Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedobrze:shake: Niestety domy tymczasowe to największy ból... Jeśli sunia mało zgodna, to ja jej nawet awaryjnie wziąć nie mogę, bo nie mam żadnej ozliwości izolacji, a muszę niekiedy wychodzić:shake: Przepraszam... wszyscy znajomi juz z góry mówią, że nie dadzą rady, nie chcą, mają sesję, itp....

Posted

dogo mi nie działało :(
agnieszka rety zeby jakis tymczas sie znalazł :(

bo w Uciehowie tylko nocleg i jedzenie mozna jej zapewnić plus jeden spacerek , opieka jako taka niemozliwe........... psy uciechowskie: spacery sprzatanie boksow i jakiekolwiek prace ( oj jest tego ) a ja w schronie moge tylko do 14 :-(

Posted

Można sunie umieścić w hoteliku, 8 zł doba, chyba nie będzie innego wyjścia, ale jak za dwa tyg potem na kontrolę??
I kasy też nie ma za bardzo...
U mnie cienko...
Skarpety chyba nie ma,..

Ale kanał...

Posted

Agnieszko_30, wyslalam popoludniu pieniadze na Twoje konto, powinny byc dzisiaj wieczorem lub jutro rano. Mam nadzieje, ze to chociaz troszke pomoze... Ja niestety suni nie moge zabrac do siebie, bo jestem z Krakowa... Trzymam kciuki za tymczas w waszych okolicach!

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Można sunie umieścić w hoteliku, 8 zł doba, chyba nie będzie innego wyjścia, ale jak za dwa tyg potem na kontrolę??
I kasy też nie ma za bardzo...
U mnie cienko...
Skarpety chyba nie ma,..

Ale kanał...

Aga30 jest chyba skarpeta dla suni. Słuchaj a w okolicy jest jakiś hotel? Trudno zrobimy zrzutę każda da po 10zł i się uzbiera na te dwa tygodnie w ostateczności. Mała musi byc w Dzierżoniowie lub Wrocku ze względów wiadomych.

Posted

ale to jest Lwówek!!!!Kawał drogi!!!
Molkas, moj chłop śpi w biurze, ma mnie dość, i psów.
Pewnie mu przejdzie, ale zawaliłam go psami nie pytająć, dlatego nie dziwię się,Ale ską ja ci kochana wytrzasnę dzierżoniów lub wrocław???:placz:
A skarpeta jest założona w momencie wpłaty, jeszcze nikt nie wpłacił...

Posted

qroqiet napisał(a):
Agnieszko_30, wyslalam popoludniu pieniadze na Twoje konto, powinny byc dzisiaj wieczorem lub jutro rano. Mam nadzieje, ze to chociaz troszke pomoze... Ja niestety suni nie moge zabrac do siebie, bo jestem z Krakowa... Trzymam kciuki za tymczas w waszych okolicach!

Bardzo bardzo dziękuję, na pewno się przyda, zwłaszcza teraz jak tak z kasą kijowo...

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Nie do zrealizowania,
Niewykonalne.
Kosztem dzieci i ich ferii.
Nie dam rady.

Agnieszka 30 a czy Ty nie masz gdzies pod bokiem sąsiadki która chciałaby sobie dorobić???

Posted

Molkas napisał(a):
Agnieszka 30 a czy Ty nie masz gdzies pod bokiem sąsiadki która chciałaby sobie dorobić???

Bo jakby się taka znalazła to dalibyśmy jej po 10 zł za dobę i byłaby zadowolona a i sunia miałaby kąt. A i Ty miałabys ją pod okiem...no ja tylko tak Wam moge pomóc i wpłacając na sunie, bo ja i od Was i od Wrocka kawałek drogi