ronja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 tak, wszystko ok. Mama mieszka teraz z nami. Wczoraj była niespokojna, popiskiwała. Przeniesliśmy ją do nas, by miec ją na oku i jest ok. Ciągle merda ogonkiem, nie za bardzo chce chodzić na dwór. Fakturę i wyniki krwi wkleję potem. Quote
mysza 1 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 ronja napisał(a):tak, wszystko ok. Mama mieszka teraz z nami. Wczoraj była niespokojna, popiskiwała. Przeniesliśmy ją do nas, by miec ją na oku i jest ok. Ciągle merda ogonkiem, nie za bardzo chce chodzić na dwór. Fakturę i wyniki krwi wkleję potem. Ale wróci do siebie? ;) Czy zostanie u Was? Quote
ronja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wróci za 10 dni. nie chcemy, by Granda ją teraz tarmosiła Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ronja napisał(a):tak, wszystko ok. Mama mieszka teraz z nami. Wczoraj była niespokojna, popiskiwała. Przeniesliśmy ją do nas, by miec ją na oku i jest ok. Ciągle merda ogonkiem, nie za bardzo chce chodzić na dwór. Fakturę i wyniki krwi wkleję potem. To dobrze!!! Mizianki dla malutkiej:):) Quote
mysza 1 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 ronja napisał(a):wróci za 10 dni. nie chcemy, by Granda ją teraz tarmosiła Miałam nadzieję, ze będzie kanapowcem u Was ;) do czasu ds. Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mysza 1 napisał(a):Miałam nadzieję, ze będzie kanapowcem u Was ;) do czasu ds. Poczekaj Mysza, 10 dni, to długi czas na zmianę zdania;-) jak się umiejętnie wtopi w stado, to może zostanie:-) Quote
ronja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 przykro mi, szanse są niewielkie. teraz mam ferie, mogę dopilnować. ale jak Bartek jest sam, dużo czasu spędza z psami na dworzu, a kolejny pies w dużym stadzie to zbyt duże ryzyko dla nas Quote
mysza 1 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Trudno, mam nadzieję, że szybciutko znajdzie dom :) Quote
Gusiaczek Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Witam:) jestem tu nowa, ale nie czuję się obco, bo Dogomania jest od długiego czasu ulubionym miejscem moich wędrówek po necie. Czy Sunia w blokowisku będzie dobrze się czuła? Czy ok. 9 godzin bycia samej w domu będzie jej odpowiadało?(opcja najbardziej pesymistyczna, bo domownicy bywają w różnych godzinach). Urzekła mnie bardzo i nie mogę przestać o niej myśleć. Jest ruda - ja też ;-) Quote
mysza 1 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Gusiaczek napisał(a):Witam:) jestem tu nowa, ale nie czuję się obco, bo Dogomania jest od długiego czasu ulubionym miejscem moich wędrówek po necie. Czy Sunia w blokowisku będzie dobrze się czuła? Czy ok. 9 godzin bycia samej w domu będzie jej odpowiadało?(opcja najbardziej pesymistyczna, bo domownicy bywają w różnych godzinach). Urzekła mnie bardzo i nie mogę przestać o niej myśleć. Jest ruda - ja też ;-) Sunia jest troszkę bojaźliwa, na pewno by musiała się przyzwyczaić do dzwięków miasta ale wszystko jest możliwe. Najlepiej gdybyś zadzwoniła to porozmawiamy o niej ;) tel 507 443 597 Quote
Gusiaczek Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 mysza 1 napisał(a):Sunia jest troszkę bojaźliwa, na pewno by musiała się przyzwyczaić do dzwięków miasta ale wszystko jest możliwe. Najlepiej gdybyś zadzwoniła to porozmawiamy o niej ;) tel 507 443 597 Zadzwonię, gdy będę miała 100% gwarancję, że nie będzie to kontakt "na próżno" - kwestia ustaleń rodzinnych. Nie wyobrażam sobie niedomówień, a że Sunia skradła moje serce nie ulega wątpliwości. Pozdrawiam. Quote
ronja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Mama zwana Mamuśką jest bardzo proludzka, delikatna i urocza. W bloku się odnajdzie, ale trzeba dać jej czas i oswoić z nowym miejscem. wklejam zaległą fakturę krew 60zł kołnierz 20zł leki Kaluszka 5zł sterylka ok 220zł(nie znam dokładnej kwoty) 2 obróżki (Piasek i Mama) ok 10zł i krew jest trochę za wysoki mocznik - to zapewne przez niedożywienie. mamy powtórzyć krew. Quote
mysza 1 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Gusiaczek napisał(a):Zadzwonię, gdy będę miała 100% gwarancję, że nie będzie to kontakt "na próżno" - kwestia ustaleń rodzinnych. Nie wyobrażam sobie niedomówień, a że Sunia skradła moje serce nie ulega wątpliwości. Pozdrawiam. Jasne ;) na żywo mama jest jeszcze słodsza ;) Dzięki za fakturę, nie powiem, że się cieszę ;) jak trzeba płacić ale co poradzić, taki los. Gdyby ktoś chciał wspomóc finansowo mnie i mamę G ;) to się polecamy :) Quote
mysza 1 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='ronja']Mama G jest wesoła, skoczna i bardzo przyjazna dla całego świata. chudzinka z Grandą Tylko takie zdjęcia mamy znalazłam. Masz coś jeszcze? Do ogłoszeń potrzebuję. Quote
ronja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 mysza 1 napisał(a):Tylko takie zdjęcia mamy znalazłam. Masz coś jeszcze? Do ogłoszeń potrzebuję. są jeszcze te z Bartkiem,na pierwszej stronie chyba Quote
mysza 1 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 ronja napisał(a):są jeszcze te z Bartkiem,na pierwszej stronie chyba Te mam, ok. Quote
mysza 1 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Malutka musi szybko dobry dom znaleźć, trzymamy kciuki ;) Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mysza 1 napisał(a):Malutka musi szybko dobry dom znaleźć, trzymamy kciuki ;) Jestem za!!!!!! Quote
mysza 1 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Jakaś smutna, przez ten teleskop pewnie. Ona mi naprawdę przypomina Grroszka, ma coś w sobie ;) Quote
Recommended Posts