pusia2405 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 yewcia1 napisał(a):Czekajcie - czekajcie może Piotrowi się odmieni i powie moja suczka nikomu jej nie oddam. Oby tak było. Sunia już na pewno przyzwyczaiła się do Piotra i mam nadzieję, że użyje babskich sztuczek na niego:evil_lol: Quote
sahara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wspaniały wątek, trzymam kciuki za powodzenie leczenia:thumbs: i za nowy domek;) Quote
Apbt_sól Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Rewelacja ze sunka tak daje rade Aguś gratulacje bo to dzieki Tobie rówież., :) Teraz to trzymajmy kciuki i za Słonko i za Piotra!! :) Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ...no to na Kudowę już mam.........:diabloti: Quote
Molkas Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 agnieszka30 napisał(a):...no to na Kudowę już mam.........:diabloti: Hahahahaha Ty szatanie...na Kudowę powiadasz...no chyba, że ze Słonkiem :) na rehabilitację pojedziecie :) Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 rehabilitacja, powiadasz...jednak TERAZ odpuszczę Kudowę, nie będę ryzykować bezpośredniego starcia z kilkunastoma ciotkami....ech....:placz: Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 zaglądałam na konto. Jest wpływ Molkas- 15zł dziękujemy ciociu Molkas!!!:loveu: :loveu: Quote
Molkas Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 agnieszka30 napisał(a):zaglądałam na konto. Jest wpływ Molkas- 15zł dziękujemy ciociu Molkas!!!:loveu: :loveu: dziś wieczorem powinno być za bazarek z feromonami już puściłam :) Quote
yewcia1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dziś do skarpety wpadł grosik za bazarek od agaty 21 za bazarek czapeczkowy:lol: Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 to ja mam do skarpety czy do mnie na sunię czy tobie ewa??? Jeju jakie to księgowanie skomplikowane...:placz: Quote
yewcia1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 agnieszka30 napisał(a):to ja mam do skarpety czy do mnie na sunię czy tobie ewa??? Jeju jakie to księgowanie skomplikowane...:placz: Ty trzymaj te 20 zł przy sobie - nic nie wpłacaj to Ty płacisz u weta wiec po co gdzieś wpłacać?:eviltong: Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 yewcia1 napisał(a):Ty trzymaj te 20 zł przy sobie - nic nie wpłacaj to Ty płacisz u weta wiec po co gdzieś wpłacać?:eviltong: jak ja cię gdzieś dorwę to ci utnę ten jęzor! Ciągle tylko jęzory i jęzory!!! Bedziesz tu nabijać sie z niobytej jeszcze agi... Quote
Apbt_sól Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jezor rzadzi !!! Słonko W góre!!!!!!! Agnieszka na ksiedza!!! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool1::cool3::loveu: Quote
justynavege Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 agnieszka ajk sunia? za ten smród opon to Ci jezor obetne :evil_lol: ciotak musimy kiedys na kawe na ploty babskie dla odskoczni........... Quote
LALUNA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Słonko juz pewnie liczy dni do zdjęcia gipsu, albo godziny:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Apbt_sól napisał(a):Jezor rzadzi !!! Słonko W góre!!!!!!! Agnieszka na ksiedza!!! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool1::cool3::loveu: oj czeekaj ty .....pogadamy... Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 justynavege napisał(a):agnieszka ajk sunia? za ten smród opon to Ci jezor obetne :evil_lol: ciotak musimy kiedys na kawe na ploty babskie dla odskoczni........... no właśnie...dwa smrody były, jeden Beaty jeden twój:cool3: Quote
justynavege Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 agnieszka w dzioba masz :):evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :czytaj: uważaj.Groźba karalna, na to jest paragraf....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Molkas Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Będzie tak jak być ma. Musimy być dobrej mysli :) Quote
Apbt_sól Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 my trzymamy 10 kciuków :P W góre!!!! Quote
Recommended Posts