mysza 1 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Zimno jej w łapinki :( i pewnie nie tylko w łapinki... Dobrze, że szybko może do domu wrócić :) i nie marznie w schronie. Quote
ronja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ona ma króciutką sierść, za gruba nie jest, to nie ma jej co grzać. przytyła już i tak, wystające żebra już nie straszą. ale w łapeczki marznie bardzo. Quote
mysza 1 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 ronja napisał(a):ona ma króciutką sierść, za gruba nie jest, to nie ma jej co grzać. przytyła już i tak, wystające żebra już nie straszą. ale w łapeczki marznie bardzo. Właśnie zauważyłam, że stoi na 3 :( Jej syn :) to szybkie siku i łapką w drzwi skrobie natychmiast, do skutku :) Także rodzinnie nie lubią zimna ;) Quote
mysza 1 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ale leci, nie dotyka ziemi :) . Szkoda tylko, że tak daleko, bo ledwo ją widać a jest śliczna :) Bartkowi się fotografowanie spodobalo ? Quote
tripti Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 zając :) dzięki myszy 1 i Groszkowi miała szczęście, że nie musiała tej najgorszej części zimy spędzać tam. Quote
ronja Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mysza 1 napisał(a):Ale leci, nie dotyka ziemi :) . Szkoda tylko, że tak daleko, bo ledwo ją widać a jest śliczna :) Bartkowi się fotografowanie spodobalo ? chyba tak - to w ramach przejęcia niektórych obowiązków;) jak tyko w weekend nie będzie bardzo zimno, porobię Mamie Dzi portrety Quote
mysza 1 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 tripti napisał(a):zając :) dzięki myszy 1 i Groszkowi miała szczęście, że nie musiała tej najgorszej części zimy spędzać tam. Jestem Ci bardzo wdzięczna, że zaczęłaś mi opowiadać o pewnym szalenie zaniedbanym szczeniaku, który chyba nie doczeka pomocy... To jest najcudowniejszy, najbardziej wdzięczny pies pod słońcem (może jeszcze moja Zuzia taka jest ;)) i kocha mnie jak nie wiem. Cudo.:loveu: A mama przy okazji też zyskała.;) ronja napisał(a):chyba tak - to w ramach przejęcia niektórych obowiązków;) jak tyko w weekend nie będzie bardzo zimno, porobię Mamie Dzi portrety Oki :) Quote
tripti Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no to oberwałoby mi się jakby był złośnikiem :) a ten domek nie namyślił się? teraz wygląda na to, że z dnia na dzień będzie tam coraz lepiej to w odniesieniu do reszty zwierząt. i kot tam rudy mieszka :) pasowałby mi do reszty futer ;) ostatnio jak nam kotek spitolił na ogródek to moja "miłośniczka" kotków przyniosła go do domku w paszczy - "kotek musi mieszkać w domu". Quote
ronja Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 tripti napisał(a): i kot tam rudy mieszka :) pasowałby mi do reszty futer ;) ostatnio jak nam kotek spitolił na ogródek to moja "miłośniczka" kotków przyniosła go do domku w paszczy - "kotek musi mieszkać w domu". mieszka ruda kotka:) postrach wszystkich psów;) Quote
mysza 1 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 tripti napisał(a):no to oberwałoby mi się jakby był złośnikiem :) a ten domek nie namyślił się? teraz wygląda na to, że z dnia na dzień będzie tam coraz lepiej to w odniesieniu do reszty zwierząt. i kot tam rudy mieszka :) pasowałby mi do reszty futer ;) ostatnio jak nam kotek spitolił na ogródek to moja "miłośniczka" kotków przyniosła go do domku w paszczy - "kotek musi mieszkać w domu". Jakby był okropny to bym do adopcji wydała ;) w koncu byłam DT ;) Także nie ma strachu. M&S napisał(a):Ale super kota!!! Dakota, super kota ;) Quote
tripti Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 no ładnie, to jak wredny to ludziom wcisnąć ;) kota super i samiczka, to tym bardziej by pasowała, że ruda tylko czarnego dzioba nie ma, ale w sumie stary bury kot już rudzieć zaczął i jajek nie ma, to jeszcze trochę poczekam i dopasuje się kolorystycznie :) piękna jest ta sunieczka, a jakoś tak nie wyróżniała się urodą w tym stadzie, a teraz zabłysła. Quote
Recommended Posts