Apbt_sól Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Słonko przeprasza zem wczoraj nie byla dzis młaaaaa :) Quote
yewcia1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Agnieszka 30 bazarek do podnoszenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3184616#post3184616 Resztę wysttawie jak się wystawiony bazarek pokończy:lol: Quote
Beata J. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 W skarpetce na AFN Słonko ma 75zł na dzień 05.02.07 Quote
yewcia1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='agnieszka30']czyli do wpływów doliczam: -yewcia1- 20zł Nie yewcia bo to Ty ciotka czape nabyłaś - dziś wysyłam:loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no co wy dziewczyny, wczoraj Beatka, teraz ty,...to wasza zasługa, dogomaniackie pracusie Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dziewczyny, kto jedzie ze mną do wrocławia w poniedziałek? Ewentualnie kto będzie z wrocławia ze mną w lecznicy?? Quote
justynavege Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Słonko jak pieknie fundusze na leczenie się zbieraja :):loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pięknie, nie?? ja mam nadzieję, że jeszcze dużo zostanie! Quote
justynavege Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ja przyznam ze też mam takową :) tyle bied w kolo nas :-( Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):Ewentualnie kto będzie z wrocławia ze mną w lecznicy?? Chyba padnie na mnie. Tym razem postaram sie załatwić wolne aby do lecznicy dotrzeć na czas. O której masz być? Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nie jesteśmy umówione na godz, przyjmuje od 17 do 20, jak będziesz to zadzwonię i powiem na którą jedziemy, do weta dziś nie dotarłam, córka najmłodsza mi zginęła... znalazłam, ale myślałam że zwariuję mając w pamięci wydarzenia sylwestrowe z wałbrzycha. Sunia macha łapami, zagipsowaną na równi ze zdrową...jest sens w takim razie ją wspomagać? Dzwoniłam do weta, ale skoro cały opatrunek polega na usztywnieniu, to teraz wspomagacze nie są potrzebne, ewentualnie po kontroli. Widmo amputacji coraz bardziej się oddala. Quote
Molkas Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):nie jesteśmy umówione na godz, przyjmuje od 17 do 20, jak będziesz to zadzwonię i powiem na którą jedziemy, do weta dziś nie dotarłam, córka najmłodsza mi zginęła... znalazłam, ale myślałam że zwariuję mając w pamięci wydarzenia sylwestrowe z wałbrzycha. Sunia macha łapami, zagipsowaną na równi ze zdrową...jest sens w takim razie ją wspomagać? Dzwoniłam do weta, ale skoro cały opatrunek polega na usztywnieniu, to teraz wspomagacze nie są potrzebne, ewentualnie po kontroli. Widmo amputacji coraz bardziej się oddala. O matko no to faktycznie mialaś się czym martwić. Dobrze, że się znalazła. A jesli chodzi o Słonko to bardzo się cieszę, że jest szansa na uratowanie łapencji.... Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ja sie postaram ale głowy sobie nie dam obciać :( bede kombinowała cosik Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nie wiem...:oops: jak siadam do kompa, to na dogo i od wczoraj na konto nie zaglądałam... zaraz zerknę! Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A gdzie Ci sie zapodziała córką? Jej jeszcze nie zgubiłaś. I gdzie się odnalazła. Po tym co się ostatnio dzieje to nie zazdroszczę adrenaliny. Sunia macha łapami, zagipsowaną na równi ze zdrową...jest sens w takim razie ją wspomagać? Tak, aby dostarczyć jej elementów wzmacniających, bo to dopiero połowa drogi. Po zdjęciu gipsu będzie ta trudniejsza dla ciebie i dla niej. Dlatego trzeba jej dać środki na dalszą walkę. Selen, witamina C i te inne rzeczy to elementy które własnie teraz potrzebuje wiecej niż jest w stanie sama produkować z pożywienia. Jeżeli nie chce jej dac zastrzyku to i tak sama nie podasz. Ale Selen, Witamina C , kurze łapki jak najbardziej i to teraz jak i przez cały czas rehabilitacji. Widmo amputacji coraz bardziej się oddala. Nie cieszmy się zbyt wcześnie, chociaż trzeba wierzyć.;) Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Córka zagadała sie z koleżanką w bibliotece, a kurzych łapek mam tak dość że nawet sobie nie wyobrażasz:cool3: Nie, nie to że nie chce podać ,to sugestia była... Usłyszałam gdzieś,że dopoki nie ma zrobionych wyników, zeby nie pchać sie z syntetykami... Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ale z drugiej stony to ona jest przez schrn tak wyjałowieona jesli chodzi i suplementy ze na bank nic jej nie bedzie a napewno pomoze toć to wpomaganie a raczej przdobzyć u niej nie można ...:( Quote
CASIA&ttb Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):dziewczyny, kto jedzie ze mną do wrocławia w poniedziałek? Ewentualnie kto będzie z wrocławia ze mną w lecznicy?? Aga za cholere sie nie wyrwe z pracy szybciej niz o 17-stej :shake: -to jest dopiero mój 2 tydzien w nowej pracy wiec nie mam nawet co sie wychylać :placz: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Apbt_sól napisał(a):Ale z drugiej stony to ona jest przez schrn tak wyjałowieona jesli chodzi i suplementy ze na bank nic jej nie bedzie a napewno pomoze toć to wpomaganie a raczej przdobzyć u niej nie można ...:( jak ją zobaczysz -to jej nie poznasz. Quote
Beata J. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dziewczyny z Mielca mają problem. Trzeba sprawdzić domek w Dusznikach Zdr. czy może ktoż z Was tam bywa?????? Tutaj wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34939&page=40 Quote
Molkas Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Beata J.']dziewczyny z Mielca mają problem. Trzeba sprawdzić domek w Dusznikach Zdr. czy może ktoż z Was tam bywa?????? Tutaj wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34939&page=40 Cholerka to kawałek drogi ode mnie bywam ale nie przy takiej pogodzie:( Quote
Beata J. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Molkas a może masz tam kogoś z rodziny, znajomych kto byłby skłonny podejść i sprawdzić? Kombinuję tak, bo Mielec darzę wielkim szacunkiem, szczególnie Pana Kierownika, bo to bardzo dobre schronisko, nie jest bogate, ale psy tam znajdują schronienie . Chyba nie przesadzę jak napiszę że są kochane.Mam tam też pod wirtualną opieką Baronka z mojego podpisu Quote
agnieszka30 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 yewcia1 napisał(a):Kiedy Wrocław - dziś? Wrocław w poniedziałek:lol: Ależ się boję... Quote
Recommended Posts