agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ustalmy do kogo kasa, też mam trochę uchowane Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 agnieszka30 napisał(a):ustalmy do kogo kasa, też mam trochę uchowane a wpłaty na AFN? Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Beata prosiła o ustalenie, ja dalej nie wiem kto ma w końcu z nią jechać. Quote
Apbt_sól Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Toc pisalam ze pojade , i jak Casii nic nie wypadnie to tez pojedzie....A tyAga? bedziesz jechała?? Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zastanawiam się czy dzisiaj nie dzwonić, może jest pod tel, w końcu są nagłe przypadki, dobrze by było wiedzieć jak najszybciej kiedy co i jak, no pewnie że pojadę. Quote
LALUNA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 agnieszka30 napisał(a):zastanawiam się czy dzisiaj nie dzwonić, może jest pod tel, w końcu są nagłe przypadki, dobrze by było wiedzieć jak najszybciej kiedy co i jak, no pewnie że pojadę. Zadzwoń jutro rano. On i tak musi sprawdzić sobie harmonogram, nie ma co w niedziele mu zawracać głowe. I tak nie przyspieszy, a jak jutro rano zadzwonisz to umówi sie na popołudnie. Rano pewnie jest na klinikach. Zadzwoń koło 9 Quote
ulvhedinn Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jak już będziecie wiedzieć, co gdzie i kiedy, to proszę o info:evil_lol: Quote
Beata J. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 qroqiet napisał(a):Czy jest juz skarpetka dla Slonko? Chcialabym przekazac troche grosza! Sunia bardzo potrzebuje wsparcia. Skarpeta ma nazwę: amputacja łapki Słonka Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Apbt_sól Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 to jak jutro rano bedzie Aga dzowniła to da mi znac co jak i o której wtedy bedziemy kombinowac by zdazyc na godzine. Quote
CASIA&ttb Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Apbt_sól napisał(a):to jak jutro rano bedzie Aga dzowniła to da mi znac co jak i o której wtedy bedziemy kombinowac by zdazyc na godzine. tylko musimy wziąć pod uwagę że w nocy mają sie pogorszyc warunki atmosferyczne a co za tym idzie warunki na drogach również więc dobrze by było mieć troche czasu w zapasie niz sie spóznić do weta :mad: Viola koordynator to dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no pogorszą się ale jedziemy póżnym popołudniem, więc martwić możemy się o powrót, aby tam dostać się jak najwcześniej. jutro zadzwonię, będę prosić i błagać o jak najszybszy termin. Martwią mnie psiury z Dzierżoniowa, tam nikt nie zagląda i nie wiadomo co się dzieje...też muszę dotaskać się tam w tym tyg... I aż się boję Quote
Beata J. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czyli mam rozumieć, że zapłacicie za wizytę a ja się z Wami rozliczę? Nie dostałam żadnego nr konta na który mogłabym zrobić przelew, a teraz to chyba za późno, pewnie pieniądze nie dotrą do jutra Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a masz inteligo?Wiola nie ma założonego konta, podam ci moja na pw, i tak wezmę rachunek, to przedstawię rozliczenie Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Posimy o wsparcie finansowe Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA koniecznie z dopiskiem amputacja łapki Słonka Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Sunieczka bogatsza o 100peelenów!!! Ciocia Beatka zafundowała konsultację!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
LALUNA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 tylko musimy wziąć pod uwagę że w nocy mają sie pogorszyc warunki atmosferyczne a co za tym idzie warunki na drogach również więc dobrze by było mieć troche czasu w zapasie niz sie spóznić do weta We Wrocławiu pada deszcz jutro dalsza odwilż. Wiec raczej wiosna idzie;) Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :Dog_run: [quote name='agnieszka30']Sunieczka bogatsza o 100peelenów!!! Ciocia Beatka zafundowała konsultację!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Cioci Beatce dziękujemy:Dog_run: Agnieszka 30 wkleje tu wiadomość bo nie mogę Ci wysłać priva:shake: nie wiem dlaczego Jak coś to ślij na ewans1@op.pl napisz co za ile i dla kogo aukcja, ja wystawię w Twoim imieniu. Pozdrawiam Ewka:lol: Quote
Beata J. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zawstydzacie mnie dziewczyny :oops: . Bardzo bym chciała, żeby wet powiedział , że łapkę można uratować. Nie będę Wam pisać jak bardzo, bo same wiecie............. Quote
Apbt_sól Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ty sie Casia nie smiej wiesz ze ja roztrzepana jestem ..ale damy rady. ... Beatko Wielka jesteś !!!!!!!!!!!!! :) Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='yewcia1']:Dog_run: Cioci Beatce dziękujemy:Dog_run: Agnieszka 30 wkleje tu wiadomość bo nie mogę Ci wysłać priva:shake: nie wiem dlaczego Jak coś to ślij na ewans1@op.pl napisz co za ile i dla kogo aukcja, ja wystawię w Twoim imieniu. Pozdrawiam Ewka:lol: ...skrzynka zatkała się na amen.... Quote
Apbt_sól Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 odetkaj ja AGA!!!!! łodetkaj..... Quote
Recommended Posts