Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Molkas Bóg mi świadkiem,źle zinterpretowałąś, a jak odebrałąś to osobiście, to przepraszam...

OK spoko mam nadzieję, że już wszystko jest OK. Ja absolutnie nie miałam złych zamiarów a pytam zawsze u źródeł, żeby nie było efektu "głuchego telefonu".

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Molkaaaaaaaaaaas.Litości!!!!!!!!!!!!!

Ty się kochana nie mną teraz zajmuj tylko faktycznie maleństwu trzeba szybciutko pomóc, bo i łapka i zachowanie to jak na jednego psiaka duży bagaż:)

Posted

Zachowanie hmm...pokazuje zęby jednej z córek, nasiliła się agresja do psów,zrobiła sie bardzo zaborcza, nie lubi, jak ktoś zajmuję się czymś innym niż..nią,
zupelnie nie wiem jak nad nią zapanować, zresztą ...na dużo jej pozwalam:oops:
Do tego przylazło jakieś dziadostwo w postaci znacznego wyłysienia w okolicach grzbietu...
miała zmiany po schronisku, teraz sie nasiliło...

Posted

A poza tym najlepiej ją dzień dwa ignorować jak się źle zachowuje a chwalić jak zrobi coś OK może to poskutkuje. Tylko jak sama zapewne wiesz trzeba tu żelaznej konsekwencji, wiem coś o tym :)

Posted

cholerka wet powinnien jej wziąc wymaz z tego i będzie dokładnie wiadomo co i jak, bo jak nużyca to im szybciej tym lepiej. Może zanim ją odczulisz to niech on jej tą zeskrobine pobierze i pod mikroskopem looknie ile jest tam nużeńców...

Posted

agnieszka30 napisał(a):
tfu....tfu....
może to jakieś poschroniskowe świństwo...

Na szybko możesz spóbować w szamponie ludzkim Nitrofurazin. Jak moja zaczęła łysieć to po tym pomogło.

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Szampon!!!!

A po co z selenem szampon.
Ten szampon dokładnie nazywa sie Nizoral
[SIZE=2]Szampon Nizoral jest lekiem stosowanym w leczeniu i zapobieganiu grzybic owłosionej skóry głowy, twarzy i klatki piersiowej wywoływanych przez dermatofity i drożdżaki (Pityrosporum ovale).

Wiec jezeli jest to spowodowane jakimś grzybem to powinno pomóc, a jak nie to trzeba brać zeskrobiny.
A zaszkodzic nie zaszkodzi bo jest to bez recepty i ludzie go stosują na łupież.
Chociaż moze faktycznie moze byc i ten selen....
Tylko jakoś tak nie wiadomo czemu to ma służyć...

Posted

Obrobaczenie , i wyczyszcznie kanałow oklołoodbytych.

Czy cola sie drapie?
i co wcina??
A pcheły sprawdzone??

szampon z biosiarka działa kojąco na skóre i sierc do tego biotyna.
A wogóle to wet ci powie , nie bede sie wymadrzac ;)