Apbt_sól Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 zrobie to ale jutro, a dzis rano, bom nie titata....... Quote
Beata J. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Agnieszko, mam prośbę, nie widzę tutaj dwóch niewielkich kwot z bazarku bluzeczek. Powinny to być wpłaty 10-15zł od osób AśkaK i Gosia, ale to jeszcze z lutego . Asia miała wpłacić od razu natomiast Gosia była mocno spóźniona. Sprawdź proszę. Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Uciechow dziekuje agnieszce :) aga a moze dopoki sunia ni ma jeszcze domku i łapinka do amputacji :placz: to moze niech pieniazki leza na jej skarpecie w razie czego Quote
Apbt_sól Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Dziewczynka w czasie jazdy wybrała sobie półkę pod tylnią szybką a w drodze powrotnej dmuchała Asi w szyje , przy wjedzie do Świdnicy juz zakumała gdzie jest :D i sie kreciła po aucie.Był full servis , blefik i siur ;) Quote
Seaside Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Agunia - ślicznie cii dzięujemy !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 justynavege napisał(a):Uciechow dziekuje agnieszce :) aga a moze dopoki sunia ni ma jeszcze domku i łapinka do amputacji :placz: to moze niech pieniazki leza na jej skarpecie w razie czego Justyna ja usiebie mam prawie 400zł!!!! Po co kasa ma leżeć, jak braknie to powiemy. Ale przyznam, nie spdziewałąm sie takiego odzewu. Super!!! Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jedynym problemem jest brak dobrego tymczasu, Mam jeden, ale nie chciałabym aby sunia tam była... dziewczyny pomóżcie w tej sprawie... Integracja pomiędzy moim psem a suńką-0... Quote
rotek_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 wstawiłam Cole na autogielde....moze i ona bedzie miała takie powodzenie jak Dora:cool3: aga, podałam twoj tel kontaktowy Quote
Apbt_sól Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 nie mam pojecia o zadnym tymczacie , moge tylko dziewczynke podnieść :( Quote
pusia2405 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale jestem fotogeniczna;) dla mnie ciągle Słonko:lol: Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3822297&posted=1#post3822297 dziewczyny, tutaj trzeba pomóc!!! LALUNA- coś dla ciebie!!! Quote
rotek_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Od 4 marca słonko ma 11 obserwatorów. 11 wyświetleń karty ogłoszenia / 695 wyświetleń na liście ogłoszeń zaznaczyłam że słonko ma mieć amputowaną łapę..mam nadzieję że to oglądają dorośli ludzie a nie dzieci....bo one mają czasami więcej empatii niż inni. Ale to dorośli decydują którego psa wezmą Quote
Seaside Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aga nie mogę PW ci wysłąć. Wejdź na sekundkę na nasz wątek :( Quote
Apbt_sól Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 słonko - klusko czekoladowa!! do domku!! Quote
LALUNA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czzłowiek bez kompa w domu i dogo to jakoś dziwnie sie czuje, narazie mój dalej reanimują :p Ten psiak z Warszawy to musi na SGGW tam mają bliżej. A co dalej ze Słonkiem, bo z powodu wirusów jestem nie na bieżąco. Czy jest szansa na domek? Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nie ma.......... Najgorsze to to iż nie możemy przeprowadzić amputacji, dopóki normalny dom się nie znajdzie:-( :-( :-( Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 aha Jest na dogo pies z otwartym złamaniem,porzucony przed schronem... ma szansę na łapkę, skoro naszej niuńce nie udalo sie to może wspomożemy tego bidaka??? Kwotą 100zł. Może ta bida będzie miała więcej szczęścia??? Quote
yewcia1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 agnieszka30 napisał(a):aha Jest na dogo pies z otwartym złamaniem,porzucony przed schronem... ma szansę na łapkę, skoro naszej niuńce nie udalo sie to może wspomożemy tego bidaka??? Kwotą 100zł. Może ta bida będzie miała więcej szczęścia??? Agnieszka pw do Ciebie na wątku bo inaczej się nie da:mad: Moge jutro postaram się wystawić tylko wyślij mi link do wątku Fina Pozdrawiam Ewka Quote
agnieszka30 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50242 jest link. Jest też problem jak widać z "przeskarpetowaniem" pieniędzy AFN... Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 agnieszko ciotki AFNki sa cudne wiec nie beda robic problemu na pewno z przeskarpetkowaniem :) Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Słuchajcie, sprawa jest bardzo poważna.... Nie można przeprowadzić zabiegu amputacji dopóki nie znajdziemy odpowiednio długiego tymczasu... Ja takiego nie mam,ludzie po prostu nie chca... Proszę, pomóżcie!!! Potrzebny tymczas, To paranoja jakaś!!! Quote
agnieszka30 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Potrzebny tymczas i opieka dla suni!!!! Nie możemy przeprowadzić amputacji bo sunia nie ma gdzie się podziać!!!! Nikt nie chce zająć się psem po amputacji!!! W Świdnicy takiego nie ma!!!!! Quote
Recommended Posts