justynavege Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Słonko bidulinko........ a moze hotelik np na czas amputacji tzn leczenia po tak pytam bo nei wiem ile to trwa i czy znajdzie sie hotelik ktory sprosta zadaniu........ Quote
pusia2405 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pamiętajmy o tragedii sunii, którą czeka amputacji łapki!! Już wystarczająco wycierpiała, niech ktoś da jej sznsę na prawdziwy dom!! Quote
diana79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 musi sie ktoś wkońcu znaleźć, kto zaopiekuje się Słonkiem:-( Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 aga zaopiekuje sie slonkiem,ustalamy termin zabiegu, potrzebne pieniadze na sterylke... to jest warunek adopcji. ....a ja majac nauczke obiecalam sobie- nie biore wiecej psow na tymczas.. Quote
CASIA&ttb Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 do gory maleńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAMY O DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SŁONKO JUZ NIE MASZ CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):do gory maleńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAMY O DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SŁONKO JUZ NIE MASZ CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Casia....napisałąm przecież że Słonko zostaje u Agi... może ją zacytuję: ''...brakuje mi jej i u nas jest jej dom, musisz tylko opłacić mi jej leczenie. Chciałabym, aby była wysterylizowana.'' -agresja do psów nasiliła sie jeszcze bardziej... Quote
andzia69 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czy to znaczy,ze Słonko ma dom stały???? tylko trezba sfinasnowac leczenie??? bo ja juz nic nie rozumiem:oops: Quote
CASIA&ttb Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agnieszka30 napisał(a):Casia....napisałąm przecież że Słonko zostaje u Agi... może ją zacytuję: ''...brakuje mi jej i u nas jest jej dom, musisz tylko opłacić mi jej leczenie. Chciałabym, aby była wysterylizowana.'' -agresja do psów nasiliła sie jeszcze bardziej... Sorki ale juz nie wiem co się kręci wkół mnie-możesz jak ciemnemu człowiekowi napisać mi czy to jest dom stały a leczenie musi wziąć na siebie?? Sorki jeszcze raz za zamieszanie :-( Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 tak!!!! Mam 375 zł suni, więc myślę ze wystarczy! Quote
CASIA&ttb Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agnieszka30 napisał(a):tak!!!! Mam 375 zł suni, więc myślę ze wystarczy! Dzieki.......... Quote
Apbt_sól Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Zmieiłam tytuł poki co ~!!! Trzymam kciuki wciaz , jesli tam nie ma innych psaków to jej agesja nie bedzie kłopotem. Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 a przestań!!!! Wiolka, na miłośc boską, serylkę przewiduję za 2 3 mies, niech wydobrzeje!!! a pamiętacie te lyse na grzbiecie?? wygryza sobie sierśc, i nie wiadomo co to jest... dziadostwo jakieś.. kurde, czy jej leczenie kiedyś się zakończy Quote
pusia2405 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie zapeszajmy, oby wszystko dobrze się ułożyło. Jak będzie potrzebna kasa, to pisz Aga ile. Niewiele, ale zawsze mogę się złożyć!! :multi: :multi: :multi: Quote
diana79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czy to znaczy, że sunia wraca tam gdzie jej nie chcieli jak się dowiedzieli że czeka ją amputacja? sorki bo się troche pogubiłam Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 diana79 napisał(a):czy to znaczy, że sunia wraca tam gdzie jej nie chcieli jak się dowiedzieli że czeka ją amputacja? sorki bo się troche pogubiłam sunia tam wraca. Aga opowiadała mi jak ludzie posądzili ją, że to jej dzieci zrobiły psu krzywdę. Zresztą możliwości narazie nie ma żadnych . Konkretnych powodów do odebrania czy nieoddania psa-też nie. A że uległa presji??? Bo takie mamy szmaciarskie społeczeństwo:angryy: Quote
diana79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 oby jej tam tylko było dobrze, zasługuje sobie na kochający domek :loveu: ale bedziesz miała na nią oko? Quote
agnieszka30 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 przez cały czas!!! zresztą będę ją leczyć, doglądać, zanosić opatrunki...itd, Quote
diana79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 to na pewno teraz będzie już tylko lepiej :multi: Quote
rotek_ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agnieszka myślę ze jak dotra do ciebie pieniadze z bazarku od dory to czesc pieniedzy mozesz wykorzystać na zbadanie słonka. Kaski troche sie uzbierało a jak mówiłaś dawałaś dorze tylko 2 zastrzyki....to jak ci zostanie troche kaski to odrazu dawaj na słonko.....trzeba sie dowiedziec co to są te łyse plamy na grzbiecie...jeśli to nie uczulenie do moze jeszcze uda mi sie wykombinować 4kg royala dla suni.....bo dla dory 5kg karmy juz udało mi sie wyknuc:evil_lol: Quote
Recommended Posts