PARSONRK Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 http://www.vystavapsu.cz/vystava/src_uk/index_uk.htm Ktoś sie wybiera ? Quote
Musiałek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 My :) My :) i już zgłoszeni :) i na wystawę i na oba dni agility :) Quote
PARSONRK Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Musiałek napisał(a):My :) My :) i już zgłoszeni :) i na wystawę i na oba dni agility :) Kurcze podaj namiary na agility - pisałam pod dwa adresy i zero odpowiedzi. Może sie jeszcze wkręcimy :) Quote
CHI Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 PARSONRK; napisał(a):Kurcze podaj namiary na agility. Może sie jeszcze wkręcimy :) PLIZZZ może i my też... "Jakby co" i jeśli odpowiadają wam "warunki bojowe" to macie u mnie nocleg:diabloti: Quote
Musiałek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja załatwiałam to przez Niukę ale kontaktować trzeba się chyba z Grygarem!! może telefonicznie ?? Quote
cockermanka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ehhh...do licha - nakładaja sie nam dni z Opolem...a juz miałam nadzieję,że sobie zrobimy dwudniowy wypad:-( :-( :-( Quote
dorotal Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja moze sie wybiore do Pragi albo zostane na dwa dni w Opolu. jeszcze nie zdecydowalam sie Quote
PARSONRK Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Ech poszukamy - może się dokopiemy do kontaktu ;) edit już mam - agrygar@atlas.cz info - http://www.klubagility.cz/kalendr/2007/Letnany2007_s.doc ChI ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti: do Czech jadę ja z 2-3 moje szt, 2 jacki, 1 entlebucher i 1-2 silki :evil_lol: Quote
CHI Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 PARSONRK; napisał(a):ChI ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti: do Czech jadę ja z 2-3 moje szt, 2 jacki, 1 entlebucher i 1-2 silki :evil_lol: PARSONRK wiem:diabloti: pisałam "warunki bojowe" = jak Wam to wystarczy to spoko się mieścicie... a poza tym w najgorszym przypadku jest strych - Strych ma 12 x 22 m:diabloti: Quote
PARSONRK Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 CHI napisał(a):PARSONRK wiem:diabloti: pisałam "warunki bojowe" = jak Wam to wystarczy to spoko się mieścicie... a poza tym w najgorszym przypadku jest strych - Strych ma 12 x 22 m:diabloti: Jakby co damy znać, bo czekam na odp co do reszty bandy i agility :cool3: Quote
Iwa-R Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Możliwe, że i my się wybierzemy. Jakby ktoś miał namiar na jakiś w miarę tani nocleg to prosze o info (prawdopodobnie 3 osoby + 2 psy) Quote
hachidori Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Musiałek']My :) My :) i już zgłoszeni :) i na wystawę i na oba dni agility :) MUSIALEK - Zgloszeni i juz oplaceni??? Zastanawiam sie czy mozna placic na miejscu, czy aranzowaliscie juz przelewy? pozdrawiam Asia Quote
Musiałek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no jesteśmy zgłoszeni ale jeszcze nie opłaceni :) Niuka ma się zorientować jak zapłacić i da mi znać to wtedy ci powiem :) Quote
hachidori Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Musiałek napisał(a):no jesteśmy zgłoszeni ale jeszcze nie opłaceni :) Niuka ma się zorientować jak zapłacić i da mi znać to wtedy ci powiem :) SUPER!!!! Czekamy na info :) Quote
jovi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Słuchajcie, a jakie są ceny dla obcokrajowców? Quote
hachidori Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :lol: Exhibition fees: deadline: I. 16 Febr. 2007 II. 2 March 2007 First dog including catalogue 40,- EUR 46,- EUR Every additional dog (without catalogue = same handler) 30,- EUR 36,- EUR Puppy (will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs) 20,- EUR 25,- EUR Junior handling (will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs) 20,- EUR 25,- EUR Veterans (will not be recognized as 1st dog if exhibiting more dogs) 20,- EUR 25,- EUR Competitions 20,- EUR 25,- EUR pozdrawiam Asia Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wysłałam w dniu dzisiejszym zgłoszenie mailem i czkam na potwierdzenie super że maja klasę baby :) wiec i mała tez zgłosiłam - wierze że będzie super zabawa szczególnie że połączone to będzie z agility :) Quote
Kaladan Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zgłoszenia wysyłane mailem są przyjmowane? I wiecie coś o płatnościach (przelew czy na miejscu)? Quote
Iwa-R Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kaladan napisał(a):Zgłoszenia wysyłane mailem są przyjmowane? I wiecie coś o płatnościach (przelew czy na miejscu)? Płacąc na miejscu płacisz + 5 euro. Można też oczywiście przelewem, ale sam przelew może kosztować więcej niż te 5 euro. Quote
cockermanka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Heh...mnie też kusi ta wystawa.... Quote
zakla Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gdyby ktoś miał miejsce w samochodzie dla osoby bez psa, to ja bardzo chętnie bym się zabrała...:roll: Albo do którejś następnej Pragi, bo ogólnie to muszę się dostac do Pragi w tym roku, żeby być zatwierdzoną w kolejce do szczeniaka... A sama nie mam jak dojechać:placz: Quote
sonia123 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 eeeeeeeejjjjjj please dajcie namiary na zgłoszenie sie do pragi na agility!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zakla Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Sonia, na tą Pragę już dawno nie ma miejsc obawiam się:roll: A link do zawodów w Czechach masz w dziale agility zawody 2007. Quote
iza Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 CZy może ktos ma jakies namiary do w miare taniego hotelu (pensjonatu, domku letniskowego) w Pradze lub okolicach? Quote
Asdf Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 iza napisał(a):CZy może ktos ma jakies namiary do w miare taniego hotelu (pensjonatu, domku letniskowego) w Pradze lub okolicach? No właśnie mnie też takie namiary interesują :) I czy miałaby ktoś miejsce dla jednej osoby i pieska w autku? Quote
Recommended Posts