Apbt_sól Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 W schronisku w Wałbrzychu jest sunia wiek około 4-5lat czekoladowa, przyjazna bardzo. Ma uszkodzoną przednią łapke, pracownicy:roll: mówia ze weterynarz nie bedzie jej leczył gdyż jest stara i nie ma sensu. Prosimy o pomoc dla suczki tymczas i środki na leczenie. Wkłada ta łapke w kraty boje sie ze kiesyś jej nie wyciagnie i bedzie tragedia, lapka nie jest bezwładna od pierwszego stawu w dół!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz: Ma na łapce racy od ciagniecia je i opierania się na niej!!!!! Ludziki cokolwiek, tam psy sie zagryzają i zdychają nie leczone!!!!! Pomocyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! Suczka szuka DT , by mogła mieć operacje i tam do siebie dochodzić. próbowaliśmy wspolnymi siłami uratowac lapke jednak cud się nie zdarzył.... Najprawdopodobniej by suczka zyła dalej komfortowo łapka bedzie amputowana. Szukamy odpowiedzialnego Domku dla suńki, jest czysta nie absorbująca , wesoła i szybko się uczy. brak łapki nie bedzie jej w niczym przeszkadzał , świetnie daje sobie rade na trzech łapkach potrafi wysoko skakać i biegac jak strzała. Prosimy o domek!!!!!!! Quote
justynavege Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Apbt_sól zmien tytul prosze ze to walka o zycie psiaka Quote
justynavege Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 agnieszka pw wysłałam Ci napisz tam proszę Quote
justynavege Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a odnosnie suni............. wzięłąbym ja do Uciechowa bidulkę ale tu ani weta ani leczenia............ Błagamy o tymczas uratujmy to życie Quote
Apbt_sól Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Justyna a wziełabyś ją???? My ja tutaj d weta zawieziemy jakbedzie trzeba bedziemy kombinowac transporty do Wałbrzcha do weta na kontrole, niech jej ktoś załozy skarpete!!!! Quote
agnieszka30 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ona nie moze tam zostać. Za nic, jeszcze chwila i wda się infekcja...:-( Quote
zuziaM Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 agnieszka30 napisał(a):ja pitolę....i nic????????????????:-( Justyna, ulituj sie nad tym malenstwem ..... ! ! ! Jak dziewczyny ja beda do lekarza wozily, to jej potrzebny tylko spokoj ...... Quote
agnieszka30 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 czekam na wieści od apbt sól... Nie można jej zostawić bo nie przeżyje.. nie wiem czy w sobotę zdąże ze wszystkim, najlepiej przyszły tydz, trzeba jej tymczas w wałbrzychu na ten okres załatwić... Quote
Apbt_sól Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 W wałbrzychu tymczasów niema , mozna pmarzyć. ale jest wet na kreske , którego moznaby spłacać ze skarpety. Tylko Słonko trzeba zabarc ze schronu.,,,,, opajjjj :( Quote
agnieszka30 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ROZPACZLIWIE POSZUKUJEMY TYMCZASU DLA CHOREJ SUNI Z MARTWICĄ ŁAPY!!!!! Quote
Apbt_sól Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 TYMCZAS POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:modla::modla::modla::modla::modla::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
justynavege Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 net mi zdycha przez wichure :( Apbt_sól dzwon do Roberta 510 433 322 Pamietajcie jednak dziewczyny w razie co ktoras musi sie zobowiazac wozic ja do weta Quote
Apbt_sól Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Zanim zadzwonie musze mieć transprot dla małej wiec czekamy.... pusia jest zawalona robotą , ważne ze jest jakas szansa. Quote
agnieszka30 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 jestem na chwilę, dam ci wiola potem nr gadu, sunię i tak zabieramy!!!!!!!!!!! Quote
pusia2405 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 W przyszłym tygodniu mogę zawieźć sunię do Uciechowa!! Byle jej pomóc!! Chyba, że znajdzie się jej domek gdzieś bliżej. Wtedy łatwiej by było jeździć do weta. Dzisiaj wyjeżdżam do Łodzi, więc weekand odpada. Quote
anula1959 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jest już ta skarpeta na AFN , chętnie wpłacę jakąś kaskę na śliczną dziewczynę . Boziuniu co to za schron!!!??? Quote
Apbt_sól Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 wiec mamy jakiś plan ale od powniedziałku, najpiew czeka dziewczynke wizyta u weta , całe szczescie mozna u niego kreske otworzyć, z AFN bedzie bezpośrednio wpłacane na konto weta jak wezme od niego nr konta , zgadzacie sie????????????? Quote
Apbt_sól Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 AAA niech kttos monitruje ta skarpete bo ja nie znam sie na tym plisssssss :( Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 pusia pokazała mi ten wątek... to straszne... dobrze, że nagłaśniacie tą sprawę spróbujcie ogłosić ją na forum np. na forum naszego łódzkiego schroniska a moze ktos ją dostrzeże i uda się załatwić transport... forum jest nowiusieńkie więc ogłoszenie nie zginie w tłoku: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/forum/ spróbujcie Quote
Recommended Posts