LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Apbt_sól napisał(a):Nie,no slak by to trafił......... Własnie miałam telefon ze jest pies w polu na 1m łańcuchu zagłodzony na śmierć w boguszowie Gorcach koło wałbrzycha , staż olała , policj olała ...... O matko co robić????? A drugi jest na ogródkach działkowych pobity z uzkodzonym okiem "własciel " go bije................. Jasna anielka dziewczyny do kogo uderzać??????????? A nie mozna go zabrać ? Do strazy miejskiej najlepiej Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 zabrac go mozna ale dokad staż go nie wezmie Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Apbt_sól napisał(a):zabrac go mozna ale dokad staż go nie wezmie Zostaje schronisko, zawsze to lepiej niż miałby na tym odludziu paść z głodu czy pobicia Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 w wałbrzchu????? tia.. zaraz uśnie na wiecznosć......... Zreszta nie przyjmuja psów w schronie bo jest przepełnienie babka która do mie dzwoniła , zadzwoniła najpierw do schronu.,... Ok mam kontakty zaraz bede dzwonić to strazy dla zwierzat... Quote
yewcia1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Apbt_sól napisał(a):w wałbrzchu????? tia.. zaraz uśnie na wiecznosć......... Zreszta nie przyjmuja psów w schronie bo jest przepełnienie babka która do mie dzwoniła , zadzwoniła najpierw do schronu.,... Ok mam kontakty zaraz bede dzwonić to strazy dla zwierzat... Ja pierdziele Apbt oby przyjechali z Wrocka nie jest daleko Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dobra jade tam kolezanka mnie podwiezie.... jaksie uda zrobie zdjecia, dzwoniłam pod nr co mi dała agnieszka ale sie nie mogłam polaczyć....jutro jeszcze spróbuje!!!!! lece..... Słonko do domku hop~!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a może do AgnieszkiP ?? może da jakieś dobre wytyczne? Rób te foty i daj znać Quote
yewcia1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 agnieszka30 napisał(a):a może do AgnieszkiP ?? może da jakieś dobre wytyczne? Rób te foty i daj znać Rób foty - justynavege chyba zna kogoś z Straży dla Zwierząt, albo maila do nich wysłać. Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dzwonila Viola, nie mogła się dodzwonić, violka padalcu foty dawaj!!! Skopiemy im doopy!!!:mad: Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sunia dziś na wychodnym przetarła sobie opatrunek i skarpetę i polała się krew!!! Sytuacja opanowana, jednak za tym wulkanikiem ciężko nadążyć. p.s.Sunia jadła kolacyjkę z Piotrem, a jego dzieci namawiają go na sunieczkę... Quote
qroqiet Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Może coś z tego namawiania będzie!:lol: Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 o ile dobrze pamietam monikita jest ze strazy dla zwierzat napiszcie pw do neiej Quote
pusia2405 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dlaczego Ci ldzie są tak okrutni!! Ja to bym na niego psy posłała:mad: Viola widziałaś te psy, wiesz cos wiecej?? Daj coś znać. Quote
pusia2405 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 yewcia1 napisał(a):Ja pierdziele Apbt oby przyjechali z Wrocka nie jest daleko A jest taka możliwość, żeby przyjechali z Wrocka?? Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Apbt czekamy niecierpliwie na wiesci Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Violaaaaaaaaaaaa!!!!! Gdzie ty?????!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a dlaczego nikt do suni nie zagląda?:shake: Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 agnieszko ja zagladam czekam niecierpliwie na relacje Violi a tu cisza :-( Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no własnie, za dlugo coś, viola daj znać... Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mówisz Aga, że śpi z P. Piotrem, dzieci namawiają go.......będzie dobrze, ale ciiiiiiiiii Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 agnieszka moze Violi padł net? moze zadzwonić do nie byj trzeba ?? Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no tak, nawet zostałam zwolniona z porannego obowiązku wyprowadzenia( jako że Piotr zapracowany i nie chciał kasy, obowiązki wyprowadzania, masowania, karmienia itd, -wzięlam na siebie) a dziś dostałam informację,że Piotr sam psa rano wyprowadzi, pełen wypas ma mała:lol: Martwi mnie łapka, tak jak pisałam wcześniej polała się krew... Zastrzyki z witaminami B po zakończeniu kuracji antybiotykowej. W niedzielę bierze ostatni trzeci zastrzyk, założe jej książeczkę, po wszystkim trzeba ją zaszczepić, obciąć pazury, wziąć sie za sierść( ma widoczne wyłysienie na grzbiecie tuż koło ogonka...także wydatków cała masa... Przesłałąm ewci kosmetyki niech wystawi na bazarku- wpadnie trochę kasy. Za zastrzyki mam zapłacić w niedzielę, wtedy przedstawię wam rozliczenie. Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 agnieszka bedzie dobrze z sunia :) co z Violka ? sprobuj zadzwonic do niej......... niepokoje sie Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 wysyłam esa, nie ta pora na dryndanie Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Violka, my się martwimy,:mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts