agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no to macie. Słonko JAK PISAŁAM DZIŚ przecież, zaczęła pięknie podpierać się na łapce, zadomowiła się u Piotra,śpi u niego na kolanach, rozczuklający widok... masujemy, odkarmiamy- jednym słowem robi się kawał świetnego psiura! Wyrażnie kuleje, ale wet powiedział, ze to super, bo boli, ajak boli, znaczy czucie jest. Ale i tak boję się poniedziałku. I kontroli. W domku zachowuje sie wzorowo, jakby nigdy nie była w schronisku Martwi mnie jedynie postawa Piotra, który wczoraj stwierdził,że nie ma czasu na psa. Przyznam,że liczyłam na adopcję:-( Quote
Beata J. Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Agnieszko, a może to taka postawa obronna P.Piotra. Może już się zakochał, ale jeszcze tej myśli nie dopuszcza do siebie, w sumie Słonko zawitała u niego dość nagle i niespodziewanie. Nie była to jego decyzja gruntownie od miesięcy przemyślana. Widzi co się dzieje i jeszcze resztkami sił się "broni". Mam nadzieję że tak właśnie jest, że P.Piotrowi nie przyjdzie tak łatwo pożegnać się ze Słonkiem i że jej nie odda. Myślę, że my wszystkie na tym wątku po cichu liczymy na adopcję nie widząc lepszego miejsca dla Słonka . Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to raczej racjonalista, jak mówi że nie- to nie, znam go i wiem że przekonać, będzie bardzo cięzko Quote
LALUNA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to raczej racjonalista, jak mówi że nie- to nie, znam go i wiem że przekonać, będzie bardzo cięzko A póbowałaś łez? Wiem ze to chwyt poniżej pasa, ale bardzo skuteczny:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jeszcze nie, wszystko przede mną, tak łatwo się nie podda, ale skoro jest jak jest nie chcę zadnej z was robić nadziei( w tym sobie) Quote
Apbt_sól Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Moze stwierdzenieze inaczej trafi znów do schronu i tam nie przezyje.... No moza wszystkiego próbowac ,Miejmy nazieje ze bedzie dobrze trza wierzyć... Quote
Molkas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszka30 napisał(a):JAK??? Z dzieciakami, z trzema psami???? i Uciechów za pasem. Niewykonalne. Ale myślę sobie, że pod koniec marca( kiedy Wielkanoc) wypad sobie do Kudowy zrobię. Ponoć pięknie. Moja szefowa z pracy nr.2 bardzo zachwala... Kudowa jest ładna ale Polanica ładniejsza :) wiem co mówię toć to rzucik berecikiem ode mnie :) Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale dużo drożej chyba... toć exlusive całą gębą!! Quote
Molkas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszka30 napisał(a):ale dużo drożej chyba... toć exlusive całą gębą!! A co Ty nigdy w życiu drożej. Ceny jednakowe, bo to w sumie jest jedna całośc wszystko pod nazwą "Zespół Uzdrowisk Kłodzkich" a naprawdę Polanica jest bardziej zadbana (oczywiście to jest moje zdanie. Na plus Kudowy przemawia tylko Aqua Park za to w Polanicy jest też kryty basen a jednen to nawet z wodą mineralną:) i jaskinia solna :) Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przemyślę, jak zakończę akcję z psiakami, i wieczny remont w domu....2015r, ???? ale na weekend na pewno wpadnę, pójdziemy na kawkę... Quote
Molkas Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Agnieszka jak tam Słonko? Aga ile mała ma na koncie (podeślę znów ciutkę) i kiedy wizyta we Wrocku? Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Chciałabym przedstawić kulisy finansowe Słonka,najpierw wpływy: -BeataJ-100zł -qroqiet-70zł -Pusia2405-50zł Molkas-20zł BeataJ-80zł Molkas-15zł wydane: -100zł -zabieg Wrocław -25zł - antybiotyk( cała seria) 10zł książeczka i tabletka na robaki na koncie mamy 200zł Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ze swojej strony funduję przejazdy do Wrocławia, witaminy, wyżywienie. Quote
justynavege Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Trwaja jeszcze aukcje bazarkowe dla suni Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 widziałam takze na AFN jakieś pieniążki, w ostatnim raporcie- 75 zł, no i aukcje... Quote
Beata J. Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Małe sprostowanie. Te 80zł to nie moja zasługa. Ja tylko wystawiłam perfumy Pierre Cardin na bazarek, a kupiła cioteczka Aga76 :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :oops: :oops: przepraszam ciotkę agę, i dziękuję wam obu:loveu: Quote
yewcia1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszka30 napisał(a)::oops: :oops: przepraszam ciotkę agę, i dziękuję wam obu:loveu: Agnieszka 30 dziś miałam urwanie doopy, więc bazarek wystaię jutro sorka, jak wszystkie dary od Ciebie upłynnimy - wystawię coś od nas - jestem strasznie zabazarkowana i obym nic nie poplątała z wysyłkami bo mi dziewczyny:mad: Quote
pusia2405 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Już dawno mnie tu nie było!! Szczerze mówiąc to miałam nadzieję, że Słonko zadomowi się na dobre u Piotra. A tu masz!! Ja nie wiem, szukać ciągle suni domu?? Bo chyba już zaczynam ludziom jakieś głupoty wciskać. Trzymaj się Słonko i zdrowiej!! Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tak,raczej szukać.Gdyby był zdecydowany na adopcję, to woziłby psa do rodziców, a tak zaoferował jedynie kąt. Nie mogę zostawić go na lodzie z psem. Dziś zauważyłam że sunia nie ma ząbka z przodu, ma też( co jest niewidoczne, bo psom tak dziwnie język na zębach się układa) przecięty język, jakieś 1/3 dolnej szerokości. Biedna mała, ...skopana czy czołówka z tirem? Quote
pusia2405 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ok, zmieniam u suni dane. Co ona biedaczka przeszła, to chyba lepiej nie wiedzieć. Zasługuje na dom na stałe. Quote
yewcia1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Oj teraz to musi być już dobrze, tak przypomnę, że Słonko szuka dobrego domku. Quote
LALUNA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 W dzisiejszych faktach jest przerazajace zdjecie. Na ul. Hallera we Wrocku znaleźli psa zakatowanego, małego kundelka, pobitego, z wydłubanymi oczyma, z wbitą strzykawką w bok. Zawieźli do schronu a Ci na sekcje do AR i powiadomili policje. Ale kto znajdzie. Ludzie to bydlaki:-( Quote
justynavege Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 LALUNA napisał(a):W dzisiejszych faktach jest przerazajace zdjecie. Na ul. Hallera we Wrocku znaleźli psa zakatowanego, małego kundelka, pobitego, z wydłubanymi oczyma, z wbitą strzykawką w bok. Zawieźli do schronu a Ci na sekcje do AR i powiadomili policje. Ale kto znajdzie. Ludzie to bydlaki:-( dlatego im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzeta :placz: Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 justynavege napisał(a):dlatego im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzeta :placz: ja też... Zapomniałam z tego wszystkiego wam donieśc, sunia pięknie podaje zagipsowaną łapkę!Kuleje coraz bardziej, boli ja, jest czucie. Quote
Recommended Posts