Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aguś psokojnie jesli jest na listwie mlekowej to usunie go razem z nia i macicą bo pełna sterylizacja na tym polega.
Wrzuć ją na łososia zobaczysz czy dalej bedzie się chochlowała laska , nic jej nie bedzie jak bedzie przez tydzien jadła tylko sucha zeby jej nie dokarmiali , musi zaczac się czyscic z drobiu , bo na to najczesciej sa uczulenia.

zreszta wet Ci powie.

Posted

szkoda prądu , ja uwazam ze ktos skutecznie podsyła komus posty ale to tylko moje domnimanie , a słonko na łake jazdaaaaaaaaaaa ;)
niech sobie nasza kulapetka polata ;)

Posted

Już chce wstawać, merda ogonem, dwa razy szczekła...obraz, którego nigdy nie zapomnę.
I zamiast do końca mnie znienawidzieć, bo ja generalnie z bólem jej się kojarzę, to piszczy, jak położę się koło niej- przestaje.

Posted

aga Słonko na pewno szybciutko wroci do zdrowia
pomyziaj ją ode mnie bidulinke

nie martw sie moje posterylkowce tez myslalam ze mnie beda kojarzyć z tym kuku co im wet robil ale nadal mnie kochaja :evil_lol:

Posted

Mam kiepski tutaj dostęp do neta a tu nasza niunia już po operacji:-(

Biedaczka, teraz na pewno trochę bedzie cierpieć, ale to przecież wszystko dla jej dobra.

BEDZIE DOBRZE!!

Posted

Aga właśnie zabrała ją do domu, zryczała mi się dziewucha...:-( jutro idziemy na zastrzyk, za 10 dni ściągnięcie szwów, jak najszybciej( jak Rotka ubłagam) zrobię jej zdjęcia, aby ją wam pokazać.Mam nadzieję,ze dzisiejsza noc minie spokojnie.
Koszt amputacji-300zł
Trzeba kupić kołnierz jak zacznie podgryzać...
Czyli na koncie dziewczynki zostało 45 zł...............:placz:
A ty cholera sterylka i guz w zanadrzu...

Posted

Apbt_sól napisał(a):
to zminic tytuł ,? bo jak przedtem zmieniałam to było zle...

Trzeba chyba zmienić tytul ?
Agnieszka i jak?
Jutro Slonko pewnie też bedzie jeszcze lekko przybita po narkozie,ale pojutrze trzeba bedzie pilować.

Posted

AGA NIE MUSISZ BŁAGAC:evil_lol: PEWNIE ZE ZROBIE
p.s. 3MAJ MOCNO KCIUKI CO DO SAWY....BO POŁOWA RODZINY JUZ SIE ZGODZIŁA...A NA DRUGĄ POŁOWĘ CZEKAM ...I JAK PRZYJDZIE TO POROZMAWAIMY