psow szkolonych? ;) wogole, cos nie na temat,ale jesli sa wolontariusze,ktorzy mogliby prowadzic forum i zgodzilaby sie na to dyrekcja,to polecam zalozyc forum, my w bydgoskim schronie tez takie mamy ( schroniskobydgoszcz fora.pl) - napisalam z przerwa,bo mi ucinalo ;/ dosc dlugo sie rozkrecalo,ale teraz jest fajnie,bo ludzie wchodza na forum,dowiaduja sie o psiaki itp. pisze o tym,bo wiem,ze nie macie teraz strony internetowej i szkoda mi tych psiakow... zawsze to jakis pomysl na zwiekszenie adopcji :) dzieki za informacje :) i w razie czego,jakby przydala sie jakas pomoc,to w ferie postaram sie wyciagnac dziewczyny z naszego schronu,zasze fajnie wymienic sie doswiadczeniami :) Quote
wapiszon Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Przepraszam za offa ;) Poszukuję osoby do wizyty PA w miejscowości Szembekowo 20 km za Toruniem w stronę Warszawy. Jest potencjalny domek dla czarnej wyżełki . Sprawę prowadzi Ati z Dogomanii. Może znacie kogoś , kto mógłby przeprowadzić wizytę . Quote
wapiszon Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Dziękuję za pomoc w szukaniu osoby na wizytę PA. Już znalazł się chętny Wujek :) Quote
Recommended Posts