dorotal Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sa juz dane na Prage: ringi http://www.vystavapsu.cz/vystava/downloads_cz/28_29_4_07_Katalog_obs_kruhu.rtf wlasciciele http://www.vystavapsu.cz/vystava/downloads_cz/28_29_07_Katalog_seznam_vystavovatelu.rtf ilosci psow w klasach http://www.vystavapsu.cz/vystava/downloads_cz/28_29_07_Plemena_a_tridy.rtf Quote
PARSONRK Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Normalnie szoook Parsonów 37 :crazyeye: Quote
Iwa-R Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Chowków malutko, 5 czarnych i 5 rudych i mamy konkurencję :) Quote
Błyskotka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Iwa-R napisał(a):Chowków malutko, 5 czarnych i 5 rudych i mamy konkurencję :) Trzymam kciuki bo konkurent jest do pokonania ;). Quote
hachidori Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Akit Amerykanskich w normie - ogolem 11. :lol: Nie mamy konkurencji w klasie, wiec zywo liczymy rozpoczac czempionat Czech ;) pozdrawiam Asia Quote
Kaladan Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gordonów wyjątkowo mało - 5 psów i 2 suki. RUBIA sama w klasie, RUBID ma 1 konkurenta. Martwie się tylko, bo RUBID ma obdartą mordę z obu stron i bardzo powoli mu to zarasta... :( Quote
Iwa-R Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ma ktoś może jakiś nocleg i mógłby się podzielić informacją? Ja jakoś szukam i znaleźć nie mogę, bo albo drogo albo psów nie przyjmują :placz: Jeśli ktoś reflektuje - możliwe, że znajdzie się wolne miejsce w aucie, ale jedziemy na dwa dni. Quote
hachidori Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Iwa-R napisał(a):Ma ktoś może jakiś nocleg i mógłby się podzielić informacją? Ja jakoś szukam i znaleźć nie mogę, bo albo drogo albo psów nie przyjmują :placz: Jeśli ktoś reflektuje - możliwe, że znajdzie się wolne miejsce w aucie, ale jedziemy na dwa dni. To prawda, bardzo trudno znalezc jakis nocleg. Ostatecznie moj narzeczony (nie lubi wystaw):shake:, stwierdzil, ze nie bedzie tlokl sie po hostelach i zarezerowal nam hotel oddalony pare minut od wystawy. Drogo, ale jest. Tak na marginesie, wszystko jest zapewne przebukowane za wzgledu na majowki. PS. Dzisiaj dostalismy potwierdzenie :megagrin: pozdrawiam Asia Quote
TANANA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 szukam transportu na sobote do Pragi ma ktos miejsce lub ktogś chętnego do "dosiadki"? Chętnie z okolic Wrocławia lub Krakowa Quote
Iwa-R Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jakby co mam wolne miejsce, jadę jednak tylko na niedzielę. Quote
bety Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A co tu taka cisza - nikt się niczym nie chwali???? :cool3: (Chyba że się pochwalił a posta gdzieś wcięło - jak to jest ostatnim zwyczajem :-o ). Jak byście zaczęli się chwalić sukcesami to czy przy okazji moglibyście mi podać stawkę Akit Amerykańskich [[SIZE=3]Americká akita / American Akita] - wiem, wiem nudna i marudna jestem w tym temacie ;) :evil_lol: Miało być 11 sztuk nr kat. 3351 - 3361. Z góry dziękuję Pozdrawiam :lol: Quote
Musiałek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hejka wróciłam a 2 w nocy ale zadowolona ;) BLUE - CAC resCACIB :multi: Sheina - 1 wybitnie obiecująca Najlepsze baby w rasie :multi: Ogólnie SUPER organizacja, rewelacyjne miejsce zarówno samej wystawy jak i terenu do wybiegania psa !!! i bardzo fajnie, zprzyjemnościa pojade jeszcze raz Quote
Marek z Gromem Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 My również wróciliśy bardzo zadowoleni. Nasz Jack Russell Gang-Staff MOVIE STAR vel Szorstek zdobył 1 lokatę, CAC,CACIB i BOB - wygrał z TOP Jack`iem z Czech (zwyciężca za rok 2005 i 2006 - LANTAKA POLEPOSITION u Czeskiego sędziego.:multi: Ogólnie ten sezon wystawowy jest dla Nas bardzo udany: - wygrana III Grupy (BOG) na Międzynarodówce w Kielcach, - Berlin CAC, VDH, CACIB i BOB - teraz Praga. Złota passa Szorstinka trwa :smilecol: Quote
Błyskotka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Gratuluje super wyników :multi::multi::multi:. Mogłabym prosić o staweczkę Chow Chow :cool3:. Quote
Błyskotka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Gratuluję wyników :multi:. Mogę prosić o stawkę Chow Chow :cool3:. Quote
