Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Ewentualnie kto będzie z wrocławia ze mną w lecznicy??

Chyba padnie na mnie. Tym razem postaram sie załatwić wolne aby do lecznicy dotrzeć na czas. O której masz być?

Posted

nie jesteśmy umówione na godz, przyjmuje od 17 do 20, jak będziesz to zadzwonię i powiem na którą jedziemy,
do weta dziś nie dotarłam, córka najmłodsza mi zginęła...
znalazłam, ale myślałam że zwariuję mając w pamięci wydarzenia sylwestrowe z wałbrzycha.
Sunia macha łapami, zagipsowaną na równi ze zdrową...jest sens w takim razie ją wspomagać?
Dzwoniłam do weta, ale skoro cały opatrunek polega na usztywnieniu, to teraz wspomagacze nie są potrzebne, ewentualnie po kontroli.
Widmo amputacji coraz bardziej się oddala.

Posted

agnieszka30 napisał(a):
nie jesteśmy umówione na godz, przyjmuje od 17 do 20, jak będziesz to zadzwonię i powiem na którą jedziemy,
do weta dziś nie dotarłam, córka najmłodsza mi zginęła...
znalazłam, ale myślałam że zwariuję mając w pamięci wydarzenia sylwestrowe z wałbrzycha.
Sunia macha łapami, zagipsowaną na równi ze zdrową...jest sens w takim razie ją wspomagać?
Dzwoniłam do weta, ale skoro cały opatrunek polega na usztywnieniu, to teraz wspomagacze nie są potrzebne, ewentualnie po kontroli.

O matko no to faktycznie mialaś się czym martwić. Dobrze, że się znalazła. A jesli chodzi o Słonko to bardzo się cieszę, że jest szansa na uratowanie łapencji....

Posted

A gdzie Ci sie zapodziała córką? Jej jeszcze nie zgubiłaś. I gdzie się odnalazła. Po tym co się ostatnio dzieje to nie zazdroszczę adrenaliny.

Tak, aby dostarczyć jej elementów wzmacniających, bo to dopiero połowa drogi. Po zdjęciu gipsu będzie ta trudniejsza dla ciebie i dla niej. Dlatego trzeba jej dać środki na dalszą walkę.
Selen, witamina C i te inne rzeczy to elementy które własnie teraz potrzebuje wiecej niż jest w stanie sama produkować z pożywienia.
Jeżeli nie chce jej dac zastrzyku to i tak sama nie podasz. Ale Selen, Witamina C , kurze łapki jak najbardziej i to teraz jak i przez cały czas rehabilitacji.

Nie cieszmy się zbyt wcześnie, chociaż trzeba wierzyć.;)

Posted

Córka zagadała sie z koleżanką w bibliotece, a kurzych łapek mam tak dość że nawet sobie nie wyobrażasz:cool3:
Nie, nie to że nie chce podać ,to sugestia była...
Usłyszałam gdzieś,że dopoki nie ma zrobionych wyników, zeby nie pchać sie z syntetykami...

Posted

Ale z drugiej stony to ona jest przez schrn tak wyjałowieona jesli chodzi i suplementy ze na bank nic jej nie bedzie a napewno pomoze toć to wpomaganie a raczej przdobzyć u niej nie można ...:(

Posted

agnieszka30 napisał(a):
dziewczyny, kto jedzie ze mną do wrocławia w poniedziałek?
Ewentualnie kto będzie z wrocławia ze mną w lecznicy??

Aga za cholere sie nie wyrwe z pracy szybciej niz o 17-stej :shake: -to jest dopiero mój 2 tydzien w nowej pracy wiec nie mam nawet co sie wychylać :placz:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Ale z drugiej stony to ona jest przez schrn tak wyjałowieona jesli chodzi i suplementy ze na bank nic jej nie bedzie a napewno pomoze toć to wpomaganie a raczej przdobzyć u niej nie można ...:(

jak ją zobaczysz -to jej nie poznasz.

Posted

Molkas a może masz tam kogoś z rodziny, znajomych kto byłby skłonny podejść i sprawdzić? Kombinuję tak, bo Mielec darzę wielkim szacunkiem, szczególnie Pana Kierownika, bo to bardzo dobre schronisko, nie jest bogate, ale psy tam znajdują schronienie . Chyba nie przesadzę jak napiszę że są kochane.Mam tam też pod wirtualną opieką Baronka z mojego podpisu