qroqiet Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kiedy suczka będzie u weterynarza? Czy potrzebne są jakieś pieniądze na weterynarza, leczenie? Quote
Apbt_sól Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Słonko parwdopodobnie w czwartek staruje ze schronu,jedxzie do weta na oględziny, pieniażki beda potrzebne , ile nie widomo to zalezy co mozna jeszcze z łapką zrobić. Na AFN jest karpeta dla suńki tam mozna wpłacać pieniązki. Czyktoś moze linka wstawić z AFN?????????? Plissssss Quote
qroqiet Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Co to znaczy? Jeszcze nigdy nie wpłacałam na konkretnego pieska.:roll: Możecie mi wytłumaczyć jak to zrobić? Quote
Apbt_sól Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Agnieszka mozesz wytlumczyć lub wkleić linka?????? Quote
agnieszka30 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 nie, ale lecę do zuziM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Apbt_sól Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Leć Aga leć........... my czekamy !!!!!!!!! Quote
Apbt_sól Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 No i gdzie ten link???? zaraz sie okaze ze tak bedzie linkiem jak i z tymczasem........ Quote
agnieszka30 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wiesz co? Czegoś się podjęłam,więc to robię, jest to przedsięwzięcie bardzo czasochłonne, w międzyczasie wiozłam psa przez pół Polski, pracuję, wychowuję czwórkę dzieci, mam na głowie wyrzuconą z domu koleżankę, którą facet wywalił do mieszkania bez gazu, prądu i wody , mam zepsute auto, i grzybnię finansową. I wszystko jest ok, dopóki JA kogoś nie poproszę o pomoc... A zresztą... zadzwonię. Zuzię poinformowałam,czekam. Quote
agnieszka30 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zuzię poinformowałam jeszcze raz, tak dla twojej wiadomości. Ja na AFN szperać nie będę nie znam, się na tym, jeszcze coś schrzanię. A tobie jak idzie? Quote
zuziaM Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 agnieszka30 napisał(a):zuzię poinformowałam jeszcze raz, tak dla twojej wiadomości. Ja na AFN szperać nie będę nie znam, się na tym, jeszcze coś schrzanię. A tobie jak idzie? LINK AFN : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 I, kochane , zejdzcie z Agnieszki, prosze .... dziewczyna robi wiecej niz moze ...... . Quote
agnieszka30 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 może ma zaćmienie, nie znalażłam na AFN ani suni, ani jej skarpety, ani kaski... może coś dzisiaj zaistnieje. Ja narazie wstrzymuję się z wpłatami, po wizycie u weta przedstawię szczegółowy rachunek, niemniej jednak- jestem narazie w trudnej sytyacji finansowej, z trudem wygrzebuję się z wcześniejszych zobowiązań -w związku z tym proszę o pomoc, leczenie będzie długie i kosztowne. Quote
pusia2405 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 agnieszka30 napisał(a):wiesz co? Czegoś się podjęłam,więc to robię, jest to przedsięwzięcie bardzo czasochłonne, w międzyczasie wiozłam psa przez pół Polski, pracuję, wychowuję czwórkę dzieci, mam na głowie wyrzuconą z domu koleżankę, którą facet wywalił do mieszkania bez gazu, prądu i wody , mam zepsute auto, i grzybnię finansową. I wszystko jest ok, dopóki JA kogoś nie poproszę o pomoc... A zresztą... zadzwonię. Zuzię poinformowałam,czekam. Nie denerwuj się na apbt. Ona jest trochę poddenerwowana, bo nie wiadomo co robić. Czy Świdnica czy Uciechów?? a każdy dzień dla sunii może być na wagę złota. Cały czas możesz liczyć na naszą pomoc i o nią prosić. Transport do Świdnicy też możemy załatwić!! Quote
Apbt_sól Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ale ja na nikogo nie właże :) tylko byłam ciekawa co robić nie wiem i Aga sie nie denerwuj bo bo co?? niewiemy poprostu co robić , czy tu czy tam, a teraz jak spadł śnieg jest nieciekawie. Do weta mała mozemy zabarc zaraz po tym jak sie potwierdz tymczas w świdnicy. Dzis pojechała rottka do jeleniej Golden w karpaczu. Czyli 2 biedy do przodu. Schron wydał rottke z"kwarantanny" Emma2 ma dokument . Naam powiedziano ze 25 konczy sie kwaranntana i suka nie moze opuścić schronu a tu prosze niespodzianka. Jak Aga juz wszystko bedzie pewne daj znac my sie zbierzemy. I bez nerwów.......... Sorki jak Cie uraziłam ale zrobiła sie taka cisza w temacie ze zgłupiałam. Wtemacie schronu zaraz wrzuce foto golda i rottki :) nie denerwuj się bo zlość piekności szkodzi. Pomoc zawsze u nas znajdziesz wiec Aga nie dygaj :) Quote
agnieszka30 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no i super!Wiola czy jest możliwość zabrania i przywiezienia jej do Świdnicy?? Tymczas mam jeszcze niepotwierdzony, ale mam dość mam czekania i wysłuchiwania coraz to nowych wymówek... Wiem że pada i zimno:-( W każdym bądz razie trzeba szybko to załatwić, bo jeszcze Kajtusia muszę zabrać z hoteliku. Wieczorem już będe wiedziała, gdzie ulokuję sunię. A ulokuję na pewno, nie martw się. Quote
agnieszka30 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Sunia będzie u mojej koleżanki,przywożcie ją, musimy zdzwonić się i umówić na godz Quote
justynavege Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dziewczyny trzymam kciuki za powodzenie całej akcji Quote
pusia2405 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 agnieszka30 napisał(a):Sunia będzie u mojej koleżanki,przywożcie ją, musimy zdzwonić się i umówić na godz Dzisiaj z mojej strony to jest niemożliwe. Jestem w pracy bez samochodu, miałam od rana problemy. A po pracy zamknięte schronisko. Możemy się umówić na jutro, ale trudno mi powiedzieć o której. Wolałabym jak najwcześniej się da. Quote
Apbt_sól Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Aga dzwonie do Ciebie , ale Cię nie ma !! Dzwonie dalej. Quote
zuziaM Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 pusia2405 napisał(a):Moze bedziemy dzisiaj Jejciu - trzymam kciuki za biedne malenstwo .... Potrafie sie latwo wczuc w sytuacje tego biedactwa, bo sama codziennie patrze na sunie ( 2 szt. ), ktore w wyniku nieodpowiedzialnosci czlowieka ( ! ) :angryy: stracily lapki. Mam w domu swoja Polcie bez tylnej lapki i na tymczasie - Kasie - bez przedniej lapki....... mimo, ze swietnie sobie radza, to .... ja sobie nie radze z tym, ze szlag mnie trafia, kiedy patrzac na nie, nie moge tym pseudowlascicielom ( ! ) :angryy: odplacic odpowiednio za to, co te psiaki musialy przez nich znosic ... ile bolu i cierpienia ... Quote
zuziaM Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Apbt_sól napisał(a):Aga dzwonie do Ciebie , ale Cię nie ma !! Dzwonie dalej. Masz do Agi kom. czy stacjonarny ? Quote
Apbt_sól Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Kom. ale juz sie dodzwoniła. ;) Drogi są nie przejezdne wiec plan jest na jutro ja nie bedzie padać .....szlak!!!!! Quote
Recommended Posts