LALUNA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zagladamy zaglądamy. A spada Ci bucik dlatego ze miałas go tylko na spacer zakąłdac. Jak bedzie na smyczy to nie bedzie miała czasu go zdejmowac Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nooooo to..... Słonko dzisiaj idzie do nowego domku!!!!!! Na próbę!!!! Dlatego na próbę, bo w tymże domku są małe dzieci. Dwie ulice dalej , także mam monitoring. Dziewczyna jest w trudnej sytuacji finansowej, także zadeklarowałam pomoc. Nie można jej obarczyć kosztami leczenia, ...ale serce ma przewielkie, płakała jak opowiadałam jej cała historię, i co wy na to?????? Quote
Beata J. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 MUSI SIĘ UDAĆ!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CZAPKI Z GŁÓW......... TRZYMAMY KCIUKI Z allegro na wszelki wypadek nie ściągam Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Violka gdzie jesteś???????????? Tytuła zmień!!!! Quote
LALUNA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Słonko dzisiaj idzie do nowego domku!!!!!! Na próbę!!!!:loveu: Aga tylko spróbuj z tym bucikiem na smyczy na spacer i napisz co i jak. Kurde zeby to pływanie juz byo. To lepiej . Moze wanna :cool3: Quote
Apbt_sól Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Jakże się ciesze!!!!!!!!!11:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Aga pokłony ku Tobie składam najgłębsze:modla::modla::modla::modla::modla::sweetCyb::sweetCyb::Rose::Rose::jumpie: Już tytuła zmieniam i Kciukaski ściskam i obgryzam:diabloti::diabloti: Quote
rotek_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 to ja też mocno 3mam kciuki.:razz: Słonko oby sie udało Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 narazie ok, Słonko ma na imię.....Cola!!! Tak jak wspomniałam- nie mogę dziewczyny obarczyć kosztami leczenia. LALUNA co z tego że bucik???? Łapka jest podwinięta MARTWA od połowy!!!! Amputacja jest bardzo realna, bucik ma zakładany po to, aby nie raniła sobie łapki, bo dalej obciera. Quote
Beata J. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Bardzo ładne imię COLA i jak do niej pasuje Co do łapki to nawet nie chcę myśleć, takie nadzieje sobie narobiłyśmy....:roll: Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 inaczej to postrzegacie, ja ją widzę codziennie, nic nie mam zamiaru robić, nie ma ran,ale z łapki nie korzysta... Dopóki nic się nie dzieje, niech ją ma. Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 tzn nie mam zamiaru amputować jej łapki, :oops: uj, ale mi to wyszło.... Quote
Beata J. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nie miałam na myśli nic ponadto, że miałam wielkie nadzieje na to, że łapka chociaż w jakimś stopniu będzie sprawna. Zupełnie tego nie postrzegam, przyjmuję to co piszesz. Nic nie doradzam, bo się na tym nie znam. Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 też się nie znam LALUNA to spec...Mała musi biegać i hasać...bo baryła się z niej robi... Chciałabym,żeby miała ten domek... Jest bardzo mądra, czysta, nieduża- rzadko mamy takie psy... I mam ją koło siebie! Aha! Quote
Beata J. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Do weta do Wrocka jedziecie? Kasę chyba dalej trzeba zbierać. Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ja nie mogę jechać w przyszłym tyg, może za tydz. A kasa niech się zbiera, jasne! O widzisz, dzisiaj spokoju trochę to podliczę wszystko i wam napiszę ile jest kasiory. jak zostanie, to przeznaczymy na inną bidę! Quote
Apbt_sól Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 jak sie Aska pokaze zaraz do niej o tarnsporcie napisze. Aga ona z dziecmi ok przeciez u ciebie bambocle były i ja miziały :) Cola fajnie :) co do łapki , jak jest niech sobie i zostanie moze akurat , nie wiemy ile casu ona jej juz nie uzywała.. i być moze poprostu przestała ja "mieć" Jak baryła spacerki wskazane :D Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 w tyg fotek wam napstrykam,baryła, baryła, ale żarte to to niemożliwie! Quote
yewcia1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czekamy na fotki i tylko dobre wieści:loveu: Quote
Molkas Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Noooooooooooooooo...uffffffffffffffffffff...trzymam kciuki... Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 cisza, niuńka dobrze się sprawuje;) Quote
justynavege Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kto i kiedy jedzie ze Słonkiem na kontrole? Pytam bo do przewiezienia jest Dingo z Uciechowa do rawicza moze dałoby sie jakos to polaczyc?? Quote
agnieszka30 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 jeszcze nic nie wiem, przyszły tydz odpada, nijak nie dam rady, samochód padł Quote
Recommended Posts