Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj tesiu w lato zgubił psa.............

Znalazł się na drugi dzień w schronisku....cały i zdrowy , zapomniał ze zostawił go przed sklepem.....
Pożniej się okazało ze miał udar.....
Mało tego kapnał sie jak tesciowa zadzwoniła ze juz dojezdza zeby wział viki na spacer.....

Tesciu rózniez chodzi do świebodzić w lato po sałate bo jest tańsza niz w w-ch..... podkreślam CHODZI

a moj szwagier gotuje czasem ziemniaki bez wody......ot zawsze się chlopakowi zapomni....

Ma się teścia nie?

Posted

[quote name='agnieszka30']kupiłam buty i wyszłam, zorientowałam się na ulicy, cały czas siedział na puffie

Za buty go zamieniłaś? trzeba było lepsza cenę utargować

Gdzie te zdjęcia? Już się nie mogę doczekać!!!

No właśnie Agnieszka sprawdz w lodówce czy nie masz kabelka.

A teściu przynajmniej robotny i obiady gotuje. Pieczone ziemniaki też smakują, tylko powiedz żeby do gara olej wrzucił, albo kup mu już takie co mają olej, wtedy będzie mógł zapominać.:lol:

Posted

Właśnie, fotki!!! :lol:

To wszystko po prostu roztargnienie...
Oj z gotowaniem to ja mam zawsze kłopoty... a to zapomnę o ryżu i spalę, a to jajko bez wody gotuje, a czajniki już trzy wywaliłam....

Posted

byliśmy na zastrzyku, ( bolący mała darła japę), wet stwierdził,iż dr Bieżyński jest b.dobry, jak sunia do niego trafiła to ma szansę.
Pochyli czoła jak się uda. Ja też.
Zakupiłam niuni piłeczkę i kosteczkę czyszczącą ząbki:lol: .
Za zastrzyki policzy mnie na koniec leczenia.
Sunia jest kochana, brakuje mi jej w domu mimo wszystko.
Może byłoby inaczej ale ona strasznie mocno okazuje mi miłość:-(
Mój poprzedni pies, który odszedł w listopadzie też był do mnie tak przywiązany...:-(
Ranka pod paszką wygląda ładnie, nic się nie paskudzi.

Posted

byliśmy na zastrzyku, ( bolący mała darła japę), wet stwierdził,iż dr Bieżyński jest b.dobry, jak sunia do niego trafiła to ma szansę.
Pochyli czoła jak się uda. Ja też.

;)

Pogadaj z nim zeby podał jej Combivit lub cocarboxylaze na ten nerw aby go wspomóc. Spytaj się czy jakieś widzi przeciwskazania, jeżeli nie to podajcie.

Posted

Strasznie się cieszę, że cos się udało małej znaleźć.
Agnieszka, przepraszam Ciebie bardzo, że jeszcze nie przesłałam kaski.
Może jutro mi się uda od rana wejść do banku. Nie będzie to duża kwota, ale zawsze coś. Sunia musi być pełnosprawna.
A z tymi zapominaniami (dawno nie byłam na wątku), to ze mną jest to samo. Ostatnio przypomniałam sobie po 4 godzinach, że byłam w sklepie na zakupach, a zakupów nie ma!!?? Na szczęście Pani ekspedientka była uprzejma i mi zostawiła. I tak ciągle coś się dzieje.

Aha, dodam jeszcze, że po złym samopoczuciu Słonka, w samochodzie mi capi, jakby jakiś gość na kacu źle się poczuł. Śmierdzi i nie chce się smród rozejść. Znacie jakieś sposoby poza praniem tapiecrki??!! Wietrze ile się da.

Posted

LALUNA napisał(a):
;)

Pogadaj z nim zeby podał jej Combivit lub cocarboxylaze na ten nerw aby go wspomóc. Spytaj się czy jakieś widzi przeciwskazania, jeżeli nie to podajcie.

Pogadam. dopytam, nie martw się