Apbt_sól Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 cud nie cud , cud ze nie zmarla w tym schronie :( a teraz nastepna szansa na łapke opaj po chałupke... Quote
yewcia1 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 agnieszka30 napisał(a):musi być dobrze,musi,musi i już No jasne, że musi nie ma innej opcji. Quote
justynavege Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 agnieszka 30 :) juz wiem dlaczego portfel w Uciechowie zgubiłąś :evil_lol: Ty masz to we krwi ihihi :) bardzo sie ciesze ze jest tymczas i masz do niej blisko a jak sunia zaakceptowała tymczasowych opiekunów ? Quote
Beata J. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No to sunieczka ma dodatkową kasę. Aga76 wylicytowała za Pierre Cardin 80zł. Moja propozycja jest taka, żeby od razu wpłaciła na konto Agnieszki30. Może być? Quote
pucka69 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 a ja kiedyś zgubiłam na ulicy kabanosa. Dotarłam do domu - patrzę - nie ma! ale już go nie szukałam :) To jakiś pies sie chyba ucieszył, nie? Skończyła się moja aukcja na bazarku dla suni, to kasa powinna być niedługo na afn Quote
Molkas Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Agnieszka30 wysłałałam na konto tyle ile mogłam na już. Mam nadzieję, że się przyda i ta odrobina. Quote
agnieszka30 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 bardzo dziekuję, sunia też, kochane jesteście normalnie jak nie wiem co, sama nie poradziłabym sobie teraz, ale ciotka aga stanie na nogi i odwdzieczy się.Jeszcze z miesiąc Quote
yewcia1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 agnieszka30 napisał(a):bardzo dziekuję, sunia też, kochane jesteście normalnie jak nie wiem co, sama nie poradziłabym sobie teraz, ale ciotka aga stanie na nogi i odwdzieczy się.Jeszcze z miesiąc To moje drogie za miesiąc to obie będziecie twardo stać na nogach, Ty na dwóch, Słonko na czterech:loveu: Quote
Beata J. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sunia SŁONKO bogatsza o 80zł. Cioteczka Aga76 właśnie zrobiła wpłatę na konto agnieszki30 za perfumki Pierre Cardin. 80 zł :lol: Aga76 - DZIĘKI :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Są pieniążki od cioci Pusi2405!!!:loveu: :loveu: :loveu: sunieczka znowu bogatsza o 50zł!!! Bardzo dziękujemy!!!:Rose: :Rose: :Rose: Ależ wy serducha macie!!!:iloveyou: :iloveyou: Na koncie psiaka 130zł- dziękuję wszystkim bardzo mocno!!! Quote
Apbt_sól Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 AAAAAA Wtaj Słonko!!!!!!! Normalnie Hrabianka nam się sucza robi ja również dziękować!!!!!!!!!!! w imiemiu sunki :loveu::loveu: aga co u małej jak czas spedza??:cool3::cool3: Chłop udobruchny??:razz::razz: Quote
Beata J. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Tutaj taka drobna aukcja dla Słonka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3028801#post3028801 Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Apbt_sól napisał(a):AAAAAA Wtaj Słonko!!!!!!! Normalnie Hrabianka nam się sucza robi ja również dziękować!!!!!!!!!!! w imiemiu sunki :loveu::loveu: aga co u małej jak czas spedza??:cool3::cool3: Chłop udobruchny??:razz::razz: A co tam.... Będzie dobrze, pogadaliśmy i jest ok, Sunia na obiadek dostanie zupkę z łapek, bleeeee.....z gara to wyłazi...:crazyeye: Do tego chrząstki z indyka, z mięskiem...wynalazłam, 5zł kilo, rewelka! Zakupiłam purinę,zżera wsio,łącznie z jogurtem truskawkowym, Piotr jest w pracy, więc wzięłam ją do siebie na masaż... Ale tam b. dobrze się czuje. Jest preparat o podobnym działaniu, więc nie ściągam z neta tylko kupię: HMB- preparat odżywczy dla psów z chorobami mięśni( przyśpiesza powrót do zdrowia psówcierpiących na choroby mięśni z upośledzeniem zdolności poruszania się). Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a gdzie was wszystkie wywiało??:crazyeye: :crazyeye: Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Doszły pieniązki za perfumki!!! Ciocie kochane!!!:loveu: :loveu: :loveu: I jest kaska od Molkas!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ale myślą wszyscy o sunieczce!!! Bardzo,bardzo dziękujemy!!! Na koncie suni 230zł!!! Ciocie sponsorki: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :iloveyou: Quote
LALUNA Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 agnieszka30 napisał(a):a gdzie was wszystkie wywiało??:crazyeye: :crazyeye: Koniec miesiaca, papiery nas zasypały:diabloti: Jak tam zabawa w pielęgniarke? Spodobała Ci się? Pacjent zadowolony? Postępy jakieś są? Mam nadzieję ze sie nie wczułaś zanadto i facetowi galarety z kurzych łapek nie zrobiłas?:evil_lol: A przy okazji. Znajoma zostawiła zupke na podłodze w garze coby ostygła. I jak weszła do kuchni to okazało się ze suka zerzarła mięso z zupki. Mówię: No ładnie, to musiałas juz całą zupę wylac i na nowo gotować. A ona zdziwiona: nie, czemu? No to ja: A co z nią zrobiłaś?:crazyeye: No co mężowi dałam, tylko postna była :evil_lol: Quote
Beata J. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 dla odpowiedniego efektu mogła mężusiowi w psiej misce zaserwować :evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 LALUNA napisał(a):Koniec miesiaca, papiery nas zasypały:diabloti: Jak tam zabawa w pielęgniarke? Spodobała Ci się? Pacjent zadowolony? Postępy jakieś są? Mam nadzieję ze sie nie wczułaś zanadto i facetowi galarety z kurzych łapek nie zrobiłas?:evil_lol: A przy okazji. Znajoma zostawiła zupke na podłodze w garze coby ostygła. I jak weszła do kuchni to okazało się ze suka zerzarła mięso z zupki. Mówię: No ładnie, to musiałas juz całą zupę wylac i na nowo gotować. A ona zdziwiona: nie, czemu? No to ja: A co z nią zrobiłaś?:crazyeye: No co mężowi dałam, tylko postna była :evil_lol: a u mnie Edek boczek zabrał z szafki... Też potem to obgryzione odkroilam, ciemno było i zimno, nie chciało mi się do sklepu lecieć:diabloti: Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no i oczywiście "tatusiowi" do jajecznicy... Quote
agnieszka30 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A łapy są obrzydliwe bleeeee.....Wystają takie badylowate,fuj! Quote
LALUNA Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 agnieszka30 napisał(a):A łapy są obrzydliwe bleeeee.....Wystają takie badylowate,fuj! Wiem, jakbyś ludzkie dotykała :eek: :eek2: ja je gotowałam z marchewką, potem te środkowa kośc wywalałam,a paliczki z marchewką i galareta dawałam. Jak ostygło to fajna galareta się robiła. I bez ryzu i makaronu bo i tak mi utyła, małpa jedna Quote
pusia2405 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja mam kolegę, co takie łapki ze smakiem wcina. Niezły model,co!!?? Quote
Beata J. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 pusia2405 napisał(a):A ja mam kolegę, co takie łapki ze smakiem wcina. Niezły model,co!!?? o Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :shocked!: Na trzeźwo tego nie zniosę :drinking: :drinka: Okrutnie obrzydliwa jestem:smhair2: Quote
Recommended Posts