Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to macie.
Słonko JAK PISAŁAM DZIŚ przecież, zaczęła pięknie podpierać się na łapce, zadomowiła się u Piotra,śpi u niego na kolanach, rozczuklający widok...
masujemy, odkarmiamy- jednym słowem robi się kawał świetnego psiura!
Wyrażnie kuleje, ale wet powiedział, ze to super, bo boli, ajak boli, znaczy czucie jest.
Ale i tak boję się poniedziałku. I kontroli.
W domku zachowuje sie wzorowo, jakby nigdy nie była w schronisku
Martwi mnie jedynie postawa Piotra, który wczoraj stwierdził,że nie ma czasu na psa.
Przyznam,że liczyłam na adopcję:-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszko, a może to taka postawa obronna P.Piotra. Może już się zakochał, ale jeszcze tej myśli nie dopuszcza do siebie, w sumie Słonko zawitała u niego dość nagle i niespodziewanie. Nie była to jego decyzja gruntownie od miesięcy przemyślana. Widzi co się dzieje i jeszcze resztkami sił się "broni". Mam nadzieję że tak właśnie jest, że P.Piotrowi nie przyjdzie tak łatwo pożegnać się ze Słonkiem i że jej nie odda. Myślę, że my wszystkie na tym wątku po cichu liczymy na adopcję nie widząc lepszego miejsca dla Słonka .

Posted

to raczej racjonalista, jak mówi że nie- to nie, znam go i wiem że przekonać, będzie bardzo cięzko

A póbowałaś łez? Wiem ze to chwyt poniżej pasa, ale bardzo skuteczny:evil_lol:

Posted

agnieszka30 napisał(a):
JAK???
Z dzieciakami, z trzema psami????
i Uciechów za pasem.
Niewykonalne.
Ale myślę sobie, że pod koniec marca( kiedy Wielkanoc) wypad sobie do Kudowy zrobię. Ponoć pięknie.
Moja szefowa z pracy nr.2 bardzo zachwala...

Kudowa jest ładna ale Polanica ładniejsza :) wiem co mówię toć to rzucik berecikiem ode mnie :)

Posted

agnieszka30 napisał(a):
ale dużo drożej chyba... toć exlusive całą gębą!!

A co Ty nigdy w życiu drożej. Ceny jednakowe, bo to w sumie jest jedna całośc wszystko pod nazwą "Zespół Uzdrowisk Kłodzkich" a naprawdę Polanica jest bardziej zadbana (oczywiście to jest moje zdanie. Na plus Kudowy przemawia tylko Aqua Park za to w Polanicy jest też kryty basen a jednen to nawet z wodą mineralną:) i jaskinia solna :)

Posted

Chciałabym przedstawić kulisy finansowe Słonka,najpierw wpływy:
-BeataJ-100zł
-qroqiet-70zł
-Pusia2405-50zł
Molkas-20zł
BeataJ-80zł
Molkas-15zł
wydane:
-100zł -zabieg Wrocław
-25zł - antybiotyk( cała seria)
10zł książeczka i tabletka na robaki
na koncie mamy 200zł

Posted

agnieszka30 napisał(a):
:oops: :oops: przepraszam ciotkę agę, i dziękuję wam obu:loveu:

Agnieszka 30 dziś miałam urwanie doopy, więc bazarek wystaię jutro sorka, jak wszystkie dary od Ciebie upłynnimy - wystawię coś od nas - jestem strasznie zabazarkowana i obym nic nie poplątała z wysyłkami bo mi dziewczyny:mad:

Posted

Już dawno mnie tu nie było!!
Szczerze mówiąc to miałam nadzieję, że Słonko zadomowi się na dobre u Piotra. A tu masz!!
Ja nie wiem, szukać ciągle suni domu?? Bo chyba już zaczynam ludziom jakieś głupoty wciskać.
Trzymaj się Słonko i zdrowiej!!

Posted

tak,raczej szukać.Gdyby był zdecydowany na adopcję, to woziłby psa do rodziców, a tak zaoferował jedynie kąt. Nie mogę zostawić go na lodzie z psem.
Dziś zauważyłam że sunia nie ma ząbka z przodu, ma też( co jest niewidoczne, bo psom tak dziwnie język na zębach się układa) przecięty język, jakieś 1/3 dolnej szerokości.
Biedna mała, ...skopana czy czołówka z tirem?

Posted

W dzisiejszych faktach jest przerazajace zdjecie. Na ul. Hallera we Wrocku znaleźli psa zakatowanego, małego kundelka, pobitego, z wydłubanymi oczyma, z wbitą strzykawką w bok. Zawieźli do schronu a Ci na sekcje do AR i powiadomili policje. Ale kto znajdzie. Ludzie to bydlaki:-(

Posted

LALUNA napisał(a):
W dzisiejszych faktach jest przerazajace zdjecie. Na ul. Hallera we Wrocku znaleźli psa zakatowanego, małego kundelka, pobitego, z wydłubanymi oczyma, z wbitą strzykawką w bok. Zawieźli do schronu a Ci na sekcje do AR i powiadomili policje. Ale kto znajdzie. Ludzie to bydlaki:-(

dlatego im bardziej poznaję ludzi
tym bardziej kocham zwierzeta :placz:

Posted

justynavege napisał(a):
dlatego im bardziej poznaję ludzi
tym bardziej kocham zwierzeta :placz:

ja też...
Zapomniałam z tego wszystkiego wam donieśc, sunia pięknie podaje zagipsowaną łapkę!Kuleje coraz bardziej, boli ja, jest czucie.