Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ty lepiej aparat wypozycz od sasiada i nowe foto zrób jak czas znajdziesz!!! córy pomagają cosik????? Juz odpowiedziałam :cool3: Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Apbt_sól']Ty lepiej aparat wypozycz od sasiada i nowe foto zrób jak czas znajdziesz!!! córy pomagają cosik????? Juz odpowiedziałam ;) Apbt_sól i Casia_i_Figa proszę o pomoc są dary w W-chu może odezwiecie się do blacky http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40867&page=24 Bardzo dziękuję i sorki za offa Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a mnie gardło napier.........Wysłałam chłopa do apteki, żeby mi jakiegoś lighta antybiotyka kupił, bo ile będę cebulę żreć. Tylko mi z pyska jedzie i ganiam zęby co 10 minut myć. Muszę być zdrowa, bo w piątek robię za psią taryfę. Jadę do Uciechowa po Sarę podhalankę i podrzucam ją za Oleśnicę. Każdego coś żre jak widać. Choć Agi czwóreczka dzieciaczków robi na mnie wrażenie. Ja bym nie wyrobiła :mdleje: SŁONKO W GÓRĘ !!! Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Yewcia1 przekopuje sie przez watek..... właśnie...... Quote
yewcia1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Apbt_sól napisał(a):Yewcia1 przekopuje sie przez watek..... właśnie...... Apbt ostatnia strona wątku - wiem, ze nie macie czasu ale odpiszcie, że pamiętacie i w miarę możiwości:loveu: Pliss Agnieszka30 wszyscy dziś nie w sosach - połowa dogo albo więcej ma dół - trzymaj się kobito:loveu: Quote
Molkas Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kochane głowy do góry...wszystko przemija nawet najdłuższa żmija - zły humor i dołek też przeminą. Jutro wstanie nowy dzień...zobaczcie zaraz będzie wiosna i cieplusio... Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ja tam juz ok humor mimo że pies na wrze mnie wyprowadził w pole.... Molkas u mnie lekko śniezy......wiosna powiadasz.. mi tam zima wsumie ok tylko chlapa denerwuje...... Słonko podaj łapke :) Quote
Molkas Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja tam ewidentnie wolę wiosnę, w górach mieszkam, źle się jeździ a że ja nie narciara to i radochy ze śniegu nie mam. No pominąwszy mojego psa, który to wczoraj wziął narciarza za zabawkę, którą gonić trzeba bo ucieka...hmmm...hihihihihi...w życiu nie widziałam tak szybkiego zjazdu ze stoku!!!! Quote
justynavege Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 zaraz popodnosze watkiktorych linki powstawialyscie i nie klocic mi sie baby bo ryje obije kijem < żart > Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Toś ty sie nie kapła ze my z Aga lubimy sobie jazdy robić..... toc to nie pierwsza ;) My tak z sympatii ;) Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 i kolejnemu psiakowi domek załatwiłam!!! Dla mnie to sukces i szczęście wielkie!!! Quote
LALUNA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a mnie gardło napier......... Beata Propolki z różą w aptece. Sa pyszne słodkie i naturalne z propolisu. I mnie tam pomagaja na gardło;) Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziękuję wszystkim za wsparcie, bardzo. Wyryczałam sie w łazience i pomogło jak zwykle... Naprawdę coraz częściej wydaję mi się że dłużej już nie pociągnę.. A najbardziej dowaliło mi stwierdzenie, że ja mam luz... Jeszcze raz dzięki. Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 łół ciotka przeze mnie? **** ja tak napisałam? zaraz lece zobaczyc jak tak palnełam to WEILKIE SORKI!!!!!!!!!!! I wale głowa w mur za mą głupote...... Głowa do góry ty sie mna nie przejmuj!!!!!! o masakro....... Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 nie Wiolka, za dużo było ostatnio... i ta niemiła sytuacja u mnie w domu, zresztą sama wiesz... Jutro będzie lepiej. Tylko nie wiem co zrobię jak jeszcze jednego podrzutka znajdę. Wet mój dziwnie już na mnie dziś patrzył, jak ze Znajdką przyszłam Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ciotka dołki zawsze sie zdarzaja ty sie troche odbracz bo sie zajedziesz a tego nikt nie chce. Za wysokie masz obroty na poczatku to ok ale pozniej jak zwalniasz to nie wydalasz. Weź sie zrelaksuj kilka dni i inaczej na świat spojrzysz , odetnij sie i wyluzuj to dla Twojego zdrowia.!!!! Kazdy to zrozumie bo wiele z siebie dajesz. Luzu ciotka wyleć z dogo i odpocznij. :) Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 JAK??? Z dzieciakami, z trzema psami???? i Uciechów za pasem. Niewykonalne. Ale myślę sobie, że pod koniec marca( kiedy Wielkanoc) wypad sobie do Kudowy zrobię. Ponoć pięknie. Moja szefowa z pracy nr.2 bardzo zachwala... Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 wiecie co, kiedyś próbowałam od dogo odpocząć. No i się nie udało. Kręciłam się po domu jak głupia, miejsca nie mogłam sobie znaleźć. A jakie wyrzuty sumienia miałam. Tragedia. Miałam na allegro wtedy jakieś 40-60 psów, pomyślałam sobie że tylko aukcje się pokończą i już nie wznawiam, no i od razu pomyślałam, że przeze mnie domu nie znajdą. Powalona jestem. Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 no to Marz o kudowie zawsze to namiastka jakby nie było ;) a jak sie rozerwiesz to porobisz zdjecia i nam sie pochwalisz a my bedziemy zazdroscic , zazdrościć......... ;) I sie cieszyć ze sie dobrze bawiłaś :) Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Słonko nas zezre za tego offa ;) Gipsem nawali po łbach jak nic razemz kolezanką... ;) Quote
LALUNA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kochane głowy do góry...wszystko przemija nawet najdłuższa żmija Molkas jakie to piekne:evil_lol: . Mogę Cię cytować jako autora? Bo znam kilka żmij, ale jakos końca nie widać. Ale ja Ci wierzę, jak mówisz ze przemijają:multi: Juz mi sie humor poprawił:diabloti: Quote
justynavege Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 offy tez sluza , podnosza watki :P Beatko ja tez mam wstretne wyrzuty jak nie sasiade na dogo bo cos tam to nałog Agnieszka 30 Uciechow czeka na Cię :) Quote
LALUNA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 OFFY sa bo nam Agnieszka nic dzisiaj nie opowiedziała o Słonku:placz: Quote
justynavege Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 agneszka czekamy na opowiesc o Słonku Quote
Recommended Posts