Jump to content
Dogomania

Malutka sunieczka wyrwana z psiego piekła- Pipi ma super dom :))))

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ziutka już mi ogłasza takie bardzie zastałe psy ale nie działa :(

to trzeba podesłać świeżą Pipi, żeby przełamała złą passę.
może na tej stronce korabiewic uwzględniliby ją? może wogóle jakiś wspólny folder tych wcześniej zabranych psów stworzyć? przecież ich cała brygada...

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę Was prosić o kolejną sesję zdjęciową Pipi. Na żywo jest ładniejsza, jakoś na zdjęciach nie wychodzi dobrze...
Jak się nie uda, będę musiała zrobić Wam najazd ;) i sobie pofotografuję ;) aż mi się spodoba.

Posted

hop! napisał(a):
Tym razem zdjęcia bardzo udane. Na pewno Pipi kogoś oczaruje. ;)

teraz to już musi :) wogóle ona taka w sam raz, taka proporcjonalna i jaka mądra, pamiętam w jakiej konspiracji opuszczała schronisko, wiedziała o co chodzi bez słów :)

Posted

tripti napisał(a):
teraz to już musi :) wogóle ona taka w sam raz, taka proporcjonalna i jaka mądra, pamiętam w jakiej konspiracji opuszczała schronisko, wiedziała o co chodzi bez słów :)

Hahahaha ;) miała szczęscie, że jakoś wszyscy zniknęli i nie widzieli co się dzieje ;)

Zdjęcia super, bardzo dziękuję a Pipi cudna :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Hahahaha ;) miała szczęscie, że jakoś wszyscy zniknęli i nie widzieli co się dzieje ;)

Zdjęcia super, bardzo dziękuję a Pipi cudna :)

w tamtym okresie to zazwyczaj nie wiedzieli co się dzieje, bo w tym wszystkim niestety nie chodziło o zwierzęta, to był tylko dodatek...

zadowolona ze zdjęć - to dobry znak :)

no właśnie, aż dziwne, że nikt nie dzwoni.

Posted (edited)

[quote name='Lemoniada']Przelałam coś dla Pipi :)
Jesteście pewne, że nikt po nią nie dzwoni? Jest taka ładna i uśmiechnięta :)
O ile jesteśmy świadome z Ronją otoczenia ;) to nikt.
Podane są oba numery. Był telefon od Pani od budy i wcześniej jeszcze jeden.
Dziwi mnie to bardzo.

Bardzo dziękuję za pomoc :)

Zapraszam Was na bazarek na Fortunę, jedynie 5 zł, zbieramy na leczenie świerzba.
http://www.dogomania.pl/threads/224846-Ratunku%21-%C5%9Awierzbowce-atakuj%C4%85%21-bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Fortuny-do-25.03?p=18856213#post18856213

Edited by mysza 1
Posted

Przy okazji wpłaty Lemoniady, zajrzałam do pierwszego postu i dopisałam opłatę za hotel za luty, wcześniej zapomniałam.
No i minus jest wielki, prawie 900 zł.

Już nie pamiętam czy poza sterylką i badaniami, były jakieś inne lecznicowe wydatki na Pipi.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dziękuję :)
A szczepienie w kwietniu jak rozumiem ;)

oczywiście, wszystko mi się miesza. roztargnienie osiąga zenit;) dobrze, że Bartek ogarnia

Posted

Jaka fajna ruda panna :iloveyou: I jak się pięknie uśmiecha! :) Może ten uśmiech domki onieśmiela i sprawia, że myślą że nie są godne takiej uroczej psiej pannicy ;) Trzymam kciuki, żeby się ten jeden odważny i najlepszy pod słońcem domek szybciutko trafił :thumbs: