Basia1244 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Marysieńko! tule twoje skołatane serce Kilerku :( Quote
Penny Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Żegnaj Kilerku. Zostaniesz w naszych sercach. Quote
Igiełka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Klierku * nie tak miało być :( Marysiu przytulam Quote
mimblunka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 żadne słowa nie przyniosą ukojenia... współczuje mari23 ;( odpoczywaj Kilerku razem ze Ślepkiem [*] Quote
Awit Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 My wchodzimy na wątek i płaczemy, a jak biedna Mari musi się czuć:-( Serce rozerwane, dusza rozerwana, tęsknota za Kilerkiem, jego kochana postać przed oczami cały czas:-( Tak bardzo Ci Mari współczuję:-( Quote
AMIGA Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Słowa pocieszenia wiele nie pomagają, ale Mari - jestem myslami z Toba, współczuję Ci bardzo, bardzo mocno. Walczyłaś o malucha jak mogłaś, zrobiłas wszystko, a nawet więcej niż się dało. Kilerku [*] [*] biegaj szczęśliwie za TM. Przynajmniej już nie cierpisz biedaku :-( Quote
mari23 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 jestem..... trochę naćpana tabletkami, inaczej na razie nie daję rady...życie mnie samo do przodu popycha.... bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję !!!!! za wsparcie, za pomoc, za serca Wasze tak mi bliskie - dziękuję !!!!! trudno mi nawet słowa znaleźć :( a tu jeszcze finanse chcę jasno i jawnie dla wszystkich rozliczyć: wpłaty, za które dziękuję całym sercem: 50,- Aleksandra G. z Wrocławia(20.01.) 10,- Anna A. z Warszawy (20.01.) 15,- Funia (23.01.) dzisiaj zapłaciłam ostatnią fakturę za leczenie Kilerka w Środzie Śląskiej - kwotę 126,18 zł Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję - za wszystko - całym zbolałym go granic sercem - dziękuję !!!!!! i proszę, aby nikt nie czuł się winny - nie mam do nikogo żalu - ani do nikogo z dogomanii, ani do lekarzy - mam tylko jedno wielkie: DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM !!!!!! Quote
Iljova Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Po to tutaj jesteśmy by pomagać zwierzętom ale też sobie nawzajem, więc byliśmy i będziemy z Tobą Marysiu Quote
_ogonek_ Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 łeb mnie nawala po prostu z tego wszystkiego... Marysiu, dzięki za informację - uaktualnię za chwilkę wszystko w 2 poście. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Widzisz Kilerku to jest tak z nami-dogomaniakami: są psy,które znamy tylko z internetu.Są to psy w większości bezdomne lub przygarnięte na dom tymczasowy u innego dogomaniaka.Są to psy,których nigdy osobiście nie poznamy,nie przytulimy..Są to jednak psy,które raz zobaczone zostają przez nas pokochane na zawsze.Są to psy,których nigdy nie zapomnimy. Kochamy Ciebie piesku. Elżbieta Quote
Marinka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Wpłaty 50,- Jacek M. i Anna W,-M. z Wrocławia (11.01.) 10,- Karolina S., Przygodzice (12.01.) 30,- Tomasz O. z Wrocławia (12.01.) 100,- Paweł Piotr W. z Wrocławia (13.01.) 50,- od Mruczki (16.01.) 100,- MariuszPP (16.01.) 30,- Gonia13 (16.01.) 15,- Maria Zuzanna Sz. (17.01.) 15,-Ewa Magdalena L. (17.01.) 50,- Bjuta (18.01.) 20,- Izabela Elzbieta B. ze Szczecina (18.01) z dopiskiem: "Kiler, trzymaj sie !!" 100,- czerda od SHA 50,- Aleksandra G. z Wrocławia(20.01.) 10,- Anna A. z Warszawy (20.01.) 15,- Funia (23.01.) 645,- razem wpłaty na konto Stowarzyszenia 250,- pomoc klubu Baloniarek Razem: 895 złotych Koszty: 286,20 faktura za leczenie w Środzie Śląskiej 100,- surowica 5 szt. - od Tomka ( zapłacił 200 złotych,połowę wziął tylko ode mnie, resztę - dla Kilerka ofiarował) 834,- Faktura z Kliniki w Zielonej Górze 126,18,- ostatnia faktura za leczenie Kilerka w Środzie Śląskiej Razem: 1 346,38 Quote
funia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Czyli jeszcze brakuje aby zapłacic wszystko ... Quote
_ogonek_ Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Trochę do spłaty zostało... Ogarnę finanse szczeniąt bo jest nadwyżka i wyliczę... Nie mam już siły na to wszystko... Quote
