PACZEK Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Poker napisał(a):Niestety nie znam weta , który potrafi ogarnąć psa jako całość. Część też zbyt łatwo rezygnuje a walki o zwierzaka To prawda bo Ta większa część nie walczy o zwierzaka tylko o kasę.A zwierzaki są po to aby oni żyli dostatnio.A ta "pomoc zwierzętom to taki "kit" dla naiwnych. A przy okazji doktor "inaczej" dalej jest wetem koledzy go nie potępili? Wybaczcie kochane Cioteczki ale czasem ręce opadają właśnie w takich sytuacjach jak z Kilerkiem i człowiek natychmiast sobie przypomina jak Ci co podobno mają leczyć zwierzaczki postępują. Quote
fiorsteinbock Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Caly czas mam wyrzuty sumienia. Wyslalam prosbe do Marysi o dt dla maluszkow, jakbym mogla cofnac czas - Kilerek uniknąłby tego wszystkiego :( Nie wiem co moge napisac, jakich słow użyc aby przeprosic :( Quote
PACZEK Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Caly czas mam wyrzuty sumienia. Wyslalam prosbe do Marysi o dt dla maluszkow, jakbym mogla cofnac czas - Kilerek uniknąłby tego wszystkiego :( Nie wiem co moge napisac, jakich słow użyc aby przeprosic :( To nie Twoja wina ani niczyja że choroby dopadają psinki.Nie myśl w ten sposób proszę.Bo tak to co nie pomagać? To raczej Ci co nie chcą zrobić wszystkiego aby ratować psinę powinni się czuć winni. Proszę uwierzmy wszyscy że na złość wetom Kiluś wyzdrowieje. Quote
azalia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Też odnoszę wrażenie,że ten wet nie robi wszystkiego,co można zrobić. Albo odpuszcza,albo nie potrafi pomóc. Ta bezsilność jest straszna. Quote
_ogonek_ Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Dostałam smsa od Marysi: Kiler przed chwilą umarł. Był przy nim Krzysiek. i następny (odpowiedź na moje pytanie czy umarł sam): Sam. Umarł w chwili kiedy załatwiałam krew dla niego. Był przy nim w domu mój syn - nie umierał samotnie Kilerku :( Nie udało Ci się pomóc, niestety.... Obyś za Tęczowym Mostem biegał szczęśliwy i nigdy nie zaznał bólu ... Marysiu, a ty trzymaj się mocno. Zrobiłaś wszystko żeby go ratować! :glaszcze: Quote
fiorsteinbock Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Matko Kochana... Marysiu! Cokolwiek nie napisze to będą to puste słowa :( :( :( Chciałabym cofnąć czas, uratować wszystkie szczeniaczki i Kilerka... Nie wiem co mam pisac :( Dziewczyny... :( Kilerku, odpoczywaj... :( Quote
Iljova Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Marysiu pamiętaj co Ci mówiłam....Nie mogłaś nic więcej zrobić ... Kilerku Ty już za mostem Tęczowym Gdzie świat wspaniały i kolorowy Quote
Marinka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) Kilerku :(:( Edited January 24, 2012 by Marinka Quote
elisse Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Marysiu tak mi przykro,wiem jak bardzo go kochałaś i o niego walczyłaś dla Kilerka [*] Quote
azalia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mari,bardzo,bardzo Ci współczuję. Kilerku,bądź szczęśliwy,tam gdzie jesteś. Quote
funia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Marysiu jestem z Toba wiem co czujesz .....:-( Quote
PACZEK Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 :placz:Kilusiu ech.... zostawiłeś nas .....:placz: Marysiu :glaszcze: Jesteśmy z Tobą Słowa i tak nie oddadzą tego jak bardzo,bardzo......... Quote
maarit Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 :-( Brak mi słów...:-( Kilusiu...:-( [*] :-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kilerek odszedł?!Nie mam słów-taki piękny psiak.. Elżbieta Quote
kaja69 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Żegnaj Kilerku [*]...Marysiu przytulam ... Quote
tomchrispeter Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 do ponownego spotkania za Tęczowym Mostem Quote
matrioszka2 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Tak strasznie, strasznie mi przykro ... mari23 ... :glaszcze: Quote
Maruda666 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nie pisałam, ale czytałam i trzymałam kciuku za Kilerka [*] prawie od początku. Tak mi przykro :(:( Malutki, biegaj szczęśliwy już bez bólu. Marysiu, zrobiłaś wszystko co możliwe, walczyłaś o niego jak lwica. Wszyscy jesteśmy z Tobą :calus: Quote
Havanka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Kilusiu, przyszłam Cię pożegnać. Już nic Cię nie boli... Quote
wapiszon Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Kilerku, żegnaj Przyjacielu [*] Marysiu, wiem ,że słowa nie pomogą ..... Jesteśmy z Tobą..... Quote
Recommended Posts