wapiszon Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='AtaO']Cisza jak makiem zasiał.....[/QUOTE] Niestety .... :( Quote
AtaO Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ramzesku, co u Ciebie słychać? Żadnych wiadomości od dawna....martwimy się....:-( Quote
Iljova Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 I ciągle żadnych wiesci ? Co się dzieje z Ramzeskiem ?!?!?! Quote
Lobaria Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Jak mamy pomóc, skoro od miesiąca nie ma wieści o chłopaku? Czy on tam nadal w budzie za 400 zł miesięcznie? Przeciez to rozbój... Klaudus - odezwij się Quote
Tofikowa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) Lobaria napisał(a):Jak mamy pomóc, skoro od miesiąca nie ma wieści o chłopaku? Czy on tam nadal w budzie za 400 zł miesięcznie? Przeciez to rozbój... Klaudus - odezwij się chcialam porobic nowe ogloszenia ale nie wiem czy potrzebne:sad: Edited May 28, 2012 by Tofikowa Quote
bakusiowa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 rents napisał(a):Może już go nie ma . . . . Też tak pomyślałam sobie. Quote
Lobaria Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nie jest w porządku, że nie ma info o psiaku, na którego dobre dusze łożyły... Quote
Ati Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ale Klaudia jest na dogo w innych co poniektorych watkach sie udziela zreszta niejeden taki watek juz byl przez na zalozony popatrzcie, poszukajcie, pomyslcie Quote
wapiszon Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ati napisał(a):ale Klaudia jest na dogo w innych co poniektorych watkach sie udziela zreszta niejeden taki watek juz byl przez na zalozony popatrzcie, poszukajcie, pomyslcie No wlaśnie, Klaudia ma nas głęboko w d..... :( Niestety też i Ramzesa :( Quote
AtaO Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Ramzesku, hooop, może Klaudus sobie o Tobie przypomni.... Edited June 2, 2012 by AtaO Quote
AtaO Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Rozmawiałam przed chwilą z Klaudią - Ramzes żyje i ma się dobrze. Klaudia nadal do Niego podjeżdża i dokarmia. Psiak żyje w wielkiej przyjaźni z kurami i kaczkami i ma ogród do dyspozycji. Państwo bardzo się do Niego przyzwyczaili i nie chcą się z Nim rozstawać, dlatego nie będziemy Go ogłaszać. Klaudia naprawdę jest zagoniona i jak tylko znajdzie wolną chwilę to się tutaj pojawi. Bądźmy cierpliwi i wyrozumiali. Edited June 2, 2012 by AtaO Quote
wapiszon Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 wapiszon napisał(a):No wlaśnie, Klaudia ma nas głęboko w d..... :( Niestety też i Ramzesa :( No to cieszę się, że moje przypuszczenia są nieprawdziwe:) To znaczy,że Ramzes ma dom? Quote
rents Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 W każdym razie ma przyzwoite miejsce do egzystencji . . . Quote
Tofikowa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Klaudia koniecznie napisz jak Ramzes się czuje:roll: Quote
Recommended Posts