Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Ramzeskowi zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
Agnieszka103 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Jestem "na minusie", ale po wypłacie będę pamiętała o Ramzesie i kilka złotych prześlę Quote
Agnieszka103 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ramzes na pierwszą stronę bo tu nikt Cię nie zobaczy Quote
Agnieszka103 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Po wypłacie wpłacę dla Ramzesa 20 zł. Klaudus - dane do wpłaty nie zmieniły się? Quote
Agnieszka103 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wczoraj zostało wpłacone 20 zł dla Ramzesa Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Agnieszka103']Wczoraj zostało wpłacone 20 zł dla Ramzesa Pieniążki dotarły - bardzo dziękuję. Wpłaciłam to do lecznicy. Chociaż o tyle dług mi zmalał :) Dziękuję za pomoc Quote
Agnieszka103 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Klaudus__']Pieniążki dotarły - bardzo dziękuję. Wpłaciłam to do lecznicy. Chociaż o tyle dług mi zmalał :) Dziękuję za pomoc Ależ nie ma za co. Zdaję sobie sprawę, że to "kropla w morzu potrzeb". Mam nadzieję, że może ktoś jeszcze również wpłaci kilka złotych i tym samym pomoże w zmniejszeniu się długu Quote
Avilia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 W ZWIĄZKU Z TYM,ŻE W OSTATNIM CZASIE SPORO PSIAKÓW UDAŁO SIĘ UMIEŚCIĆ W DT I HOTELIKACH CHCIAŁABYM PROSIĆ O POMOC SMYCZOWO-OBROŻOWĄ Na chwilę obecną została nam tylko jedna mała obróżka i 2 smycze. Jeżeli macie jakieś zbędne po swoich psiakach to my je chętnie przyjmiemy.Schodzi tego w ilościach hurtowych,a jak wiadomo zestawik nówek smycz+obróża kosztuje ponad 20zł. Prosimy o pomoc. Gdyby ktoś miał coś na zbyciu to wyślę adres do Klaudus. Quote
bakusiowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zaraz mu zrobię ogłozenie do DZ tylko nie wiem co napisać. Poza tym że jest obolały to nic nie wiadomo. Quote
bakusiowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 bakusiowa napisał(a):Zaraz mu zrobię ogłozenie do DZ tylko nie wiem co napisać. Poza tym że jest obolały to nic nie wiadomo. Może jednak zaczekam z ogłoszeniem aż aż klaudus wejdzie na watek i napisze coś o nim coś co będzie się nadawać do zamieszczenia w ogłoszeniu. Quote
Tofikowa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bazarek cegiełkowy m.in. na Ramzesa, ZAPRASZAM:modla: http://www.dogomania.pl/threads/224070-Cegiełkowe-oznaki-wiosny-na-sprzedaż-dla-psiaków-w-potrzebie.-Do-01.04.2012 Quote
Klaudus__ Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Przepraszam,że nie było mnie tu tyle czasu. O Ramzesa nie miałam ani pół zapytania. Chłopak nadal u Państwa. Któregoś dnia zbiorę się te zdjęcia nowsze porobić - niestety czasu na wszystko brakuje - doba za krótka... A jak z karmą jestem to albo przelotem,albo bez aparatu :roll: Quote
Recommended Posts