Klaudus__ Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='Ati']ale Klaudia jest na dogo w innych co poniektorych watkach sie udziela zreszta niejeden taki watek juz byl przez na zalozony popatrzcie, poszukajcie, pomyslcie Bardzo trafnie ujęte - 'Klaudia jest na dogo w innych poniektórych wątkach się udziela' 'Klaudia' wchodzi na dogo - pisze coś na jednym 1-2 wątkach i pada... Nie zauważyłaś równie uważnie,że jestem na 5 minut? Pracuję od 9-19, mam babcie z udarem mózgu w szpitalu,a po szpitalu jadę do schronu nakarmić psy. Niestety mam teraz mniej czasu na dogo - dogo ogarnia Avilia - a tego wątku niestety nie miała. Wchodzę na dogo,żeby założyć nowy wątek - bo Ciocie pomagają ogłaszać - trochę zrozumienia... Poza tym u Ramzesa ok - jak ogarnę wszystko u siebie na tyle,że będę miała więcej czasu - pojadę i zrobię zdjęcia. Nie do ogłoszeń - bo ich na szczęście już nie potrzebuje. Pani powiedziała,że chcą,żeby u Nich został. I chociaż nie jest to dom jaki sobie dla niego wymarzyłam - bo bardzo chciałam,żeby był w domu - to zawsze coś... Jest bezpieczny. Quote
Klaudus__ Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='AtaO']Wszyscy czekają na Klaudię.....:shake: Wiesz dobrze w jakiej jestem teraz sytuacji... Doba jest za krótka...| Dobrze wiesz... Quote
Ati Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='Klaudus__']Bardzo trafnie ujęte - 'Klaudia jest na dogo w innych poniektórych wątkach się udziela' 'Klaudia' wchodzi na dogo - pisze coś na jednym 1-2 wątkach i pada... Nie zauważyłaś równie uważnie,że jestem na 5 minut? Pracuję od 9-19, mam babcie z udarem mózgu w szpitalu,a po szpitalu jadę do schronu nakarmić psy. Niestety mam teraz mniej czasu na dogo - dogo ogarnia Avilia - a tego wątku niestety nie miała. Wchodzę na dogo,żeby założyć nowy wątek - bo Ciocie pomagają ogłaszać - trochę zrozumienia... Poza tym u Ramzesa ok - jak ogarnę wszystko u siebie na tyle,że będę miała więcej czasu - pojadę i zrobię zdjęcia. Nie do ogłoszeń - bo ich na szczęście już nie potrzebuje. Pani powiedziała,że chcą,żeby u Nich został. I chociaż nie jest to dom jaki sobie dla niego wymarzyłam - bo bardzo chciałam,żeby był w domu - to zawsze coś... Jest bezpieczny. ja sie nie lapie na ckliwe teksty jaka to ja biedna i kogo to ja nie mam chorego to jest forum o psach i dla psow rozlicz sie z wyslanej kasy na psa Quote
AtaO Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 O jo joj, dawno tu nikogo nie było.......:shake:. Więc zaglądam i zostawiam link do wątku Ziry z tego samego Punktu. Może ktoś odwiedzi ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/231454-ONka-ZIRA-wiecznie-zadowolona-suczka-Czy-znajdzie-swojego-optymist%C4%99-POM%C3%93%C5%BB Quote
Recommended Posts