Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yewcia1 napisał(a):
Do kiedy Słonko moze zostać u Piotra?
Ile czasu na szukanie domku?

Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Piotrem...jak najszybciej trzeba ją zabrać, on sam pracuje po 12 godz, nikogo nie ma w domu, ja też nie mogę ciągle z jego kluczami latać.
Obydwoje liczyliśmy na aprobatę jego rodziców..niestety- kategorycznie nie zgadzają się na opiekę i pilnowanie psa...
Piotr nawet nakłamał,że ma za to płacone... ojciec skomentował , że da mi 20 zł, nawet(!)- tylko mam natychmiast zabierać psa.
Ja nie mam jej gdzie zabrać

Posted

justynavege napisał(a):
wiecie zauwazam ze potrzeby domow tymczasowch sa ogromne
moze by tak pooglaszac to
na pewno sa gdzies beidne emerytki czy emeryci ktorzy chetnie dorobią w ten sposob a i pomogą psiakowi

moim zdaniem, nie wyrobimy na płatne tymczasy...
Bida u nas, kasy zawsze trzeba...a znasz ludzi...
ja już ludzi mam dosyć...

Posted

agnieszka30 napisał(a):
moim zdaniem, nie wyrobimy na płatne tymczasy...
Bida u nas, kasy zawsze trzeba...a znasz ludzi...
ja już ludzi mam dosyć...

agnieszka ja tez mam icz czasem dosc ale mam na mysli jakiegos milosnika psow ktory ledwo wiaze koneic z koncem i np za 100-200 pln miesiecznie by sie psem czasowo zaopiekowal

Posted

Widziałam wczoraj te ochraniacze na łapy. Myślę ze samemu można by uszyć i moze byłoby dobrze. MAteriał to taka tkanina piankowa cienka. DO tego rzepy. TAm jest jeszcze naszyty kawałek skóry aby usztywnił nadgarstek. Mysle ze samemu mozna by to uszyć.
Tylko ze zakładać na spacer. JAk zacznie w tym chodzić, to i miesnie sie odbuduja.

http://webpages.charter.net/dhfm/ZControl.html

Posted

Tylko wyzsze. To jest taki materiał piankowy, jak gabeczka, zgina sie a jednak usztywnia. Skórka delikatna zginajaca ale tez usztwynia. No i rzepy jak sciagniesz to sie nie zsuwaja. Jak mojej to wczoraj na próbę załozyłam to :evil_lol: Skakała jak koń na rodeo co to chce zwlaic jezdzca. Na sztywnych nogach i w góre. A potem miała sliczny chód kłusikiem, jak u konia ujezdzeniowego:lol:

Posted

agnieszka30 napisał(a):
aaa wiem, coś takiego jak ocieplacz do rur??

Nie iwem jak wyglad ocieplacz do rur, za moich czasów budowania mojego domku, czegos takiego nie było :evil_lol:
Ale to jest takie bardzo miękkie coby sie ładnie układało do nogi, mozna rulonik na wszystkie strony robic. Grybosci około 2-3 milimetrów i z wierzchu sliskie, jak skóreczka