Molkas Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 agnieszka30 napisał(a):czy ktoś ma znajomości u tego chirurga aby ubłagać go o przyjęcie poza kolejką, kto wie jak długi jest czas oczekiwania?? Ja w ogóle nie wiem o jakiego weta chodzi, bo gdyby było wiadomo to sądzę że telefonicznie można byłoby dogadać szczegóły. Wet to też człowiek... Quote
Molkas Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Apbt sól kochana jesli dasz radę jedźcie z małą. Jedźcie tym czym wygodniej. Jesli róznica za bilet będzie 20 zł to nie majątek pomożemy!!! Ja myslę, że gra jest warta świeczki. Quote
justynavege Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dziewczyny BeataJ zaoferowala pieniedze na konsultację ulv moze pomoc po 14 Apbt_sól w pociagu nie zamarzniecie :) a moze autobus minibus czy cokolwiek? błagam pomozcie suni nie skazujac jej na amputację bez tej konsultacji............ wiem ze moze sie okazać ze tylko amputacja........ ale ja zawsze z tych durnych naiwnych optymistek ......... Quote
Beata J. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Tak jak Wam pisałam mój Pako miał "spotkanie" z mikrobusem. Zaryczana zadzwoniłam do LALUNY, dała mi komórkę do doktora. Bardzo sympatyczny człowiek, ani cienia zniecierpliwienia nie było słychać w jego głosie, że jakaś obca baba wydzwania na komórkę. Niestety był akurat w trasie, poza Wrockiem, wypytał o stan psa, a że zderzenie było delikatne, to umówilismy się na popołudnie w gabinecie. Normalnie bez najmniejszych problemów mnie przyjął, nawet kolejki nie było. Quote
agnieszka30 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Załatwiam transport,wiola musiałabyś stoczyć się do Świdnicy, a ty ulv, zaczaisz się na nas we wrocku... to tak na 60%. ale pomysł super:evil_lol: proszę tylko te dziewczyny które znają dra o wykonanie tel i niejako po znajomości wyproszenie jak najszybszego terminu wizyty Quote
Apbt_sól Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 czekajcie zapytam jeszcze ciotki Casii czy nie pojechała by ze mną ale jej nie ma . niewiem czy bedzie miała czas...... suńke zawsze mozna w świdnicy nam do pociagu włożyc...... Wtedy pojechałybysmy z Wałbrzycha.... Quote
justynavege Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 cudowne wiesci dziewczyny ja ciagle wierze ze sunia bedzei miala 4 łapy :) Quote
Apbt_sól Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 zobaczymy..bede kombinowac bo warunki sie pogarszaja...... fuzk.... kurna czas u mnie cenny jak cholera ate warunki coraz gorsze... ze tak daleo ta świdnica a zarazem blisko ****...;/ Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jakby co to ja was chętnie złapię i popilotuję:evil_lol: A przy okazji sobie jeszcze obejrzę kolejne ciotki:evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 jam demon przebydły karzeł wychudzony nie ma co ogladać :diabloti::evil_lol: ps. polecam sie odkopywanie samochodów z zasp i pchanie ile wlezie (50kg) czystej siły demona :D aVE :D nie no tak powaznie to czekamy ... na rozwój sytuacji..obby był zadowalający. Quote
justynavege Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Apbt_sól dzis drogi masakra ale od poniedziaku ma być 100 razy lepiej oby sie udało i poznacie ciotkę ulv :) wspaniała babka :) a moze Wam Aksę pokaze ? :) Quote
Apbt_sól Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Moge wskoczyć a Ty doskoczysz w Świdnicy i tyle wtedy ULV odebrałaby nas na głównym....he?????? ciotki ide ze świniakami to mi nałeb właża.... Zaraz bede bo tylko siur na noc Quote
agnieszka30 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a busem nie możesz sie dotoczyć???I samochodem potem?? Jutro obiadek upitraszę podliże sie to może zataszczy mi tyłek, chociaż po ostatnim to wściekły jak nic... Quote
Apbt_sól Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Zaleznie od tego jakie to beda godziny bo niwim jak busy jezdza......jak sie ustali godzine to bede kombinować. I jeszcze z WIELKA :D BeataJ tzreba wsztso ustali!!!!! Quote
LALUNA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Na kosnultacje to nie ma obawy, jak bedzie we Wroclawiu to przyjmie. Tylko jakby widział szansę dla Małej to wtedy umówi na wolny termin na operacje. Bo czesto ma zajęte operacjami. Na kastracje czekaliśmy tydzień czasu. Ale po nim pies na drugi dzień śmiga bez kołnierza. I nawet nie wie co stracił.:evil_lol: Ale konsultacja to co innego bo nie zajmuje tyle czasu co operacja. Wiec zawsze zdąży jak mu przygotowują psa , jesli akurat ma umówioną oepracje. Quote
CASIA&ttb Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Viola-Apbt_sól mnie własnie namierzyła wiec juz sie pojawiam-jeżeli akurat nie bede musiała załatwiać żadnych pierdół związanych z nową pracą to mogę jechać z małą do wrocka razem z Violą :) ,ale najpierw musimy być umówione z wetem żeby nie okazało sie że akurat go nie ma czy np operuje i nas nie przyjmie,w pociąg wsciąść to żaden problem i zawieść małą tylko pojawia sie problem z tym że ni w ząb nie znam wrocka :P Quote
LALUNA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 http://www.wrocek.pl/mapa/ulica/1199/Tarnogorska Pracuje do 18. Dr przyjmuje od 17 do 20 O ile przyjmie Was po mojej pracy, bedę mogła popilotować. Chyba że Ulv ma wolne i moze Was przejąć. Od wjazdu do Wrocławia od autostrady trzeba liczyć 30 minut jak nie ma korków. Praktycznie to 4 ulice, tylko baardzo długie:evil_lol: Ślężna, Armii Krajowej, Opolska i Tarnogórska. Quote
Beata J. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 widzę, że wszystko już właściwie dograne. Teraz ustalmy czy mam komuś zaliczkowo kasę przesłać na konto, czy ktos zapłaci a ja potem się z tą osobą rozliczę? Jeśli nie znacie Wrocka to pilot konieczny Quote
qroqiet Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy jest juz skarpetka dla Slonko? Chcialabym przekazac troche grosza! Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 qroqiet napisał(a):Czy jest juz skarpetka dla Slonko? Chcialabym przekazac troche grosza! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=26 tutaj wątek rozliczeniowy. Nie wiem czy ktoś już prosił o założenie skarpety? Jak nie napiszcie na tym watku dajcie link do suni i jak bedzie pierwsza wpłatat to pojawi się skarpea. Dziewczyny dajcie znać czy juz prosiłyście o skarpete i jaka nazwa skarpety? Słonko ze schronu? Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzisiaj po południu będę wiedziała co z samochodem, jutro rano dzwonię do dra, napiszę jak wszystko ustalę Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 agnieszka30 napisał(a):tak, skarpeta jest już założona a jak się skarpeta nazywa? z jakim tytułem przelewy? Quote
agnieszka30 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Justyna twoja sister założyła, amputacja łapki Słonka-nazwa skarpety, i chyba taki sam tytuł przelewu? Quote
Recommended Posts