Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weisci takie ze muszę umówic sie z Agnieszka na późniejszą pore, bo ona ma chyba chody albo szczescie i jakoś bez kolejki wchodzi.
Narazie tyle co sie dowiedziałam, przykurcz został ( mam nadzieje lekki i do wypracowania). Nóżka narazie zostaje i za dwa tygodnie kontrola. I prosze mi na 18.30 sie umówic to wtedy zdaze :razz:

A na szczegóły czekamy az Agnieszka wróci.

Posted

ha!
łapa istotnie przykurczona, musimy masować, no i te palce nieszczęsne przykurczone
Narazie lekko podpiera się na niej, ale częściej w górze trzyma( może boli za bardzo lub nie jest przyzwyczajona do jej używania)...
Łapkę podaje, jak kładzie się to prościuteńko obie trzyma..
dostałąm pochwałę, iż ładnie wygląda:eviltong: osrała cale podwórze, ugryzła doktora w rękę... i jesteśmy,resztę znacie, nadal kciukasy trzymać....i o piotrusiowy domek modlić...

Posted

agnieszka30 napisał(a):
ha!
łapa istotnie przykurczona, musimy masować, no i te palce nieszczęsne przykurczone
Narazie lekko podpiera się na niej, ale częściej w górze trzyma( może boli za bardzo lub nie jest przyzwyczajona do jej używania)...
Łapkę podaje, jak kładzie się to prościuteńko obie trzyma..
dostałąm pochwałę, iż ładnie wygląda:eviltong: osrała cale podwórze, ugryzła doktora w rękę... i jesteśmy,resztę znacie, nadal kciukasy trzymać....i o piotrusiowy domek modlić...

No to ładne to nasz Słonko:evil_lol:
Ale najważniejsze dobre wieści:loveu:

Posted

A pochwała to była zanim ugryzła Pana doktora czy po :evil_lol:

A jak sie w gipsie podpierała to stawała na poduszkach łap?
To teraz by trzeba było na pływanie zapisac, tylko kurde za zimno. Chyba ze w wannie :cool3:

Ja mojej masowałam w wodzie z szarym mydełkiem.

Teraz ma gips czy już zdjety?
Jakie dalsze zalecenia? Masz usztywniać jeszcze ? Bandaż czy cóś innego?

Posted

dziewczyny ja wieczorem choćby nie wiem co, rozliczam, ile wpłynęło, ila aga wisi;) wszystko do kupy.
Wczoraj za wizytę nic nie wziął, jedynie tutaj do weta, na obcięcie pazurków muszę się udać, bo pod tym gipsem nieścierane urosły bardzo długie.

Posted

LALUNA napisał(a):
A nie masz gdzieś znajomej dentystki z biolaserem?
Likwiduje przykurcze.
No i spróbuj cwiczenia siad i daj łapkę jeda potem druga aby przenosiła cieżar.

nie mam takiej znajomej....do każdej innej jak pójdę z nierasowym schroniskowym psem, w ogóle psem to takim biolaserem mogę jedynie w łeb dostać....
Robię dużo dla tego psiura.
i musimy dać radę bez biolasera:cool3:
chyba że ty masz takie znajomości???