Jump to content
Dogomania

Malutka sunieczka wyrwana z psiego piekła- Pipi ma super dom :))))

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona ma króciutką sierść, za gruba nie jest, to nie ma jej co grzać. przytyła już i tak, wystające żebra już nie straszą.
ale w łapeczki marznie bardzo.

Posted

ronja napisał(a):
ona ma króciutką sierść, za gruba nie jest, to nie ma jej co grzać. przytyła już i tak, wystające żebra już nie straszą.
ale w łapeczki marznie bardzo.

Właśnie zauważyłam, że stoi na 3 :(
Jej syn :) to szybkie siku i łapką w drzwi skrobie natychmiast, do skutku :)
Także rodzinnie nie lubią zimna ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale leci, nie dotyka ziemi :) . Szkoda tylko, że tak daleko, bo ledwo ją widać a jest śliczna :)
Bartkowi się fotografowanie spodobalo ?

chyba tak - to w ramach przejęcia niektórych obowiązków;)
jak tyko w weekend nie będzie bardzo zimno, porobię Mamie Dzi portrety

Posted

tripti napisał(a):
zając :) dzięki myszy 1 i Groszkowi miała szczęście, że nie musiała tej najgorszej części zimy spędzać tam.

Jestem Ci bardzo wdzięczna, że zaczęłaś mi opowiadać o pewnym szalenie zaniedbanym szczeniaku, który chyba nie doczeka pomocy... To jest najcudowniejszy, najbardziej wdzięczny pies pod słońcem (może jeszcze moja Zuzia taka jest ;)) i kocha mnie jak nie wiem. Cudo.:loveu: A mama przy okazji też zyskała.;)
ronja napisał(a):
chyba tak - to w ramach przejęcia niektórych obowiązków;)
jak tyko w weekend nie będzie bardzo zimno, porobię Mamie Dzi portrety

Oki :)

Posted

no to oberwałoby mi się jakby był złośnikiem :)
a ten domek nie namyślił się?
teraz wygląda na to, że z dnia na dzień będzie tam coraz lepiej to w odniesieniu do reszty zwierząt.

i kot tam rudy mieszka :) pasowałby mi do reszty futer ;) ostatnio jak nam kotek spitolił na ogródek to moja "miłośniczka" kotków przyniosła go do domku w paszczy - "kotek musi mieszkać w domu".

Posted

tripti napisał(a):

i kot tam rudy mieszka :) pasowałby mi do reszty futer ;) ostatnio jak nam kotek spitolił na ogródek to moja "miłośniczka" kotków przyniosła go do domku w paszczy - "kotek musi mieszkać w domu".

mieszka ruda kotka:) postrach wszystkich psów;)

Posted

tripti napisał(a):
no to oberwałoby mi się jakby był złośnikiem :)
a ten domek nie namyślił się?
teraz wygląda na to, że z dnia na dzień będzie tam coraz lepiej to w odniesieniu do reszty zwierząt.

Jakby był okropny to bym do adopcji wydała ;) w koncu byłam DT ;) Także nie ma strachu.
M&S napisał(a):
Ale super kota!!!

Dakota, super kota ;)

Posted

no ładnie, to jak wredny to ludziom wcisnąć ;)
kota super i samiczka, to tym bardziej by pasowała, że ruda tylko czarnego dzioba nie ma, ale w sumie stary bury kot już rudzieć zaczął i jajek nie ma, to jeszcze trochę poczekam i dopasuje się kolorystycznie :)

piękna jest ta sunieczka, a jakoś tak nie wyróżniała się urodą w tym stadzie, a teraz zabłysła.