Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mnie gardło napier.........Wysłałam chłopa do apteki, żeby mi jakiegoś lighta antybiotyka kupił, bo ile będę cebulę żreć. Tylko mi z pyska jedzie i ganiam zęby co 10 minut myć.
Muszę być zdrowa, bo w piątek robię za psią taryfę. Jadę do Uciechowa po Sarę podhalankę i podrzucam ją za Oleśnicę.
Każdego coś żre jak widać. Choć Agi czwóreczka dzieciaczków robi na mnie wrażenie. Ja bym nie wyrobiła :mdleje:

SŁONKO W GÓRĘ !!!

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Yewcia1 przekopuje sie przez watek..... właśnie......

Apbt ostatnia strona wątku - wiem, ze nie macie czasu ale odpiszcie, że pamiętacie i w miarę możiwości:loveu: Pliss
Agnieszka30 wszyscy dziś nie w sosach - połowa dogo albo więcej ma dół - trzymaj się kobito:loveu:

Posted

Kochane głowy do góry...wszystko przemija nawet najdłuższa żmija - zły humor i dołek też przeminą. Jutro wstanie nowy dzień...zobaczcie zaraz będzie wiosna i cieplusio...

Posted

ja tam juz ok humor mimo że pies na wrze mnie wyprowadził w pole....
Molkas u mnie lekko śniezy......wiosna powiadasz.. mi tam zima wsumie ok tylko chlapa denerwuje......

Słonko podaj łapke :)

Posted

Ja tam ewidentnie wolę wiosnę, w górach mieszkam, źle się jeździ a że ja nie narciara to i radochy ze śniegu nie mam. No pominąwszy mojego psa, który to wczoraj wziął narciarza za zabawkę, którą gonić trzeba bo ucieka...hmmm...hihihihihi...w życiu nie widziałam tak szybkiego zjazdu ze stoku!!!!

Posted

Dziękuję wszystkim za wsparcie, bardzo. Wyryczałam sie w łazience i pomogło jak zwykle...
Naprawdę coraz częściej wydaję mi się że dłużej już nie pociągnę..
A najbardziej dowaliło mi stwierdzenie, że ja mam luz...
Jeszcze raz dzięki.

Posted

łół ciotka przeze mnie? **** ja tak napisałam?
zaraz lece zobaczyc jak tak palnełam to WEILKIE SORKI!!!!!!!!!!!
I wale głowa w mur za mą głupote......

Głowa do góry ty sie mna nie przejmuj!!!!!!
o masakro.......

Posted

nie Wiolka, za dużo było ostatnio... i ta niemiła sytuacja u mnie w domu, zresztą sama wiesz...
Jutro będzie lepiej.
Tylko nie wiem co zrobię jak jeszcze jednego podrzutka znajdę.
Wet mój dziwnie już na mnie dziś patrzył, jak ze Znajdką przyszłam

Posted

Ciotka dołki zawsze sie zdarzaja ty sie troche odbracz bo sie zajedziesz a tego nikt nie chce.

Za wysokie masz obroty na poczatku to ok ale pozniej jak zwalniasz to nie wydalasz.
Weź sie zrelaksuj kilka dni i inaczej na świat spojrzysz , odetnij sie i wyluzuj to dla Twojego zdrowia.!!!!
Kazdy to zrozumie bo wiele z siebie dajesz.
Luzu ciotka wyleć z dogo i odpocznij. :)

Posted

JAK???
Z dzieciakami, z trzema psami????
i Uciechów za pasem.
Niewykonalne.
Ale myślę sobie, że pod koniec marca( kiedy Wielkanoc) wypad sobie do Kudowy zrobię. Ponoć pięknie.
Moja szefowa z pracy nr.2 bardzo zachwala...

Posted

wiecie co, kiedyś próbowałam od dogo odpocząć. No i się nie udało. Kręciłam się po domu jak głupia, miejsca nie mogłam sobie znaleźć. A jakie wyrzuty sumienia miałam. Tragedia. Miałam na allegro wtedy jakieś 40-60 psów, pomyślałam sobie że tylko aukcje się pokończą i już nie wznawiam, no i od razu pomyślałam, że przeze mnie domu nie znajdą. Powalona jestem.

Posted

no to Marz o kudowie zawsze to namiastka jakby nie było ;)
a jak sie rozerwiesz to porobisz zdjecia i nam sie pochwalisz a my bedziemy zazdroscic , zazdrościć......... ;)
I sie cieszyć ze sie dobrze bawiłaś :)

Posted

Kochane głowy do góry...wszystko przemija nawet najdłuższa żmija

Molkas jakie to piekne:evil_lol: . Mogę Cię cytować jako autora?
Bo znam kilka żmij, ale jakos końca nie widać. Ale ja Ci wierzę, jak mówisz ze przemijają:multi:
Juz mi sie humor poprawił:diabloti: