justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jestem pełna niepokojuo Violke chuda wredoto odezwij sie.......... Quote
CASIA&ttb Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ciotki bez paniki,rozmawiałam z Violą o 21-szej i była z potworami na spacerku-moze jeszcze nie wrócila bo nie zapominajmy ze ma 3 psy i ciężko u niej z czasem-ja padam wiec ide lulu Dobranoc :) PS. Aga dla małej spróbuje kupic witaminy na siersć przy okazji robienia zakupów dla moich potworów a pazurki sie skróci jak tam zawitam i wezme swoje cążki do psich pazurów Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 DZiwwczyny bylAM krótko powiem , lipa, znalezć to po ciemku to tragedia, jeszcxze kumpela sie spozniła i na jasność nie załuzyłam....... Z drugimpsem- ogródkizamkieniete myslalam o skoku przez płot ale raczej odeszła mi ta mysl ze lepiej normalnie w dzien tram wejsc.... Sa dane osób winnych meki..... to juz cos jutro wxzesniej sie tam wybiore..... Bedzie relacja i na bank foto..... póki co ide spać bo mnie jeszcze ten prad wkurzyl ( u nas kable krandą) Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):ciotki bez paniki,rozmawiałam z Violą o 21-szej i była z potworami na spacerku-moze jeszcze nie wrócila bo nie zapominajmy ze ma 3 psy i ciężko u niej z czasem-ja padam wiec ide lulu Dobranoc :) PS. Aga dla małej spróbuje kupic witaminy na siersć przy okazji robienia zakupów dla moich potworów a pazurki sie skróci jak tam zawitam i wezme swoje cążki do psich pazurów Bardzo chętnie,tnij pazury,a z witaminkami i tak należy narazie się wstrzymać (antybiotyk) Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tez ciekawa jestem jak tam łapka Sonka... Quote
Molkas Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jejku alez dzisiaj na forum cisza...czyżby jakie "świąteczne porządki w chałupach" hmmm...tyle tylko, że ja jakby świąt żadnych nie widzę na horyzocie :) Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no, dokładnie-porządeczki... A co u suni pisałam wczoraj, dziś bez zmian. wychodne tylko na traweczkę, bo przetarła opatrunek. A poza tym jest ok, niemniej jednak coraz bardziej denerwuję sie wizytą kontrolna... Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 porozłaziły się ciotki jak karaluchy jakieś.... Quote
Molkas Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 agnieszka30 napisał(a):porozłaziły się ciotki jak karaluchy jakieś.... teraz ciotki sprzątają :) Quote
Molkas Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Choć i na moje się rzuć, bo ja jakoś nie za bardzo mam wenę i dzisiaj wszystko na raty robię :) Quote
Apbt_sól Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Byłysmy z ciotkmi boksia do zielonej zawieżć i taknam dzien zleciał...:loveu: uch.. kolejna bieda uratowana czeka na chałupe.... Jutro ruszam znowu na gorce.... Padam cioteczki.... wogle padziocha poszłam zapalic koło cpn w czasie postoju i mnie za tirówke wzieli..... masakra co siedzieje:crazyeye: na tym świecie.... Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ciesz się ciotka, że masz branie :evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a swoją drogą nie martwiłabym sie bardzo jakby mnie wzieli za tirówkę...:shake: :roll: Quote
justynavege Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 dziewczyny dogo mi nie dziala jak powinno ale spac mi nie daje co z psami o ktorych los miala sie dowiedzieć Apbt_sól :-( Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 z tego co zrozumialam, to jutro tam jedzie Quote
Apbt_sól Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dzis miałyśmy tam zachaczyc ale juz ciemno było i jeszcze w Legnicy zbładziłysmy :( Jutro po południu pojade oki jasno bedzie :( Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 sunia zakończyła serię antybiotyku. Koszt( wraz z tabletką na robale, książeczką- 30zł). Quote
justynavege Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 agnieszka 30 yewcia niedlugo pewnie przyszykuje jakies bazarki dla suni Violciu co Ci sie udało dowiedzieć z psiakami? Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 justynka, jutro ewa powinna otrzymać pakę, gdzie jest trochę rzeczy:lol: Podzieliłam pomiędzy sunię, uciechów i psiaki jeleniogórskie( tam też dziewczyny mają niewesolo bardzo)...:-( W przyszłym tyg też coś naszykuję, jakoś będziemy pchać... Ważne żeby kasa była na dokończenie remontu w Uciechowie... O tym myślcie... To jest priorytet na ten nasz dolnośląski gnój....niestety Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 w porządku:lol: przekochany piesek,żywe srebro, takiej skocznej pchełki nie widziałam!!! Je, ładnie się załatwia, nic szczególnego się nie dzieje. A co i jak, okaże isę za tydzień. Aż sie boję:roll: Quote
yewcia1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Agnieszka 30 - wcieło mi Twoje pw z cennikiem bazarkowym:shake: Więc jak wystawię bazarek wkleję linka a ty w kolejnym poście, a ja uzupełnie. Poczta zostawila paczkę u mojej sąsiadki ( ona kiedyś odebrała nasz rachunek i nam go nie dała a po roku przyszły odsetki, dobrze, ze paczkę w miarę wcześnie oddała) Pierwsza część idzie na Słonko ( jak zostanie coś kasy - możesz zawsze przerzucić na inne psy w potrzebie np. tak jak mówiłaś Jelenia, Uciechów). Jak coś prosi się o priva. Jak wstawie wkleje link do bazarku. Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ewcia,ty rób co uważasz za stosowne,lepiej się znasz!!!A to paka już jest?? szybko! Quote
yewcia1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='agnieszka30']ewcia,ty rób co uważasz za stosowne,lepiej się znasz!!!A to paka już jest?? szybko! Agnieszka albo bij :mad: albo zostawiamy tak jak jest, myślę, że moze wszystko wystawimy na słonko a jak kasa zostanie to pójdzie na inne biedy - dziś pierwsza część, jutro wystawię reszte bo dziś niedziela i TZ bedzie jęczeć, że cały dzień w kompie. A to link do bazarku podnosić:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3112617#post3112617 Quote
Recommended Posts