Jump to content
Dogomania

Malutka sunieczka wyrwana z psiego piekła- Pipi ma super dom :))))

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Dalej nikt nie dzwoni w sprawie Pipi?

Wczoraj był jeden telefon spod Szczecina, luźny zupełnie. Pani miała przemyśleć ale już nie zadzwoniła.

Poza tym- cisza.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wczoraj był jeden telefon spod Szczecina, luźny zupełnie. Pani miała przemyśleć ale już nie zadzwoniła.

Poza tym- cisza.

Daffi znalazł dom, Murzyn też (wiesz, o które psy chodzi). To jednak kwestia szczęścia.

Posted

hop! napisał(a):
Daffi znalazł dom, Murzyn też (wiesz, o które psy chodzi). To jednak kwestia szczęścia.

Naprawdę??? Nie zaglądałam dawno, nie wiedziałam. Teraz jak mam tyle swoich wątków to głownie na nich bywam. Bardzo się cieszę :)

Ale PajPaj jest super :) taka radosna, kochana :) i groszkowa :)

Posted

Dzwoniła pani od PONa?

Bo ta pani z niedzieli zadzwoniła, była bardzo miła i mówiła, że Pipi bardzo im się podobala, że może wyglądało to inaczej, bo oni się zastanawiają czy Pipi, będąc sama w mieszkaniu, przez kilka godzin nie będzie nieszczęsliwa.
Chcą dobrze przemyślec adopcję, uważam, że to dobrze.

ps. miałam jeszcze telefon z faceta, który szukal towarzystwa dla huskiego, do gospodarstwa. Ale nie przekonał mnie ;)

Posted

też już tacy byli, nie pamiętam o jakiego psa chodziło, że będzie nieszczęsliwy sam w domu, a potem okazało się, że wzięli innego psa. tani wykręt.
pani od pona nie dzwoniła, tylko ta co 2 dni temu. na jutro jest umówiona z Bartkiem po południu, ja mam szkolenie do 20, więc nie zobaczę pani.

Posted

ronja napisał(a):
też już tacy byli, nie pamiętam o jakiego psa chodziło, że będzie nieszczęsliwy sam w domu, a potem okazało się, że wzięli innego psa. tani wykręt.
pani od pona nie dzwoniła, tylko ta co 2 dni temu. na jutro jest umówiona z Bartkiem po południu, ja mam szkolenie do 20, więc nie zobaczę pani.

Ta pani sprzed 2 dni ma właśnie PONa :) Suczkę. ;)
Zobaczymy czy się spodoba.

Posted

jhet napisał(a):
I co tam u panny słychac..? :) Jakies nowe wieści? Co z tą panią od PONa...?

Pani od PONa napisała smsa, że córka nie chce kolejnego psa i nie wezmą Pipi ale nie ma tego złego ;)

Posted (edited)

Hurrraaa, nareszcie mogę obwieścic, że Pipi ma dom :) :multi::multi::multi:
Mieszka w Warszawie, w dużym mieszkaniu, ma spacery do parku i wyjazdy na Pola Mokotowskie, żeby mogła się wybiegać.
Ze smyczy jeszcze nie jest puszczana.
Państwo młodzi, aktywni, Pipi nie będzie się nudzić.

Sunia ma nowe imię - Lilii :)
Jest bardzo mądra i pojętna, błyskawicznie łapie nowe rzeczy, Państwo w niej zakochani.
No i mam już fotki :)

Edited by mysza 1