Molkas Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hmmmm dziewczyny sorry ale czegoś nie rozumiem...Agnieszka pisze, że są pieniążki jak narazie na Słonko i zabiegi to po co to w tytule? Quote
justynavege Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hmm to samo co Molce przyszlo mi do glowy............ Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie wiem.....:shake: Viola się rozpędziła... Myślę, że starczy, sterylkę i tak planuję za jakieś 2-3 miesiące... ale jestem pewna że nikt nie chciał wyłudzać...... Quote
Molkas Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agnieszka no to akurat mi do głowy nie przyszło tylko się pogubiłam, bo uważnie czytałam to co piszesz i wiem, że Słonko ma jak narazie pieniążki i dlatego zapytałam. Z tego co rozumiem najpier zabieg na łapke potem reszta... Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 tak, łapka jest teraz najważniejsza...sorki wielkie że napadłam cię słowem...:oops: Po zbiórce na Slonko właśnie, czuję sie jak taki grabiciel... Quote
Molkas Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agnieszka30 napisał(a):tak, łapka jest teraz najważniejsza...sorki wielkie że napadłam cię słowem...:oops: Po zbiórce na Slonko właśnie, czuję sie jak taki grabiciel... Nie musisz mnie przepraszać, to ja mam lekkie zboczenie zawodowe i lubię mieć wszystko jasne i klarowne i stąd też moje pytanie. A teraz mam jasność i dziekuję za wyjaśnienia :) Quote
Apbt_sól Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 kurde tez sie zakreciłam juz zmieniam :/ sorki za wprowadzanie w bład.. Ciotki wybaczycie????? Quote
agnieszka30 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 przestań Wiola, nic się nie stało. Dzisiaj idę w odwiedzinki, zobaczę co słychać, Quote
agnieszka30 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Co piszę, to strona mi wygasa...:roll: Nie byłam, mam bardzo chorego psa na tymczasie...musiałam nim się zająć. Mam cholernie zły dzień, fatum jakieś?? Na dogo po raz drugi zostałąm posądzona o nieuczciwośc.] Bo cholera zdecydowałąm się trzymać kasę Słonka i pożyczyć na paliwo ( Lord),zrobiłam bilans, i za luty jestem 1.400 do tyłu, bo wstydziłam sie prosić o pomoc, niech to szlag. Postanowiłam dać sobie spokój, możę inni pomagać psom bardziej potrafią...nie wiem...albo ja nie wzbudzam zaufania. chwilowo mam dość... Quote
rotek_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 agnieszka ty mi sie nawet nie załamuj...my tu bez ciebie zginiemy.... ,,,no sama pomyśl ile dogomaniackich bid zanalzło by domy gdyby nie ty! czy albin teraz miałby wspaniała rodzine...a rudy piesek, który przyjechał na tymczas a dostał nowy dom...mozna by wyliczac.. Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agnieszka a kto Cię o nieuczciwość posądził? Bo na wątku Słonka tego akuratnie nie widzę? Quote
pusia2405 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czekamy na wiadomości od Słonka, mordy kochanej!!:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 W piątek Słonko będzie miała przeprowadzoną amputację. Quote
pusia2405 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Biedna sunia, ale to przecież dla jej dobra. Agnieszka, czy operację będzie prowadził ten wet ze Świdnicy, u którego Słonko była pierwszy raz?? Będę w piątek o niej myśleć. Oby wszystko poszło dobrze. Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Tak,w Świdnicy.... Trzymaj kciuki,szlag:-( mnie już nosi... Quote
justynavege Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aga ale dowalilas z ta nieuczciwoscia to bylo zapytanie bo zdziweinie nastapilo ze potrzeba jeszcze pieniedzy....... oby operacja sie udala zaczynam sie bac komplikacji pooperacyjnych po dzisiejszym krwawieniu Dianki....... Quote
rotek_ Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 po amputacji łapki...szybko trzeba ja zawieźć na sterylke... ponoc agresja sie nasiliła...w stosunku do dzieci! Słonko tylke przeszła w swoim zyciu ze teraz potrzebuje tylko dobrej drogi w swoim psim życiu Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 justynavege napisał(a):aga ale dowalilas z ta nieuczciwoscia to bylo zapytanie bo zdziweinie nastapilo ze potrzeba jeszcze pieniedzy....... oby operacja sie udala zaczynam sie bac komplikacji pooperacyjnych po dzisiejszym krwawieniu Dianki....... Ten temat zakończyłam, zbiórki pieniędzy już nie podejmę się, oj nie! I naprawdę, nie o zdziwienie mi chodziło, .... Dorosłe jesteśmy i ...dość "chwytające".... A co z Dianką??????????????? Co się stało??? Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 OK najpierw do Agnieszki30, bo wydawało mi się, że sytuacja bez zgrzytów się wyjaśniła: ja zapytałam, Aga odpowiedziała i dla mnie było OK ale widzę, że chyba jednak tylko dla mnie. Aga napisałam Ci wcześniej, że nikogo o nic nie posądzam, chciałam tylko zrozumieć o co chodzi i zrozumiałam. Mam tylko nadzieję, że Twoje stwierdzenie "Na dogo po raz drugi zostałąm posądzona o nieuczciwośc.]" nie ma nic wspólnego z moim pytaniem. Co do Słonka, czy pytałyście się o mozliwośc przeprowadzenia obu zabiegów jednocześnie, podczas jedenej narkozy, czy byłoby to zbyt duże obciążenie dla małej? Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Molkas....ja zakończyłam temat.... A co do suni, ja się boję... za duży ubytek krwi, ból, Sterylizację planuję jak dojdzie do siebie. Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No przykro mi Agnieszka, że Ty zakończyłaś temat, bo ja poczułam się w tym momencie urazona Twoimi pomówieniami i dotknięta, bo zapytałam z czystej ciekawości i niezrozumienia i zapytałam oficjalnie na wątku - osobę najbardziej kompetentną, czyli Ciebie. Nie szukając sensacji i podtekstów. Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Molkas Bóg mi świadkiem,źle zinterpretowałąś, a jak odebrałąś to osobiście, to przepraszam... Quote
Molkas Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Poza tym nie będę "niepotrzebnie zaśmiecała" wątku Słonka. Mam nadzieję, że się prześpisz i przemyslisz to co napisałam i jutro inaczej to ocenisz, bo nikt tu nie szuka wrogów, a już napewno nie ja. A co do Słonka tak też myslałam, że jednocześnie to raczej nie jest zbyt błyskotliwy pomysł ale zawsze lepiej zapytać mądrzejszych od siebie. Quote
Recommended Posts