Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

Ależ Ankur wypiękniał i zmężniał, ta klata no no :loveu: Cieszę się, że jest szczęśliwy w nowym domu. Dobrze, że sunia walczy i chce żyć. A co to było w tych uszach kocurka? Zdjęcie mi się nie powiększa... W dalszym ciągu trzymam kciuki za suczkę i kocurka!!!

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

yoshi22 napisał(a):
Ależ Ankur wypiękniał i zmężniał, ta klata no no :loveu: Cieszę się, że jest szczęśliwy w nowym domu. Dobrze, że sunia walczy i chce żyć. A co to było w tych uszach kocurka? Zdjęcie mi się nie powiększa... W dalszym ciągu trzymam kciuki za suczkę i kocurka!!!

Masz szczęście, że zdjęcie się większe nie otwiera ! To świerzb i lepiej się z bliska nie przyglądać...

Edited by szyszunia557
Posted

Pytania retoryczne do Wszechswiata:

WIOSNO , WIOSNO GDZIE ZES TY ???????????????

SLONCE , KTO WIE GDZIE PODZIEWA SIE SLONCE JAK GO NIE MA ???????????????

• 3 weeks later...
Posted

Madzialenos napisał(a):
Ja piszę ale zawsze kasują się posty ...

jak to, jeszcze teraz? czy masz na mysli ten wielki crash , ktory zezarl glowny dysk i z wszystkich watkow posty , bazarki, rejestracje i wiele innych rzeczy przepadlo?

Posted

Kava na Ciebie zawsze można liczyć, zawsze poinformowana, a ja wylewam krokodyle łzy nad moim bazarkiem a to nie tylko u mnie. Tutaj też wcięło ogromna ilość postów, wiadomości ze skrzynki zniknęły :(
Ale to pikuś, jakoś odtworzę bazarek i zakupy z Waszą pomocą.

Posted

no, bo juz sie bardzo dziwilam, ze u was taka cisza, nic sie nie dzieje.... ale myslalam, ze wiedzialyscie otym tylko nie mialyscie czasu... zajete praca w fundacji...

Posted (edited)

Teraz ważniejsze sprawy.
Byłam wczoraj w Fundacji, po dosyć długiej przerwie. Rodzina w końcu upomniała się o swoje i musiałam poświęcić trochę czasu bliskim.
Ciężko mi pisać o spotkaniu z sunią... bo to chyba było nasze ostatnie... Nie chciałam dopuszczać do siebie tej myśli, ale pojechałam tak naprawdę się z nią pożegnać. Wiedziałam od Wiosny, że jest źle, że jest bardzo żle, ale miałam nadzieję, że tak nie będzie i jakimś cudem zastanę sunię, tak jak ostatnio pełną energii i chęci do życia. Niestety... po tamtym psie nie ma już śladu... Z trudnościa podniosła łeb, żeby się ze mną przywitać, jej wielkie zaropiałe oczy nie przejawiają już chęci walki a widać w nich tylko cierpienie.
Eh, nie umiem dalej pisać...

Edited by szyszunia557
Posted

NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEE I JESZCZE RAZ NIE

nie pisz nic wiecej.... juz wszystko powiedziane.... TYLKO TAKI WIELKI ZAL i pytanie , ktore sie cisnie...DLACZEGO ?

nie dajcie jej cierpiec, nie wolno jej wiecej cierpiec.... nie wolno

Posted (edited)

Ciężkie chwile za nami... Cóż, życie toczy się dalej, musimy myśleć o tych, którzy nas potrzebują. Nowi mieszkańcy Fundacji czekają na nowe domki, a ja czekam na Waszą pomoc w ich ogłaszaniu :)
Oto Kai

Był prezentem od dzieci dla rodziców, tak też się zdarza, tylko problem w tym, że to staruszkowie w wieku 90 lat ! Kai jest trochę niższy od owaczarka niemieckiego, bardzo kudłaty i przesympatyczny, młody, wesoły psiak.

Suzzy

Wielka miła, młoda sunia, mieszaniec haski i malamuta. Tym razem dzieci uszczęśliwiły mamę tak dużym psem. Kobieta nie daje z nią rady. Suka jest milutka, ale ogromna i silna.
Na zdjęcia dwóch kolejnych chłopaków musimy poczekać. Może dzisiaj coś cyknę ;)

Edited by szyszunia557
Posted

Dzięki wielkie !
Następne 2 dorzucę w wolnej chwili. Pierwszy to maluch z naszej interwencji "Stado". Mały czarnulek, który do złudzenia przypomina Timonka tylko w rozmiarze L :lol: i najprawdopodobniej jest to jego tatuś. Drugiego jeszcze nie widziałam.