Jump to content
Dogomania

Malutka sunieczka wyrwana z psiego piekła- Pipi ma super dom :))))

Recommended Posts

Posted

tak, wszystko ok. Mama mieszka teraz z nami. Wczoraj była niespokojna, popiskiwała. Przeniesliśmy ją do nas, by miec ją na oku i jest ok. Ciągle merda ogonkiem, nie za bardzo chce chodzić na dwór. Fakturę i wyniki krwi wkleję potem.

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
tak, wszystko ok. Mama mieszka teraz z nami. Wczoraj była niespokojna, popiskiwała. Przeniesliśmy ją do nas, by miec ją na oku i jest ok. Ciągle merda ogonkiem, nie za bardzo chce chodzić na dwór. Fakturę i wyniki krwi wkleję potem.

Ale wróci do siebie? ;) Czy zostanie u Was?

Posted

ronja napisał(a):

To dobrze!!!

Mizianki dla malutkiej:):)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Miałam nadzieję, ze będzie kanapowcem u Was ;) do czasu ds.

Poczekaj Mysza, 10 dni, to długi czas na zmianę zdania;-) jak się umiejętnie wtopi w stado, to może zostanie:-)

Posted

przykro mi, szanse są niewielkie. teraz mam ferie, mogę dopilnować. ale jak Bartek jest sam, dużo czasu spędza z psami na dworzu, a kolejny pies w dużym stadzie to zbyt duże ryzyko dla nas

Posted

Witam:) jestem tu nowa, ale nie czuję się obco, bo Dogomania jest od długiego czasu ulubionym miejscem moich wędrówek po necie. Czy Sunia w blokowisku będzie dobrze się czuła? Czy ok. 9 godzin bycia samej w domu będzie jej odpowiadało?(opcja najbardziej pesymistyczna, bo domownicy bywają w różnych godzinach). Urzekła mnie bardzo i nie mogę przestać o niej myśleć. Jest ruda - ja też ;-)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Witam:) jestem tu nowa, ale nie czuję się obco, bo Dogomania jest od długiego czasu ulubionym miejscem moich wędrówek po necie. Czy Sunia w blokowisku będzie dobrze się czuła? Czy ok. 9 godzin bycia samej w domu będzie jej odpowiadało?(opcja najbardziej pesymistyczna, bo domownicy bywają w różnych godzinach). Urzekła mnie bardzo i nie mogę przestać o niej myśleć. Jest ruda - ja też ;-)

Sunia jest troszkę bojaźliwa, na pewno by musiała się przyzwyczaić do dzwięków miasta ale wszystko jest możliwe.
Najlepiej gdybyś zadzwoniła to porozmawiamy o niej ;) tel 507 443 597

Posted

mysza 1 napisał(a):
Sunia jest troszkę bojaźliwa, na pewno by musiała się przyzwyczaić do dzwięków miasta ale wszystko jest możliwe.
Najlepiej gdybyś zadzwoniła to porozmawiamy o niej ;) tel 507 443 597

Zadzwonię, gdy będę miała 100% gwarancję, że nie będzie to kontakt "na próżno" - kwestia ustaleń rodzinnych. Nie wyobrażam sobie niedomówień, a że Sunia skradła moje serce nie ulega wątpliwości. Pozdrawiam.

Posted

Mama zwana Mamuśką jest bardzo proludzka, delikatna i urocza. W bloku się odnajdzie, ale trzeba dać jej czas i oswoić z nowym miejscem.

wklejam zaległą fakturę
krew 60zł
kołnierz 20zł
leki Kaluszka 5zł
sterylka ok 220zł(nie znam dokładnej kwoty)
2 obróżki (Piasek i Mama) ok 10zł

i krew
jest trochę za wysoki mocznik - to zapewne przez niedożywienie. mamy powtórzyć krew.

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Zadzwonię, gdy będę miała 100% gwarancję, że nie będzie to kontakt "na próżno" - kwestia ustaleń rodzinnych. Nie wyobrażam sobie niedomówień, a że Sunia skradła moje serce nie ulega wątpliwości. Pozdrawiam.

Jasne ;) na żywo mama jest jeszcze słodsza ;)

Dzięki za fakturę, nie powiem, że się cieszę ;) jak trzeba płacić ale co poradzić, taki los.

Gdyby ktoś chciał wspomóc finansowo mnie i mamę G ;) to się polecamy :)

Posted

[quote name='ronja']Mama G jest wesoła, skoczna i bardzo przyjazna dla całego świata.
chudzinka

z Grandą

Tylko takie zdjęcia mamy znalazłam. Masz coś jeszcze?
Do ogłoszeń potrzebuję.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Tylko takie zdjęcia mamy znalazłam. Masz coś jeszcze?
Do ogłoszeń potrzebuję.

są jeszcze te z Bartkiem,na pierwszej stronie chyba