agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nie martw się Viola, nie zostawię cię na lodzie. Ani sunieczki. Już niewiele mi brakuje do obłedu! Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Niedobrze:shake: Niestety domy tymczasowe to największy ból... Jeśli sunia mało zgodna, to ja jej nawet awaryjnie wziąć nie mogę, bo nie mam żadnej ozliwości izolacji, a muszę niekiedy wychodzić:shake: Przepraszam... wszyscy znajomi juz z góry mówią, że nie dadzą rady, nie chcą, mają sesję, itp.... Quote
qroqiet Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Słonko jest taką zadziorą? Nie wytrzyma z innym pieskiem w domu? Quote
LALUNA Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja odpadam w względzie TD. Mam trzy psy i cały dzień w pracy a w weekendy poza domem. Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 to trzeba sprawdzić, mojego pewnie się boi, po wielki, nie wiem jak z mniejszym Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dogo mi nie działało :( agnieszka rety zeby jakis tymczas sie znalazł :( bo w Uciehowie tylko nocleg i jedzenie mozna jej zapewnić plus jeden spacerek , opieka jako taka niemozliwe........... psy uciechowskie: spacery sprzatanie boksow i jakiekolwiek prace ( oj jest tego ) a ja w schronie moge tylko do 14 :-( Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ja też nie dam rady.Też musze jakoś zarabiać i też sama mam psy na głowie, córki się wypieły i latają na zajęcia zimowe do szkoły Quote
Apbt_sól Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Tymczas!!!!!!!! Błagamy!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a opieka jest potrzebna, trzeba łapkę masować... Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ??????????????????????????????????????????????????????????????????? i co?? Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 agnieszka30 napisał(a):a opieka jest potrzebna, trzeba łapkę masować... Tymczas na wczoraj potrzebny:-( Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Można sunie umieścić w hoteliku, 8 zł doba, chyba nie będzie innego wyjścia, ale jak za dwa tyg potem na kontrolę?? I kasy też nie ma za bardzo... U mnie cienko... Skarpety chyba nie ma,.. Ale kanał... Quote
qroqiet Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Agnieszko_30, wyslalam popoludniu pieniadze na Twoje konto, powinny byc dzisiaj wieczorem lub jutro rano. Mam nadzieje, ze to chociaz troszke pomoze... Ja niestety suni nie moge zabrac do siebie, bo jestem z Krakowa... Trzymam kciuki za tymczas w waszych okolicach! Quote
Molkas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 agnieszka30 napisał(a):Można sunie umieścić w hoteliku, 8 zł doba, chyba nie będzie innego wyjścia, ale jak za dwa tyg potem na kontrolę?? I kasy też nie ma za bardzo... U mnie cienko... Skarpety chyba nie ma,.. Ale kanał... Aga30 jest chyba skarpeta dla suni. Słuchaj a w okolicy jest jakiś hotel? Trudno zrobimy zrzutę każda da po 10zł i się uzbiera na te dwa tygodnie w ostateczności. Mała musi byc w Dzierżoniowie lub Wrocku ze względów wiadomych. Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ale to jest Lwówek!!!!Kawał drogi!!! Molkas, moj chłop śpi w biurze, ma mnie dość, i psów. Pewnie mu przejdzie, ale zawaliłam go psami nie pytająć, dlatego nie dziwię się,Ale ską ja ci kochana wytrzasnę dzierżoniów lub wrocław???:placz: A skarpeta jest założona w momencie wpłaty, jeszcze nikt nie wpłacił... Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 qroqiet napisał(a):Agnieszko_30, wyslalam popoludniu pieniadze na Twoje konto, powinny byc dzisiaj wieczorem lub jutro rano. Mam nadzieje, ze to chociaz troszke pomoze... Ja niestety suni nie moge zabrac do siebie, bo jestem z Krakowa... Trzymam kciuki za tymczas w waszych okolicach! Bardzo bardzo dziękuję, na pewno się przyda, zwłaszcza teraz jak tak z kasą kijowo... Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 agnieszko wpłąty beda lada moment trwaja aukcje bazarkowe dla suni Problemem wiekszym jest tymczas lub hotelik blisko Wrocka np?? sluchajcie blisko Wrocka jest http://www.hotelkubus.com/menu.php ceny wyzsze niz 8 zł :( agnieszka30 oj ja wiem co to zatarg z chłopem z powodu zwierząt................ :-( Quote
Beata J. Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 koszt 1 doby w hoteliku kubuś to 28zł ze zniżką 25zł. :-( Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 W hoteliku i tak pewnie płacić trzeba z góry za tydzień :-( Co robić:niewiem:?? Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jak pomoc agnieszce????????? czy moze zna ktoś ludzi dobrych dla zwierzat ktorzy za niewielką opłata zaopiekowaliby sie sunia choć na jakiś czas........... np jakaś samotna emerytka???????? Quote
agnieszka30 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Beata J. napisał(a):koszt 1 doby w hoteliku kubuś to 28zł ze zniżką 25zł. :-( Nie do zrealizowania, Niewykonalne. Kosztem dzieci i ich ferii. Nie dam rady. Quote
Apbt_sól Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Byłam ludzi popytać....... klapa na całego wszysy nosem kręcą , co za buraki ..... Hallo błagamy !!!!!!! Quote
Molkas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 agnieszka30 napisał(a):Nie do zrealizowania, Niewykonalne. Kosztem dzieci i ich ferii. Nie dam rady. Agnieszka 30 a czy Ty nie masz gdzies pod bokiem sąsiadki która chciałaby sobie dorobić??? Quote
Molkas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Molkas napisał(a):Agnieszka 30 a czy Ty nie masz gdzies pod bokiem sąsiadki która chciałaby sobie dorobić??? Bo jakby się taka znalazła to dalibyśmy jej po 10 zł za dobę i byłaby zadowolona a i sunia miałaby kąt. A i Ty miałabys ją pod okiem...no ja tylko tak Wam moge pomóc i wpłacając na sunie, bo ja i od Was i od Wrocka kawałek drogi Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 dla emerytki 10 zł dziennie to spora kwota........ moze znajdzie siejakas chetna starsza Pani? Quote
Recommended Posts