mari23 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 funia napisał(a):Czyli jeszcze brakuje aby zapłacić wszystko ... jeszcze dostałam wiadomość, że idzie przelew z bazarku, pewnie dotrze w poniedziałek, a reszta.... niech już tak zostanie, przecież Kilerek zasłużył sobie, abym ja sama za jego leczenie zapłaciła - a to tylko niewielka część zostanie dla mnie..... jest tyle innych psiaków w potrzebie przecież... bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc !!!!! Quote
_ogonek_ Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 mari23 napisał(a):jeszcze dostałam wiadomość, że idzie przelew z bazarku, pewnie dotrze w poniedziałek, a reszta.... niech już tak zostanie, przecież Kilerek zasłużył sobie, abym ja sama za jego leczenie zapłaciła - a to tylko niewielka część zostanie dla mnie..... jest tyle innych psiaków w potrzebie przecież... bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc !!!!! Marysiu, no nie wiem czy 400 zł około to taka mała część... jak Róża? Quote
mari23 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 _ogonek_ napisał(a):Marysiu, no nie wiem czy 400 zł około to taka mała część... jak Róża? dla Kilerka ode mnie to i 4 tysiące niczym są, gotowa byłam kredyt wziąć, byle go uratować..... i kiedy tak patrzę na te smutne psiaki wokół mnie - to każde z nich jest mi bardzo bliskie i drogie Róża przedwczoraj dostała surowicę - trzeba było odczekać trochę po sterylce i kuracji antybiotykowej wciąż ma takie napady szybkiego oddychania - płuca i oskrzela osłuchowo już dobrze, rtg także w normie, tylko w badaniach wyszła niewielka anemia i podwyższona fosfatoza najbardziej mnie martwi jej bojaźliwość - oprócz mnie i malutkiej Kasi ona boi się każdego, zwłaszcza mężczyzn z domu nie chce wcale wychodzić, nawet nie podchodzi do drzwi Quote
funia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Marysiu jak porobie opłaty obiecuje jeszcze mały grosik wysłać . Musimy sobie pomagac i nawet nie mów ,ze masz sama płacic 400 zł to spora kwota . Quote
baster i lusi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 KILERKU:placz: "Za Tęczowym Mostem" Tam za chmurą gdzieś daleko, Stoi długi most nad rzeką. Z tęczy most jest zbudowany, Wszystkim psiakom dobrze znany. Niedaleko za tym mostem Są dziesiątki psów! Tysiące! Wszystkie są szczęśliwe tam, Bowiem jest to Psi Raj. Dobermany, westy, pudle, Yorki, collie, dogi, kundle. Jest tam Sara, Azor, Reks, Każdy zmarły, grzeczny pies. Są tam jeziora z mięsnych sosów. Na każdym drzewie rośnie milion kabanosów! A ptaki? Ptaków nie ma! Są tylko szynki latające! A po łące skaczą serdelki, nie zające! Kiedy dzień nastanie, psy biegają po niebiańskim dworze, A gdy noc zapadnie, wtedy wsłuchaj się, a może Usłyszysz cichutkie wycie psów. To dusze czworonożne chcą spotkać właścicieli swych znów. Quote
fiorsteinbock Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Marysiu, wirtualnie przytulam. Wciąz nie wiem co pisac, jak wyrazic swój bol i współczucie :( Trzymam kciuki za Różyczke, oby wiesci byly coraz lepsze! Marysiu, przelałam na konto Stowarzyszenia 112zł (82zł z bazarku, 30zł po Filipku (*)) Stanowimy zgrany zespół i musimy sobie pomagać! Quote
mari23 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Marysiu, wirtualnie przytulam. Wciąz nie wiem co pisac, jak wyrazic swój bol i współczucie :( Trzymam kciuki za Różyczke, oby wiesci byly coraz lepsze! Marysiu, przelałam na konto Stowarzyszenia 112zł (82zł z bazarku, 30zł po Filipku (*)) Stanowimy zgrany zespół i musimy sobie pomagać! dziękuję ! Wszystkim Wam z całego serca dziękuję ! z Różyczka właśnie wróciłam od wetki - wszystko w porządku, fałszywy alarm i moja nadwrażliwość tylko.... uffff..... nosek miała suchy, troszkę spękany..... oprócz przerażenia nic jej nie dolega i oby tak zostało byłyśmy pieszo, dostała śliczną czerwona obrożę taki długi spacerek i nawet siku nie zrobiła.... dopiero w domu, po powrocie... wciąż zaglądam do Ślepka, zastając puste miejsce.... wciąż nie dociera do mnie, że nie ma już Kilerka..... muszę się przyzwyczaić - ból zostaje na zawsze - wiem, bo Maja odeszła 26.07.2001r. - to boli do dziś.... Quote
Recommended Posts