Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga jak malutka-sorki ciotki ale ja nie wyrabiam czasowo i fizycznie przez tą nową pracę-a podawanie HMB lepiej skonsultowac z wetem bo nie wiadomo jak stoi wątroba i nerki małej.

Buziaki dziewczyny dla Was :)

Posted

pucka69 napisał(a):
a ja kiedyś zgubiłam na ulicy kabanosa. Dotarłam do domu - patrzę - nie ma! ale już go nie szukałam :) To jakiś pies sie chyba ucieszył, nie? Skończyła się moja aukcja na bazarku dla suni, to kasa powinna być niedługo na afn

wiecie myslalam do dzis ze ja z tych niegubiacych.........
idąc do Uciechowa wsadziłam do kieszeni parówkę i resztki wędlin z lodówki w takiej mocno szeleszczacj jednorazówce z pewnego marketu
ide ide
no jest w kieszeni
podchodze pod schron.......... i mysle ze zaraz poczestuje tym kocicę
no i co?????
kieszenie puste :crazyeye:
zezreć sama nei zezarłam bo miesa nie jem
wyparowało czy co ??????????

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Tak sobie czytam i z tym makaronem to przegiełam.............. wstyd mi Aga , przeproś chlopa jeszcze w moim imieniu.....ze ja musze cos zawsze wypalić ...

Apbt :)
a co to z tym makaronem ? :)

Posted

ja powiem chuda wredoto!!!!Sytuacja napięta jak jajka barana, chłop się nie odztwa, rozmowę NA SIŁĘ sprowadziłam z psów na kulinaria, po kobiecemu zeszło nawet na rosołek!
...Myślę ,zanim mnie wypierdzieli z samochodu, dam cynk( niech ma świadomość co straci)...
Mówię.. a ja swojemu mężczyżnie makaronik do rosołku sama minszę...rzęsiskami nie zdążyłam pomrygąć a Viola łeb między nas do przodu..
..."A ja swoim psom też!!!"
czar prysł.

Posted

wiecie myslalam do dzis ze ja z tych niegubiacych.........
idąc do Uciechowa wsadziłam do kieszeni parówkę i resztki wędlin z lodówki w takiej mocno szeleszczacj jednorazówce z pewnego marketu
ide ide
no jest w kieszeni
podchodze pod schron.......... i mysle ze zaraz poczestuje tym kocicę
no i co?????
kieszenie puste :crazyeye:
zezreć sama nei zezarłam bo miesa nie jem
wyparowało czy co ??????????

To ty sie ciesz że gubisz, bo ja parówek nie gubię, wręcz przeciwnie, po szkoleniu zapomianm i zawsze coś zostaje w kieszeni w woreczku foliowym. Po jakiś 3-4 tygodniach biore sie za generalne sprzątanie w pokoju, albo szoruję samochód, bo jakims trupem śmierdzi. W końću mój nos zaprowadza mnie do szafy, albo jakiegoś ciucha roboczego w bagażniku, czy do plecaka. Wyciągam woreczek a w nim szary płyn. Niestety zazwyczaj wszystkie ciuchy co wiszą obok są do prania, a sama kurtka musi być z 4 razy wyprana aby pozbyć sie trupiego smrodu.
No i za kazdym razem kiedy sobie o tym przypomne na długo odrzuca mnie od parówek.
Ludzie co oni tam dodają i co my właściwie jemy:smhair2:

Posted

Laluna ja jestem wegetarianka od kilkunastu ju z lat
nie wiem co dodaja
ale wet stwierdzil
by psu nie dawac wedlin bo tyle jest tam tych nie ten tego dobrych dodatkow ze powoduja choroby i zejscia..................

Posted

Oj Kochane to ja już zaliczyłam wszystko po kolei...kiedyś wsadziłam buty do lodówki i potem ich pół dnia szukałam; klucze do zamrażalnika (wymienilismy wszystkie zamki) klucze po poł roku się znalzały :) w torbie i kieszeniach to noszę dosłownie...cuda (Justynavege) świadkiem nie wyłączając z tego zapalniczek szt. 2 (i nie byłoby w tym nic dziwnego ale nie palę) zazwyczaj mam też jakiś drucik, kombinerki...czasem się młoteczek trafi albo widelec,,,i co?