Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki bez paniki,rozmawiałam z Violą o 21-szej i była z potworami na spacerku-moze jeszcze nie wrócila bo nie zapominajmy ze ma 3 psy i ciężko u niej z czasem-ja padam wiec ide lulu

Dobranoc :)

PS. Aga dla małej spróbuje kupic witaminy na siersć przy okazji robienia zakupów dla moich potworów a pazurki sie skróci jak tam zawitam i wezme swoje cążki do psich pazurów

Posted

DZiwwczyny bylAM krótko powiem , lipa, znalezć to po ciemku to tragedia, jeszcxze kumpela sie spozniła i na jasność nie załuzyłam.......

Z drugimpsem- ogródkizamkieniete myslalam o skoku przez płot ale raczej odeszła mi ta mysl ze lepiej normalnie w dzien tram wejsc....

Sa dane osób winnych meki..... to juz cos jutro wxzesniej sie tam wybiore.....

Bedzie relacja i na bank foto..... póki co ide spać bo mnie jeszcze ten prad wkurzyl ( u nas kable krandą)

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
ciotki bez paniki,rozmawiałam z Violą o 21-szej i była z potworami na spacerku-moze jeszcze nie wrócila bo nie zapominajmy ze ma 3 psy i ciężko u niej z czasem-ja padam wiec ide lulu

Dobranoc :)

PS. Aga dla małej spróbuje kupic witaminy na siersć przy okazji robienia zakupów dla moich potworów a pazurki sie skróci jak tam zawitam i wezme swoje cążki do psich pazurów

Bardzo chętnie,tnij pazury,a z witaminkami i tak należy narazie się wstrzymać (antybiotyk)

Posted

Jejku alez dzisiaj na forum cisza...czyżby jakie "świąteczne porządki w chałupach" hmmm...tyle tylko, że ja jakby świąt żadnych nie widzę na horyzocie :)

Posted

no, dokładnie-porządeczki...
A co u suni pisałam wczoraj, dziś bez zmian.
wychodne tylko na traweczkę, bo przetarła opatrunek.
A poza tym jest ok, niemniej jednak coraz bardziej denerwuję sie wizytą kontrolna...

Posted

Byłysmy z ciotkmi boksia do zielonej zawieżć i taknam dzien zleciał...:loveu:
uch.. kolejna bieda uratowana czeka na chałupe....
Jutro ruszam znowu na gorce....
Padam cioteczki....
wogle padziocha poszłam zapalic koło cpn w czasie postoju i mnie za tirówke wzieli..... masakra co siedzieje:crazyeye: na tym świecie....

Posted

justynka, jutro ewa powinna otrzymać pakę, gdzie jest trochę rzeczy:lol:
Podzieliłam pomiędzy sunię, uciechów i psiaki jeleniogórskie( tam też dziewczyny mają niewesolo bardzo)...:-(
W przyszłym tyg też coś naszykuję, jakoś będziemy pchać...
Ważne żeby kasa była na dokończenie remontu w Uciechowie...
O tym myślcie...
To jest priorytet na ten nasz dolnośląski gnój....niestety

Posted

w porządku:lol: przekochany piesek,żywe srebro, takiej skocznej pchełki nie widziałam!!! Je, ładnie się załatwia, nic szczególnego się nie dzieje.
A co i jak, okaże isę za tydzień.
Aż sie boję:roll:

Posted

Agnieszka 30 - wcieło mi Twoje pw z cennikiem bazarkowym:shake:
Więc jak wystawię bazarek wkleję linka a ty w kolejnym poście, a ja uzupełnie. Poczta zostawila paczkę u mojej sąsiadki ( ona kiedyś odebrała nasz rachunek i nam go nie dała a po roku przyszły odsetki, dobrze, ze paczkę w miarę wcześnie oddała)
Pierwsza część idzie na Słonko ( jak zostanie coś kasy - możesz zawsze przerzucić na inne psy w potrzebie np. tak jak mówiłaś Jelenia, Uciechów).
Jak coś prosi się o priva.
Jak wstawie wkleje link do bazarku.

Posted

[quote name='agnieszka30']ewcia,ty rób co uważasz za stosowne,lepiej się znasz!!!A to paka już jest?? szybko!
Agnieszka albo bij :mad: albo zostawiamy tak jak jest, myślę, że moze wszystko wystawimy na słonko a jak kasa zostanie to pójdzie na inne biedy - dziś pierwsza część, jutro wystawię reszte bo dziś niedziela i TZ bedzie jęczeć, że cały dzień w kompie.
A to link do bazarku podnosić:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3112617#post3112617