hop! Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Oj, widać, że nie lubi być trzymana na rękach. ;) Quote
mysza 1 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Dzięki za zdjęcia :) Mnie się wydaje, że właśnie lubi na rękach, taka jest rozmarzona :loveu: ;) Prosiłam o sesję na rękach, bo ona jest malutka, nie wiem czy na zdjęciach to widać. I nie mam pojęcia dlaczego nikt nie dzwoni w sprawie jej adopcji :shake: Quote
mysza 1 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Wpisałam rozliczenie Pipi... [SIZE=2]Wydatki: 279 hotel styczeń 60 transporty (krew, sterylka, zdjęcie szwów) 317 sterylizacja, badania krwi Razem: 656 Wpłat nie było, jest - 656 zł :-( Quote
ronja Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='mysza 1']Dzięki za zdjęcia :) Mnie się wydaje, że właśnie lubi na rękach, taka jest rozmarzona :loveu: ;) Prosiłam o sesję na rękach, bo ona jest malutka, nie wiem czy na zdjęciach to widać. I nie mam pojęcia dlaczego nikt nie dzwoni w sprawie jej adopcji :shake:[/QUOTE] trochę się bała na rękach i jakaś taka wielka wyszla. w rzeczywistości jest bardzo drobna, taka wyrośnięta "sarenka";) Quote
hop! Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nie widać, że jest malutka. Może spróbujcie zrobić fotki Pipi na kolanach. Quote
mysza 1 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Jakoś te zdjęcia ją powiększają, nie wiem właśnie dlaczego. Quote
*N. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ło kurcze, ale ona jest śliczna :D Pewnie szybko znajdzie domek, cudowna. Na tych pierwszych zdjęciach ma strasznie smutne i przerażone oczy, aż serce pęka. A na tych najnowszych - pełna radość :) Quote
mysza 1 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='*N.']Ło kurcze, ale ona jest śliczna :D Pewnie szybko znajdzie domek, cudowna. Na tych pierwszych zdjęciach ma strasznie smutne i przerażone oczy, aż serce pęka. A na tych najnowszych - pełna radość :)[/QUOTE] No właśnie jakoś nikt jej nie chce, miała już 2 pakiety ogłoszeń, ostatni w niedzielę wyszedł i cisza :( Quote
hop! Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 http://tablica.pl/oferta/pipi-mala-i-sliczna-suczka-szuka-domu-IDN1tr.html Quote
*N. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ja bym brała, gdyby nie fakt, że mam już piesa. Ale pogadam z narzeczonym, on lubi takie w typie jamnika )bo niunia ma taki jamniczy pyszczek, ciekawe jak charakter ;D) A na facebooku była ogłaszana? Quote
mysza 1 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Hop! dzięki za tablicę. Na Facebooku jest ogłaszana, jest też na naszej stronie i ma co 2 tygodnie nowe ogłoszenia na 40 portalach. Na żywo jest ładniejsza niż na zdjęciach, bardzo urokliwa, jakoś kiepsko wychodzi. Taka fajna i malutka :( i cisza :( Quote
hop! Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Zrobię dzisiaj ogłoszenia na kilkunastu portalach - będą wyglądały tak: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20739039_mala_sliczna_suczka_do_adopcji.html. Quote
mysza 1 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='hop!']Zrobię dzisiaj ogłoszenia na kilkunastu portalach - będą wyglądały tak: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20739039_mala_sliczna_suczka_do_adopcji.html. Wielkie dzięki, miałam jej robić ale w weekend skupiłam się na Facebooku. Koniec miesiąca, nie ma z czego płacić więc żebry :-( p.s. trochę się zlewa z liśćmi na tym zdjęciu. Na śniegu ją lepiej widać :) Quote
erka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Sorry, szukam pilnie kogos do wizyty pa w Otwocku, nie znacie kogoś? Quote
ronja Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 u Mamy wszystko ok. nowe zdjęcia koło weekendu będą na pewno Quote
mysza 1 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Podrzucam, jestem załamana zupełnym brakiem adopcji oraz środków na utrzymanie psów. Chyba muszę skończyć z tym :( Quote
Recommended Posts