paulina 1985 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Witam poszukuję osób które kupiły psy rasy shih tzu z pseudohodowli z michałowa woj.świętokrzyskie.Bardzo zależy mi na kontakcie. Ja sama dokonałam zakupu psa i chciała bym się dowiedzieć czy inne pieski też mają takie problemy jak mój. Bardzo proszę o odzew:-) Quote
lili13 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 czy kupowałaś tego psa na miejscu w pseudo?ile tam było psów?czy miały dobre warunki bytowe? jeżeli mogę pomóc pisz na pw,bo nie wiadomo jaki to problem Quote
paulina 1985 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 niestety pieska kupiłam w marcu w warszawie. bardzo choruje ma alergie pokarmowa, problemy z watroba a piesio ma dopiero roczek. chciala bym wiedziec czy inne osoby ktore dokonaly zakupu pieska od tej pani z pseudohodowli tez maja takie problemy z psinkami. bardzo sie ciesze ze mam mojego Mardusia ale podejrzewam ze psy sa u nich zle traktowane a co najgorsze moze krzyzowane jest rodzenstwo. chciala bym rowniez ustrzec innych potencjalnych nabywcow pieskow z tej konkretnej hodowli Quote
lili13 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 u shih-tzu alergie są niestety dość częste trzeba dopasować odpowiednią karmę zapraszam na forum szicakowe dowiesz sie ciekawych rzeczy http://www.shihtzaki**********/ Quote
Recommended Posts