Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawa z sunia wyglada tak - jest u prywatnej osoby w domu, ale nie ukrywajmy - to jest wies, nie ma szans na leczenie z prawdziwego zdarzenia. Nie wiem, czy same pieniadze cos tu zmienia. Suczka musialaby zostac zabrana do miasta, do prawdziwej lecznicy, do cywilizacji...

To o tej suni. No i jak ma się zmienic tymczas to lepiej aby ten ktos nie miał innych psów, bo za moment trzeba bedzie kosztownego leczenia dla pozostałych w domu.

Posted

LALUNA , skąd masz info że sunia jest na SGGW?

Tutaj cytat z dziuby dzisiaj o 18.15
"Sprawa z sunia wyglada tak - jest u prywatnej osoby w domu, ale nie ukrywajmy - to jest wies, nie ma szans na leczenie z prawdziwego zdarzenia. Nie wiem, czy same pieniadze cos tu zmienia. Suczka musialaby zostac zabrana do miasta, do prawdziwej lecznicy, do cywilizacji..."

Posted

agnieszka30 napisał(a):
no to tak, sunia w stanie krytycznym, wiocha i brak kasy..chodzcie na tamten wątek,nasz teren w końcu:cool3:

Wchodze na dużo wątków i niestety to co czytam, płakac się chce:shake:
Bezmyślnosć ludzka nie zna granic, za nic maja zycie psa. Rozmnazają dla zabawy, dla głupich mitów, aby suńka była szczęśliwa, a potem wywalają to na ulice. Ile się muszę niekiedy natłumaczyć ze suka nie musi mieć szczeniaków. Co z tego ze rzomnozą, jak te psy potem i tak znajdą sie w schronie i tam padną z choroby, zagryzione lub ze starosci.
TAk nie powinno byc. Ale nie zmieni się nic dopóki ludzie nie bedą traktowac zwierzecia z szacunkiem i brać odpowiedzialnosc za każde zwierze kórte trzymaja i rozmonoża:-(

Posted

agnieszka30 napisał(a):
MAsz rację, jest żle, będzie jeszcze gorzej, marzę o corocznej tygodniowej akcji kastacji i srerylek, bezpłatnej oczywiście!!!
Latałabym jak głoopia

Taa tylko problem jest ze Ty masz świadomosć i nawet nie wysterylizowna nie rozmnożysz. Ale myslisz że łatwo takiego ćwoka namówic na sterylke czy kastracje? Nawet jak za darmo to i tak nie pójdzie, bo przecież to nie naturalne. A kastracja to tak jakby się jego tyczyła:angryy:

Posted

SGGw-dziewczyna sie tam w watku zaoferowała ja dowieśc i moze dlatego przemkneło ci gdzies przed oczami.
Masakra ta Ligota to umieralnia jakich mało.....

Od jakiegos czasu juz tam psy wychodza a jednemu sie nie udało LOGO za TM.......

Posted

agnieszka30 napisał(a):
dzisiaj drugi zastrzyk, o integracji z moim psem mowy nie ma, rzuca się jak rekin:roll:

Spytaj sie o te zastrzyki dodatkowe z wit B aby wpłynać na nerw uszkodzony

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Ciekawe czy głowna przyczyna ,nie dowładu to ta rana pod pachszka..... :(

Nie, ona ma uszkodzony jeden nerw.
No i nie wiemy co z tym scięgnem. Czy Dr Bieżyński powterdził ze ma przerwane scięgno?
Ona mogła albo żle skoczyć, albo gdzies wsadzic łapę i pociagnać.
To co sie wbiło pod pacha to chyba bardziej mieśnie uszkodziła.

Posted

zapytam, zapytam....nie wiem co zrobię jak okaze się że jednak amputacja...cholera.Kto ze mną jedzie do Wrocławia??
Lub ktoś z okolic niech tam będzie, ja mam skłonności do fik, a tutaj z nerwów różnie może być

Posted

agnieszka30 napisał(a):
zapytam, zapytam....nie wiem co zrobię jak okaze się że jednak amputacja...cholera.Kto ze mną jedzie do Wrocławia??
Lub ktoś z okolic niech tam będzie, ja mam skłonności do fik, a tutaj z nerwów różnie może być

A na kiedy planujesz ten przyjazd do Wrocławia?

Posted

Nie,no slak by to trafił.........
Własnie miałam telefon ze jest pies w polu na 1m łańcuchu zagłodzony na śmierć w boguszowie Gorcach koło wałbrzycha , staż olała , policj olała ......
O matko co robić?????
A drugi jest na ogródkach działkowych pobity z uzkodzonym okiem "własciel " go bije.................

Jasna anielka dziewczyny do kogo uderzać???????????