yoshi22 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ależ Ankur wypiękniał i zmężniał, ta klata no no :loveu: Cieszę się, że jest szczęśliwy w nowym domu. Dobrze, że sunia walczy i chce żyć. A co to było w tych uszach kocurka? Zdjęcie mi się nie powiększa... W dalszym ciągu trzymam kciuki za suczkę i kocurka!!! Quote
szyszunia557 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) yoshi22 napisał(a):Ależ Ankur wypiękniał i zmężniał, ta klata no no :loveu: Cieszę się, że jest szczęśliwy w nowym domu. Dobrze, że sunia walczy i chce żyć. A co to było w tych uszach kocurka? Zdjęcie mi się nie powiększa... W dalszym ciągu trzymam kciuki za suczkę i kocurka!!! Masz szczęście, że zdjęcie się większe nie otwiera ! To świerzb i lepiej się z bliska nie przyglądać... Edited March 31, 2012 by szyszunia557 Quote
yoshi22 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 O ja cie jaki bidulek... Pytałam bo nie mieściło mi się w głowie, że z takich małych kociach uszu można tyle tego wydobyć, że tak powiem.... Quote
szyszunia557 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jutro jadę do Fundacji, czekajcie na wieści i zdjęcia ;) Quote
Kava Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 dobrej drogi dla ciebie, a dla wszystkich zwierzakow dobre fluidy....i moc mizianek Quote
szyszunia557 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Dziękuję Kava ! Tylko co się dzieje za oknem ?! Sypie przeraźliwy śnieg :shake: Chcę słońca i wiosny ! Quote
Kava Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Pytania retoryczne do Wszechswiata: WIOSNO , WIOSNO GDZIE ZES TY ??????????????? SLONCE , KTO WIE GDZIE PODZIEWA SIE SLONCE JAK GO NIE MA ??????????????? Quote
Ewelinaaa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Oj, nie tylko ty pragniesz tej wiosny i tego gorącego słońca :D Quote
Kava Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 wyproszone i wyzebrane , zawitalo dzis do nas... slabiutkie jest jeszcze, bo nocka mrozek szczypal,.... ale swieci....jupi!! Quote
Ewelinaaa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Coś tutaj u dziewczyn ostatnio cichutko się zrobiło.? Co słychać, opowiadajcie :) Quote
Madzialenos Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja piszę ale zawsze kasują się posty ... Quote
Kava Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Madzialenos napisał(a):Ja piszę ale zawsze kasują się posty ... jak to, jeszcze teraz? czy masz na mysli ten wielki crash , ktory zezarl glowny dysk i z wszystkich watkow posty , bazarki, rejestracje i wiele innych rzeczy przepadlo? Quote
szyszunia557 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Kava na Ciebie zawsze można liczyć, zawsze poinformowana, a ja wylewam krokodyle łzy nad moim bazarkiem a to nie tylko u mnie. Tutaj też wcięło ogromna ilość postów, wiadomości ze skrzynki zniknęły :( Ale to pikuś, jakoś odtworzę bazarek i zakupy z Waszą pomocą. Quote
Kava Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 no, bo juz sie bardzo dziwilam, ze u was taka cisza, nic sie nie dzieje.... ale myslalam, ze wiedzialyscie otym tylko nie mialyscie czasu... zajete praca w fundacji... Quote
szyszunia557 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Teraz ważniejsze sprawy. Byłam wczoraj w Fundacji, po dosyć długiej przerwie. Rodzina w końcu upomniała się o swoje i musiałam poświęcić trochę czasu bliskim. Ciężko mi pisać o spotkaniu z sunią... bo to chyba było nasze ostatnie... Nie chciałam dopuszczać do siebie tej myśli, ale pojechałam tak naprawdę się z nią pożegnać. Wiedziałam od Wiosny, że jest źle, że jest bardzo żle, ale miałam nadzieję, że tak nie będzie i jakimś cudem zastanę sunię, tak jak ostatnio pełną energii i chęci do życia. Niestety... po tamtym psie nie ma już śladu... Z trudnościa podniosła łeb, żeby się ze mną przywitać, jej wielkie zaropiałe oczy nie przejawiają już chęci walki a widać w nich tylko cierpienie. Eh, nie umiem dalej pisać... Edited April 18, 2012 by szyszunia557 Quote
Kava Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEE I JESZCZE RAZ NIE nie pisz nic wiecej.... juz wszystko powiedziane.... TYLKO TAKI WIELKI ZAL i pytanie , ktore sie cisnie...DLACZEGO ? nie dajcie jej cierpiec, nie wolno jej wiecej cierpiec.... nie wolno Quote
szyszunia557 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) Ciężkie chwile za nami... Cóż, życie toczy się dalej, musimy myśleć o tych, którzy nas potrzebują. Nowi mieszkańcy Fundacji czekają na nowe domki, a ja czekam na Waszą pomoc w ich ogłaszaniu :) Oto Kai Był prezentem od dzieci dla rodziców, tak też się zdarza, tylko problem w tym, że to staruszkowie w wieku 90 lat ! Kai jest trochę niższy od owaczarka niemieckiego, bardzo kudłaty i przesympatyczny, młody, wesoły psiak. Suzzy Wielka miła, młoda sunia, mieszaniec haski i malamuta. Tym razem dzieci uszczęśliwiły mamę tak dużym psem. Kobieta nie daje z nią rady. Suka jest milutka, ale ogromna i silna. Na zdjęcia dwóch kolejnych chłopaków musimy poczekać. Może dzisiaj coś cyknę ;) Edited April 20, 2012 by szyszunia557 Quote
Kava Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 rece i nogi opadaja.... co te "dzieci" wyrabiaja myslaloby sie ze jak dorosleja to beda... ?rozsadne? Quote
yoshi22 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 No fkat, ręce opadają. Co nie zmienia faktu, że oba psiaki cudowne wprost!!! Quote
Ewelinaaa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Jakie wspaniałe psiaki. Już zabieram sie za pomoc w ogłaszaniu. Coś czuję,że szybciutko znajdą nowe domy ;) Miłego dnia wam życzę dziewczyny :) Quote
Ewelinaaa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kai i Suzzy na chwile obecna ogłoszeni na : tablicy.pl gumtree.pl alegratka.pl Jak będę miała czas, to dorobię wiecej ogłoszeń. ;) Quote
szyszunia557 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Dzięki wielkie ! Następne 2 dorzucę w wolnej chwili. Pierwszy to maluch z naszej interwencji "Stado". Mały czarnulek, który do złudzenia przypomina Timonka tylko w rozmiarze L :lol: i najprawdopodobniej jest to jego tatuś. Drugiego jeszcze nie widziałam. Quote
Madzialenos Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 To ten malutki słodziak szybko znajdzie dom teraz jest popyt na mikro psy :) Quote
Recommended Posts