Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka30 napisał(a):
zastanawiam się czy dzisiaj nie dzwonić, może jest pod tel, w końcu są nagłe przypadki, dobrze by było wiedzieć jak najszybciej kiedy co i jak,
no pewnie że pojadę.

Zadzwoń jutro rano. On i tak musi sprawdzić sobie harmonogram, nie ma co w niedziele mu zawracać głowe. I tak nie przyspieszy, a jak jutro rano zadzwonisz to umówi sie na popołudnie. Rano pewnie jest na klinikach. Zadzwoń koło 9

Posted

qroqiet napisał(a):
Czy jest juz skarpetka dla Slonko? Chcialabym przekazac troche grosza!

Sunia bardzo potrzebuje wsparcia.
Skarpeta ma nazwę: amputacja łapki Słonka

Bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
to jak jutro rano bedzie Aga dzowniła to da mi znac co jak i o której wtedy bedziemy kombinowac by zdazyc na godzine.

tylko musimy wziąć pod uwagę że w nocy mają sie pogorszyc warunki atmosferyczne a co za tym idzie warunki na drogach również więc dobrze by było mieć troche czasu w zapasie niz sie spóznić do weta :mad:

Viola koordynator to dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

no pogorszą się ale jedziemy póżnym popołudniem, więc martwić możemy się o powrót, aby tam dostać się jak najwcześniej. jutro zadzwonię, będę prosić i błagać o jak najszybszy termin.
Martwią mnie psiury z Dzierżoniowa, tam nikt nie zagląda i nie wiadomo co się dzieje...też muszę dotaskać się tam w tym tyg...
I aż się boję

Posted

czyli mam rozumieć, że zapłacicie za wizytę a ja się z Wami rozliczę?
Nie dostałam żadnego nr konta na który mogłabym zrobić przelew, a teraz to chyba za późno, pewnie pieniądze nie dotrą do jutra

Posted

Posimy o wsparcie finansowe
Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

koniecznie z dopiskiem amputacja łapki Słonka

Posted

tylko musimy wziąć pod uwagę że w nocy mają sie pogorszyc warunki atmosferyczne a co za tym idzie warunki na drogach również więc dobrze by było mieć troche czasu w zapasie niz sie spóznić do weta

We Wrocławiu pada deszcz jutro dalsza odwilż. Wiec raczej wiosna idzie;)

Posted

:Dog_run: [quote name='agnieszka30']Sunieczka bogatsza o 100peelenów!!!
Ciocia Beatka zafundowała konsultację!!!
:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:
Cioci Beatce dziękujemy:Dog_run:
Agnieszka 30 wkleje tu wiadomość bo nie mogę Ci wysłać priva:shake: nie wiem dlaczego
Jak coś to ślij na ewans1@op.pl napisz co za ile i dla kogo aukcja, ja wystawię w Twoim imieniu.
Pozdrawiam
Ewka:lol:

Posted

[quote name='yewcia1']:Dog_run:
Cioci Beatce dziękujemy:Dog_run:
Agnieszka 30 wkleje tu wiadomość bo nie mogę Ci wysłać priva:shake: nie wiem dlaczego
Jak coś to ślij na ewans1@op.pl napisz co za ile i dla kogo aukcja, ja wystawię w Twoim imieniu.
Pozdrawiam
Ewka:lol:
...skrzynka zatkała się na amen....