agnieszka30 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Biedne psisko.. Damy radę, będzie dobrze Quote
Apbt_sól Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 ta pieprzona pogoda , popsuła szyki wrrrrrrr..... Quote
justynavege Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dziewczyny wiem co to ta pogoda dziś brnęłam w sniegu po kolana polną drogą do schroniska......... oby jutro było lepiej , sunia potrzebuje pomocy Quote
agnieszka30 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wiola zmień tytuł... Poproś w tytule o pieniążki na sunię... Jakby nie było trzeba liczyć sie z dużymi kosztami(amputacja)... narazie mam tak prze......... że nie wydolę z kasą. Do końca lutego mam prze.........:-( Quote
agnieszka30 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 no jasne.....będzie lepiej........:placz: Quote
justynavege Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 agnieszka mnie nie nerwuj bedzie dobrze i juz !! Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 co tu taka cisza????? Ciocie z Wałbrzycha zaraz sunię przywożą!!!! Dzisiaj kąpanko i odkarmianko w planach, jutro lekarz. Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bardzo prosimy o wsparcie finansowe!!!!!!!!!!! Quote
Apbt_sól Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dziewczynka juz w Świndnicy :D Świetnie jechała samochodem , zblefiła sie ale pewie z wrazenia .:D Bardzo ładnie sobie radzi na 3 łpkach a ta wisząca tylko jej przeszkadza. Była u weta , łapka do amptutacji miała przeciete ścięgna i nikt sie tym nie zajał , ma przykurcz i łapka jest nie sprawa na trwałe. zbitamy na operaje suczki !!!!!!!!!!!!!!!! Sunia jest u Agnieszki do czasu znależienia domku. Dzis zostala odrobaczona . poźniej szczepienia i naj najszybciej operacja!!!! Jest kochana spokojna i miluslińska , była troche nieśmiała ale po godzinie juz ogonek jej chodził. No cudo i te piekne oczka!!!!!!!!! Prosimy o pomoc w zbieraniu na operacje Suńki!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no dokładnie! Świetny piesek, bardzo spokojna, cicha, wskakiwała mi nieporadnie na kolana, żarta jak doberman, a tu raptem jakieś 6 kilo żywej wagi:evil_lol: Wykąpana, ( chociaż jeszcze zalatująca) odsłoniła krasę swą i piękną czekoladowąBŁYSZCZĄCĄ:crazyeye: sierśc, Nie siura w domu. Na bank. Zsiusiała sie zaraz za bramą, a chciało się oj! chciało!!! Domowa, reaguje na dżwięk otwieranej lodówki, kroki za drzwiami, super, grzeczny, ułożony psiak! Śpi u Justyny-bowiem chop wpadł w furię:evil_lol: obiadu nie było, lodówa pusta... Na dwa banany się zdenerwował czy co??? I mandarynkę:evil_lol: Operacja prawdopodobnie we wtorek. Aha, nasza laska miała prześwietne towarzystwo w postaci dwóch wypasionych kleszczy. CIOTKI DOMKU SZUKAJCIE!!! Quote
justynavege Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 poprosiłąm BeatkeJ o wystawienie czegoś na bazarek konieczna skarpeta dla suni yewcia moja sister tez cos wystawi myslę ze jakieś hafty mojej roboty Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 właśnie do ciebie pisałam na wątku uciechowskim,:evil_lol: telepatia....... Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Apbt_sól napisał(a):Słonko parwdopodobnie w czwartek staruje ze schronu,jedxzie do weta na oględziny, pieniażki beda potrzebne , ile nie widomo to zalezy co mozna jeszcze z łapką zrobić. Na AFN jest karpeta dla suńki tam mozna wpłacać pieniązki. Czyktoś moze linka wstawić z AFN?????????? Plissssss NIE MA SKARPETY!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: już się nauczyłam:angryy: PROSIMY O POMOC!!! AMPUTACJA WE WTOREK!!! Quote
justynavege Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2895706#post2895706 tu poprosiłam o zalozenia skarpety Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a ja tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307&page=317 niezłe kalesony nam z tego wyszły:evil_lol: Quote
Molkas Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 JUSTYNA POPROSIŁA O ZAŁOŻENIE TAKIEJ SKARPETY DLA SUNI: Amputacja łapki Słonka tu będziemy wpłacać Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ok, jak dla mnie super, latam po tym AFN i nic mi z tego nie wyszlo!!!!! Quote
Molkas Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 agnieszka30 napisał(a):a ja tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307&page=317 niezłe kalesony nam z tego wyszły:evil_lol: Aga to skasuj swój post i już :) będzie czysta sytuacja :) Quote
justynavege Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 agnieszka30 napisał(a):a ja tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307&page=317 niezłe kalesony nam z tego wyszły:evil_lol: kurcze zamiast skarpety rajstopki :) Quote
agnieszka30 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ale wszystko ok, jej naprawdę będzie lepiej bez łapki, teraz tylko jej przeszkadza, nie ma szans na uratowanie, tylko co dalej z bidunią:-( Quote
justynavege Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 agnieszko po amputacji pewnie dom potrzebny bo tamten to tymczas ?? Quote
Molkas Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 agnieszka30 napisał(a):ale wszystko ok, jej naprawdę będzie lepiej bez łapki, teraz tylko jej przeszkadza, nie ma szans na uratowanie, tylko co dalej z bidunią:-( Aguś wiemy i nie martw się będzie oK. Najpierw zabieg i powrót do zdrowia :) a potem i domek się znajdzie :) Quote
Recommended Posts