CASIA&ttb Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='agnieszka30']Potrzebny tymczas i opieka dla suni!!!! Nie możemy przeprowadzić amputacji bo sunia nie ma gdzie się podziać!!!! Nikt nie chce zająć się psem po amputacji!!! W Świdnicy takiego nie ma!!!!! prosimy o tymaczas dla małej!!!!!!!!!!!!! PILNE Quote
Seaside Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga - tytuł zmień że tymczas na czas operacji czy coś. Cholera gdzie tu znaleźć świadomych, uczciwych ludzi??????????? :( Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja nie jestem autorem wątku, Violka!!!! Wyłaż i tytuła zmieniaj!!! Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 podnoszę b.pilne... cholera gdzie są wszyscy??/ Quote
qroqiet Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 agnieszka30 napisał(a):podnoszę b.pilne... cholera gdzie są wszyscy??/ Opróżnij skrzynkę! Quote
Seaside Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga dostałąś wiadomość od Zuzi?? Jest nadzieja!! Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 qroqiet napisał(a):Opróżnij skrzynkę! odetkałam!!!!!! Quote
Apbt_sól Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 zmianiałam..... no jak sie wali to wszystko!!!!!!!!!! BŁŁŁŁŁŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( nie ma jaiegos watku z tymczasami????????? Quote
zuziaM Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Seaside napisał(a):Aga dostałąś wiadomość od Zuzi?? Jest nadzieja!! Oby byla .... trzymam mocno kciuki ! Raz juz nam pomogla w sytuacji... dokladnie takiej samej, jak ta...:roll: Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziewczyny kontaktujcie się z dogomaniakami,musi ktoś pomóc, sytuacja jest tragiczna!!! Quote
Asior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziewczyny nie mam za bardzo waruynków na przekopywanie wątku. Napiszcie w dwóch zdaniach o co chodzi z sunią jaka duża i na ile ten tymczas potrzebny bo patkaa myśle ze by mogła pomóc!!!!! Quote
patkaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 tak - jak duży jest ten piesek to raz, a dwa czy będzie wymagał jakiejś specjalnej opieki potem, od pon-czw mam zajęcia na uczelnie i nie ma mnie tak po 9h dziennie i nie wiem czy w takim razie mogła bym mu zapewnić własniwe warunki Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 patkaa napisał(a):tak - jak duży jest ten piesek to raz, a dwa czy będzie wymagał jakiejś specjalnej opieki potem, od pon-czw mam zajęcia na uczelnie i nie ma mnie tak po 9h dziennie i nie wiem czy w takim razie mogła bym mu zapewnić własniwe warunki oj dziewczyny kochane...nie wiem...sunia bedzie po amputacji łapki... Jest malutka, jakieś 8 kg... I nie znosi psów, prawdziwy doberman z niej wyłazi... Quote
Asior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cholewcia :( to nie za dobrze bo Patka ma 2 fretki :( Quote
qroqiet Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Na pewno musiałaby zostawać w kołnierzu, żeby nie rozlizać rany. A poza tym, to pewnie będzie sobie grzecznie leżała, bo prawdopodobnie będzie ją trochę bolało:-( Jak wysoko łapka będzie amputowana? Quote
patkaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kurcze, to z fretami będzie wojna... :( ale słuchajcie, pomolestuje dzisiaj koleżankę z pod Krakowa, może się uda Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Seaside napisał(a):AGA DZWONIŁĄŚ NA TEN NR OD zUZI??? to Zuzia podała mój!!! Nikt jeszcze nie dzwonił... a fretka... co to za zwierzę? Psie??? Quote
Asior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 qroqiet napisał(a):Na pewno musiałaby zostawać w kołnierzu, żeby nie rozlizać rany. A poza tym, to pewnie będzie sobie grzecznie leżała, bo prawdopodobnie będzie ją trochę bolało:-( Jak wysoko łapka będzie amputowana? Qroqiet zawsze ampytują łapkę u "nasady", Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dokładnie...u nasady.... Kuźwa! ja to załamaniem nerwowym przepłacę!!!!! Quote
qroqiet Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Serio?! Ja widziałam kiedyś zdjęcie pieska, który miał tak do połowy i nawet się zastanawiałam, czy on sie na niej nie próbuje opierać i czy jej nie ociera. Quote
qroqiet Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Straszna szkoda, że Słonko z innymi psami nie ma ochoty się przyjaźnić. agnieszka30 - jak dokładnie wygląda jej reakcja na drugiego psa w domu? Quote
Recommended Posts