Iwa-R Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A my nie mamy się czym pochwalić. Nasz konkurent bardzo agresywny, z którym wygraliśmy już dwa razy - jak zwykle nie chciał pokazać zębów, warczał, szczekał i wyrywał się. Caciba jednak dostał. My skromnie res. cac Akita Amerykańska Psy klasa szczeniąt BIGGER BANG DE GABRITHO klasa młodzieży MARA-SHIMAS THE REAL THING CIM AOBARA klasa otwarta FINIGAN JAS-PUR AERI klasa championów SHAMAR'S DAKOTA KID Suki klasa młodzieży JOXA Z OLEHOVHO DVORA CAIA AOBARA klasa pośrednia BONNIE BRONTE CID-LAKE GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA klasa otwarta ALEXA FURIA AYASHEE CID-LAKE Chow-Chow czarny Psy klasa pośrednia ZOLOTOI MEDVED BALU klasa veteranów ASSAN VON DER FLACHROSTE Suki klasa młodzieży CHAMBER-HANICA PAPA-LU klasa pośrednia IMAGINE OF MALUE klasa otwarta JACOBINE VAN HET BOSSCHE FRONT Chow-Chow rudy Psy klasa championów EN-CHOU VON MIEN-SHAN MENNY HUSARUVKA Suki klasa otwarta HANICA DEBIE PAPA-LU INNA RED PAHAJO NENCY Z TLUMACOVA USVITU Quote
Asdf Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A my CACIB i ukończony Interchampionat :loveu: Quote
hachidori Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :multi::multi::multi: uff, wrocilismy zmeczeni ale szczesliwi :lol::lol::lol: CAC, CACIB, BOB, 2 miejsce BOGV Organizacja super, duze ringi, piekna pogoda. pozdrawiam i gratulujemy pozostalym Asia i wykonczony Raiden Quote
bety Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Iwa-R napisał(a):A my nie mamy się czym pochwalić. Nasz konkurent bardzo agresywny, z którym wygraliśmy już dwa razy - jak zwykle nie chciał pokazać zębów, warczał, szczekał i wyrywał się. Caciba jednak dostał. My skromnie res. cac Akita Amerykańska Psy klasa szczeniąt BIGGER BANG DE GABRITHO klasa młodzieży MARA-SHIMAS THE REAL THING CIM AOBARA klasa otwarta FINIGAN JAS-PUR AERI klasa championów SHAMAR'S DAKOTA KID Suki klasa młodzieży JOXA Z OLEHOVHO DVORA CAIA AOBARA klasa pośrednia BONNIE BRONTE CID-LAKE GOLDIE Z OLEXOVHO DVORA klasa otwarta ALEXA FURIA AYASHEE CID-LAKE DZIĘKUJĘ BARDZO!!! :lol: Nie przejmuj się wynikiem - tak to czasem bywa. ;) Quote
Asdf Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 hachidori napisał(a)::multi::multi::multi: uff, wrocilismy zmeczeni ale szczesliwi :lol::lol::lol: CAC, CACIB, BOB, 2 miejsce BOGV Organizacja super, duze ringi, piekna pogoda. pozdrawiam i gratulujemy pozostalym Asia i wykonczony Raiden WOW!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! :terazpol: Quote
Kaladan Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Wróciliśmy padnięci ale bardzo dumni. Rubia - CAC, CACIB, Best of Breed Tym wynikiem zakończyła Championat Czech i Interchampionat :multi: Rubid - CAC, CACIB Gratulujemy sukcesów całej reprezentacji Polski! Quote
hachidori Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 USH napisał(a): WOW!!! OGROMNE GRATULACJE!!!! :terazpol: DZIEKI WIELKIE :) :loveu: USH, czy my nie zamienilysmy pare slow przy ringu Samoyedow?????:razz::razz: pozdrawiam i do zobaczenia na nastepnych wystawach ;) pozdrawiam,:razz: asia Quote
Asdf Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 hachidori napisał(a):DZIEKI WIELKIE :) :loveu: USH, czy my nie zamienilysmy pare slow przy ringu Samoyedow?????:razz::razz: pozdrawiam i do zobaczenia na nastepnych wystawach ;) pozdrawiam,:razz: asia Witam koleżanke :) Do tej pory nie wiem czym kierował się ten sędzia, ale mamy to co mamy i się cieszę :) A kto sedziował na grupie? Quote
RAKIJA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Nasz SZNAPS - Dosk., CAC, CACIB, BOB, - Zwycięstwo Pragi 2007. Tym samym zakończył Championat Czech oraz INTERCHAMPIONAT :multi::multi: Quote
hachidori Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='USH']Witam koleżanke :) Do tej pory nie wiem czym kierował się ten sędzia, ale mamy to co mamy i się cieszę :) A kto sedziował na grupie? :-o:-o.... przepraszam ze nie odpisalam, ale nie widzialam twojego postu.....:crazyeye::crazyeye: Grupe V sedziowala Pani Ludmila Pavlikova z Czech - mila starsza Pani. Ring honorowy byl stosunkowo maly, wiec sedzina zarzadzila, aby male pieski biegaly po wewnetrznym malym kolku a duze na zewnatrz. Smiesznie to wygladalo ;) pozdrawiam Asia Quote
Recommended Posts