yewcia1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Do kiedy Słonko moze zostać u Piotra? Ile czasu na szukanie domku? Quote
LALUNA Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Agnieszko zrób narazie taki prowizororyczny aby zobaczyc jak sie bedzie sprawdzał i czy bedzie zdawał funkcje Quote
agnieszka30 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 yewcia1 napisał(a):Do kiedy Słonko moze zostać u Piotra? Ile czasu na szukanie domku? Właśnie przed chwilą rozmawiałam z Piotrem...jak najszybciej trzeba ją zabrać, on sam pracuje po 12 godz, nikogo nie ma w domu, ja też nie mogę ciągle z jego kluczami latać. Obydwoje liczyliśmy na aprobatę jego rodziców..niestety- kategorycznie nie zgadzają się na opiekę i pilnowanie psa... Piotr nawet nakłamał,że ma za to płacone... ojciec skomentował , że da mi 20 zł, nawet(!)- tylko mam natychmiast zabierać psa. Ja nie mam jej gdzie zabrać Quote
Apbt_sól Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 osz kurna , :( ale sie narobiło :( obydwie dziewczynki DT na juz... zmieniam tytuł!! Quote
yewcia1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szybko trzeba szukać choć płatnego tymczasu Quote
mulinka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dom tymczasowy natychmiast potrzebny !!! Quote
justynavege Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 wiecie zauwazam ze potrzeby domow tymczasowch sa ogromne moze by tak pooglaszac to na pewno sa gdzies beidne emerytki czy emeryci ktorzy chetnie dorobią w ten sposob a i pomogą psiakowi Quote
agnieszka30 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 justynavege napisał(a):wiecie zauwazam ze potrzeby domow tymczasowch sa ogromne moze by tak pooglaszac to na pewno sa gdzies beidne emerytki czy emeryci ktorzy chetnie dorobią w ten sposob a i pomogą psiakowi moim zdaniem, nie wyrobimy na płatne tymczasy... Bida u nas, kasy zawsze trzeba...a znasz ludzi... ja już ludzi mam dosyć... Quote
Apbt_sól Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 ludzie pomocy !!!!! choćby DT!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 szlag mnie trafi...świetna sunia, bardzo czysta, w domu nie narobi, choćby uszami miało jej wyciec, zabawna, skoczna... Bardzo szybko się uczy....i będzie się tułać niewiadomo gdzie....:-( Quote
yewcia1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Słonko potrzebuje domku tymczasowego na już. Quote
justynavege Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 agnieszka30 napisał(a):moim zdaniem, nie wyrobimy na płatne tymczasy... Bida u nas, kasy zawsze trzeba...a znasz ludzi... ja już ludzi mam dosyć... agnieszka ja tez mam icz czasem dosc ale mam na mysli jakiegos milosnika psow ktory ledwo wiaze koneic z koncem i np za 100-200 pln miesiecznie by sie psem czasowo zaopiekowal Quote
yewcia1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Przypominam domek dla Słonka potrzebny na wczoraj. Quote
agnieszka30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Niemogę pisać przez łzy... malutka Figa uciekła z DT, nie możemy jej znaleźć...Słonko znów zaczyna obcierać łapkę, nic nie pomogło, .... Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Spokojnie, kiedy uciekła i w jakiej sytuacji, moze gdzies sie tam błąka. TRzeba popytać ludzi. A próbowałas usztywnić łąpke Słonku? Quote
agnieszka30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 próbowałam... zrobiłam usztywniacz z opony póki go ma jakoś łazi, ale ściąga nijak nie chce sie na łapie trzymać... nie jest dobrze. Jest widoczny zanik mięśni... Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Widziałam wczoraj te ochraniacze na łapy. Myślę ze samemu można by uszyć i moze byłoby dobrze. MAteriał to taka tkanina piankowa cienka. DO tego rzepy. TAm jest jeszcze naszyty kawałek skóry aby usztywnił nadgarstek. Mysle ze samemu mozna by to uszyć. Tylko ze zakładać na spacer. JAk zacznie w tym chodzić, to i miesnie sie odbuduja. http://webpages.charter.net/dhfm/ZControl.html Quote
agnieszka30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jutro podejdę do koleżanki, ma maszynę wielofunkcyjną i coś wymyślimy. Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tylko wyzsze. To jest taki materiał piankowy, jak gabeczka, zgina sie a jednak usztywnia. Skórka delikatna zginajaca ale tez usztwynia. No i rzepy jak sciagniesz to sie nie zsuwaja. Jak mojej to wczoraj na próbę załozyłam to :evil_lol: Skakała jak koń na rodeo co to chce zwlaic jezdzca. Na sztywnych nogach i w góre. A potem miała sliczny chód kłusikiem, jak u konia ujezdzeniowego:lol: Quote
agnieszka30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 aaa wiem, coś takiego jak ocieplacz do rur?? Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 agnieszka30 napisał(a):aaa wiem, coś takiego jak ocieplacz do rur?? Nie iwem jak wyglad ocieplacz do rur, za moich czasów budowania mojego domku, czegos takiego nie było :evil_lol: Ale to jest takie bardzo miękkie coby sie ładnie układało do nogi, mozna rulonik na wszystkie strony robic. Grybosci około 2-3 milimetrów i z wierzchu sliskie, jak skóreczka Quote
agnieszka30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no to jest ocieplacz do rur, takie gąbczasto - skajowe, czerwone... Przynajmniej ja mam czerwone... Ale najważniejszy jest dla niej DOM!!! Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale najważniejszy jest dla niej DOM!!! Co mówisz???? Quote
Recommended Posts