agnieszka30 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja też niewiele,dziewczyny proszę od jutra o super mobilizację, naprawdę nie ma czasu. Do pajuni pisałam dwukrotnie, nie odpisała,więc ten wariant również odpada. Coś jutro trzeba ustalić. Jakby nie było mnie na dogo-dzwońcie. Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko co tylko możliwe,nie mam już wiecej żadnych pomysłow. Quote
CASIA&ttb Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 do góry mała, błagamy o domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Miałam dziś bardzo nieprzyjemny telefon ws suni. Dziś muszę ja zabrać... Czy ktoś w końcu pomoże??? Rozumiem,Słonko jest przypadkiem szczególnym,ale prosiłam o Dorę... wtedy zwolni się miejsce na tymczasie... Ja mam pięć zawalonych tymczasów, nie mam żadnych możliwości. Quote
andzia69 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 niedobrze - ja nie mam jak pomóc....moge tylko podniesć:shake: Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dobra,czekam na propozycje,nie uporam się sama z tym problemem, mimo najszczerszych chęci........:-( Quote
qroqiet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30, co Ci będę mówić, mam wielu znajomych i na nikogo nie mogę liczyć, jeśli chodzi o psie sprawy:shake: Wszyscy tylko mówią o tym jak ważne jest żeby pomagać zwierzętom, a jak pojawia się kontretny temat, to wszyscy umywają ręcę. Jak przyszłam na dogomanię, to ucieszyłam się, bo miałam wrażenie, że tu nie zdarzają się takie sytaucje i większość wątków ma dobre zakończenie, a tu pojawia się historia Słonka... Podobno na dogomanii jest 19000 użytkowników, to całkiem sporo, więc gdzie to wsparcie? Quote
Apbt_sól Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 przeece jeszcze raz mape dogo, moze cos znajde a zreszta przydałby sie watek z wolnymi tymczasami.... :( nic wiecej nie moge zrobic w wa-ch sytuacja jeszcze gorsza ani 1 tymczasu :( Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='qroqiet']agnieszka30, co Ci będę mówić, mam wielu znajomych i na nikogo nie mogę liczyć, jeśli chodzi o psie sprawy:shake: Wszyscy tylko mówią o tym jak ważne jest żeby pomagać zwierzętom, a jak pojawia się kontretny temat, to wszyscy umywają ręcę. Jak przyszłam na dogomanię, to ucieszyłam się, bo miałam wrażenie, że tu nie zdarzają się takie sytaucje i większość wątków ma dobre zakończenie, a tu pojawia się historia Słonka... Podobno na dogomanii jest 19000 użytkowników, to całkiem sporo, więc gdzie to wsparcie? też takich mam............ Jak była opcja ratowania łapki,temat był bardzo gorący..teraz chodzi o jej życie( nie można zwlekać, bo w końcu jakieś dziadostwo się przyczepi) ...to nie ma prawie nikogo. Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dziewczyny, myślmy o Dorze, jej łatwiej znaleźć tymczas, jest bezkonfliktowa i czyściutka. Nie ma awersji do psów. Wtedy problem z głowy. Tymczas wolny i sunia pod moim okiem... Quote
qroqiet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Apbt_sól napisał(a):przeece jeszcze raz mape dogo, moze cos znajde a zreszta przydałby sie watek z wolnymi tymczasami.... :( nic wiecej nie moge zrobic w wa-ch sytuacja jeszcze gorsza ani 1 tymczasu :( Wątek z wolnymi tymczasami to doskonały pomysł. Quote
LALUNA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Podobno na dogomanii jest 19000 użytkowników, to całkiem sporo, więc gdzie to wsparcie? Bo tu jest potrzebny domek, a wiekszosc z tych uzytkowników ma juz kilka psów, szkołę lub pracę. Ja mam naprzykład swoje trzy psy i prace 8-9 godzin, wiec odpadam, psy cały dzień w domu :shake: Słonko nie lubi psów a musi mieć spokój po operacji i tu też koło sie zamyka. Moze Pajunia wróci na dniach i sie odezwie. Quote
qroqiet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30, a może po prostu zadzwoń do pajuni? Quote
andzia69 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ale agnieszka30 pisze,ze jakby ktoś choc wział Dorcie na tymczas (bo ona sie zgadza z psami) to mogłaby wtedy wziąc Słonko...tak ja zrozumiałam... Quote
Seaside Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30 napisał(a):Dziewczyny, myślmy o Dorze, jej łatwiej znaleźć tymczas, jest bezkonfliktowa i czyściutka. Nie ma awersji do psów. Wtedy problem z głowy. Tymczas wolny i sunia pod moim okiem... Aga wyczyść skrzynkę!!!! Albo tu ci napiszę, a co: przejazd Tośki opóźnił się o 2 tygodnie :/ Zuzia pyta czy mogłaby Sawę i Kajtka w tą sobotę dowieźć?? Musiałyvbyście się zgadać bo jeszcze nam Sawę do schronu wywiozą :( Kurcze wiem że masz urwanie głowy i tak głupio cholera ci dupę zawracać :/ Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='qroqiet']agnieszka30, a może po prostu zadzwoń do pajuni? Po co?? Dostała ode mnie dwa pw,jakby mogła pomóc, odezwalaby się. Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Seaside napisał(a):Aga wyczyść skrzynkę!!!! Albo tu ci napiszę, a co: przejazd Tośki opóźnił się o 2 tygodnie :/ Zuzia pyta czy mogłaby Sawę i Kajtka w tą sobotę dowieźć?? Musiałyvbyście się zgadać bo jeszcze nam Sawę do schronu wywiozą :( Kurcze wiem że masz urwanie głowy i tak głupio cholera ci dupę zawracać :/ TAk, domy już czekają. W razie draki niech dzwoni!!! Quote
qroqiet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 agnieszka30 napisał(a):Po co?? Dostała ode mnie dwa pw,jakby mogła pomóc, odezwalaby się. Bo może nie ma jej przy komputerze...:shake: Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pajunia odezwałą sie ,jednak nie może małej zabrać do siebie, u niej psów mnogo, ogłasza suńkę. Dziękujemy za pomoc, każda jest na wagę złota! Quote
Recommended Posts