Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):Molkas Bóg mi świadkiem,źle zinterpretowałąś, a jak odebrałąś to osobiście, to przepraszam... OK spoko mam nadzieję, że już wszystko jest OK. Ja absolutnie nie miałam złych zamiarów a pytam zawsze u źródeł, żeby nie było efektu "głuchego telefonu". Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):Molkaaaaaaaaaaas.Litości!!!!!!!!!!!!! Ty się kochana nie mną teraz zajmuj tylko faktycznie maleństwu trzeba szybciutko pomóc, bo i łapka i zachowanie to jak na jednego psiaka duży bagaż:) Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Zachowanie hmm...pokazuje zęby jednej z córek, nasiliła się agresja do psów,zrobiła sie bardzo zaborcza, nie lubi, jak ktoś zajmuję się czymś innym niż..nią, zupelnie nie wiem jak nad nią zapanować, zresztą ...na dużo jej pozwalam:oops: Do tego przylazło jakieś dziadostwo w postaci znacznego wyłysienia w okolicach grzbietu... miała zmiany po schronisku, teraz sie nasiliło... Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A poza tym najlepiej ją dzień dwa ignorować jak się źle zachowuje a chwalić jak zrobi coś OK może to poskutkuje. Tylko jak sama zapewne wiesz trzeba tu żelaznej konsekwencji, wiem coś o tym :) Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 skoro w piątek jest amputacja, to nie zdąze już, gdzieś za 10 dni zrobię jej zastrzyk odczulający... Powiem szczerze,nie wiem, W grę wchodzi nużyca, świerzb, alergia Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cholerka wet powinnien jej wziąc wymaz z tego i będzie dokładnie wiadomo co i jak, bo jak nużyca to im szybciej tym lepiej. Może zanim ją odczulisz to niech on jej tą zeskrobine pobierze i pod mikroskopem looknie ile jest tam nużeńców... Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 tfu....tfu.... może to jakieś poschroniskowe świństwo... Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):tfu....tfu.... może to jakieś poschroniskowe świństwo... Na szybko możesz spóbować w szamponie ludzkim Nitrofurazin. Jak moja zaczęła łysieć to po tym pomogło. Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):mam już z selenem............ Co z selenem? Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):Szampon!!!! A po co z selenem szampon. Ten szampon dokładnie nazywa sie Nizoral [SIZE=2]Szampon Nizoral jest lekiem stosowanym w leczeniu i zapobieganiu grzybic owłosionej skóry głowy, twarzy i klatki piersiowej wywoływanych przez dermatofity i drożdżaki (Pityrosporum ovale). Wiec jezeli jest to spowodowane jakimś grzybem to powinno pomóc, a jak nie to trzeba brać zeskrobiny. A zaszkodzic nie zaszkodzi bo jest to bez recepty i ludzie go stosują na łupież. Chociaż moze faktycznie moze byc i ten selen.... Tylko jakoś tak nie wiadomo czemu to ma służyć... Quote
Apbt_sól Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Obrobaczenie , i wyczyszcznie kanałow oklołoodbytych. Czy cola sie drapie? i co wcina?? A pcheły sprawdzone?? szampon z biosiarka działa kojąco na skóre i sierc do tego biotyna. A wogóle to wet ci powie , nie bede sie wymadrzac ;) Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 jest odrobaczona....:cool3: pcheł nie ma.....:cool3: A szczerze nie wiem co wcina, muszę to sobie sprawdzić, :oops: Quote
CASIA&ttb Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 w dalszym ciągu mam dla Słonka karme z jagnięcina no próbe-jak to alegria na zarcie to jagniecinka bedzie najlepsza Quote
agnieszka30 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Amputacja będzie jutro, Aga wzięła wolne, chce być z nią w domu... Quote
pusia2405 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jak Słonko czuje się po operacji:razz: Biedaczka, tyle musi przejść w swoim psim życiu:-( Quote
Molkas Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Słonko trzymamy kciuki, bądź dzielną dziewczynką Quote
Recommended Posts