Apbt_sól Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Aski jeszcze nie ma ona jedyna ma auto jak sie pojawi zaraz bede z gadać!! Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 idę dzisiaj w odwiedzinki do naszej małej, zaniosę wałówkę...cisza... ciekawa jestem jak sie zachowuje, napiszę wieczorem! Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 no suuuper, mała spisuje sie na medal. Tylko ta lapka mnie martwi. Casia i Viola, musicie do mnie przyjechać(najbliżej macie), i podejmiemy decyzję co dalej. Możemy udać sie na konsultacje do innego świdnickiego weta(wiem,że dobry) Nie można dopuścić dio tego,zęby w wyniku otać, coś wlazło... Albo żeby nie daj Boże zaczęła odgryzać sama, czytałam o takim przypadku... I co jeszcze??? Żarta.Zarta.Żarta.... Pieniążków na leczenie jest sporo. Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Aguś tylko w weekned jak Casia ma wolne , jesli cos jej nie wypadnie pod nią trzeb sie podpasować! no na Asie czekamy jak w w-ch juz bedzie! Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nie lataj i po forum, I co z Dorcią, ??? przyjedziesz po nia czy jak??? jakie plany??? Quote
pusia2405 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jużem jestem, też mam czas tylko w weekand. Nie można jeszcze pojechać ze Słonkiem do Wrocławia, właśnie w sobotę?? Skoro mamy pieniądze na leczenie, to rzeczywiście trzeba działać. Ja na tutaj mieszkam od niedawna i nie znam godnych polecenia wetów:razz: W Łodzi mam takiego, co uratował mi kotkę Miśkę przed operacją łapki i wiecznym kalectwem, ale co z tego..:-( Quote
pusia2405 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No to kiszka blada:razz: A w jakich godzinach, może w piątek po południu?? Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dr Bieżyński przyjmuje od 17 do 20. Mała bardzo dobrze sie sprawdza w domu ... Chciałabym poznać wasze zdanie nt dalszego leczenia suni z naszych pieniędzy. Nikt nie chce wyłudzać, ale ta dziewczyna naprawde nie ma kasy...:-( Na dniach trzeba spisać umowę adopcyjną i chciałabym aby wszystko było jasne. Zobaczę i dam znać jutro, może coś wymyślę z tym dojazdem. Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dr Bieżyński przyjmuje od 17 do 20. Od poniedziałku do piatku Quote
Apbt_sól Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Asia w piatek po południu pasuje ci do 20 jest wet! Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Asia na paliwko jest kasa, jakby co... Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Rozmawiałam jeszcze z innym weterynarzem mozna spóbowac pradem pobudzać nerw. Oczywiscie jest to mała szansa bo odbudowa nerwu jest bardzo skomplikowaną i maleńką szansa i problem byłby z dojazdem. Bo trzeba minimum 10 zabiegów po 30 zł co drugi trzeci dzień. Wiec sunia by musiała być we Wrocławiu na tymczasie i ktoś musiałby jezdzic. Tak tylko mówię. Chyba ze u Was jest jakis weterynarz który stymuluje nerwy prądem? można by się jeszcze popytać o taką terapie. Jakbyście chcieli sie cos dowiedzieć o tej terapi to www.bernacki.pl Quote
pusia2405 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Możemy się na piątek umówić!! Będzie ktoś jechał kto zna drogę?? Quote
justynavege Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 agnieszko tylko sie cieszyc ze jest sporo pieniedzy na leczenie suni skoro dziewczyna nie ma pieniedzy to oczywiste ze trzeba wspomoc leczenie a zebyscie czuly sie komfortowo mozna wszystkie wplacic np na AFN od weta wziac fakture :) i po klopocie juz gdyby brakowalo na karme dla suni tez mozna na fakture kupic Quote
rotek_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eno jakby co to ja karme zawsze moge podrzucic....moim psom czasami kupi sie karme ktora im nie smakuje...ostatnio nawet z royala troche zostało...ale i tak moge cos kupic. Quote
Apbt_sól Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Asia ,od 15 jestem wolna moge z Tobą pojechac!!! i jakiegos prezenta małej podrzuce ;) Quote
CASIA&ttb Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A czy Słonko je suchę żarcie,mogę odsypac troche chrupek z jagnięciną dla małej i Viola z Asia to wezmą??!! Quote
Beata J. Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No to chyba czas ściągać Słonko z allegro. Tymbardziej że obserwator się znalazł i obserwuje Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Beata J. napisał(a):No to chyba czas ściągać Słonko z allegro. Tymbardziej że obserwator się znalazł i obserwuje Beata, nie ściągaj, zaczekaj aż umowę spiszemy,co nam zależy:roll: Quote
agnieszka30 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):A czy Słonko je suchę żarcie,mogę odsypac troche chrupek z jagnięciną dla małej i Viola z Asia to wezmą??!! Słonko vel Cola żre wszystko, co zjeść można, nie widziałam żeby dziewucha czymś pogardziła. Quote
agnieszka30 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Słuchajcie,żeby nie było niedomówień, wysłałam pw do beatyJ. z prośbą o wytłumaczenie jak pozyskać zwrot(niezafakturowany) z AFN związany z utrzymaniem psa. Nie ukrywam że utrzymywanie i transport Słonka, leczenie Figi ( również utrzymywanie a teraz leczenie i utrzymywanie Dory znacznie nadwyrężyło mój jak narazie skromny budżet. Nie chcę udawać że mam kupę kasy i pożyczać na jedzenie... Mam nadzieję że nikt nie ma mi za złe, Chętnie i nie wypominam, ale nie mogę działąć kosztem mojej rodziny... Quote
Recommended Posts