Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze możecie wpaść z małą Cori do nas :)
Też mnie wkurza że Ala nie ma przyjaciół, ale niedługo jedziemy do kawalera poznać się. Znajomy mojego taty ma yoraska Dżekusia, którego pani pyta cały czas kiedy synowa /czyli Alutka/ przyjedzie. Narazie jakoś się nie złożyło bo najpierw cieczka, później ta ciąża urojona, teraz moja sesja...

Posted

mallinus napisał(a):
mysle ze powinnas sie przeprowadzic do nas :) zawsze jest jakies rozwiazanie :evil_lol: :multi:

Tylko że ja strasznie kocham swoje miasteczko:loveu:

Posted

tez mi sie podoba strasznie ta fotka,tylko szkoda ze to nie moja niunia

niee szkoda właśnie się zastanawiała że już gdzieś to zdjątko widziałam wskakuję na twoją galerie i jednak nie ma tego zdjątka u ciebie

Posted

Kochana, po sesji. Obiecuję, że kupię sobie podczerwień do kompa i zrobię galeryjke od początku jak Ala była u mnie. Jaka ona była słodzina, mówię Wam. Miała takie ciemne włoski koło noska, normalnie jak sarenka :)

Uszka juz zapuszczamy :)

Posted

A ten ostatni pościk to do kogo skierowany?

mallinus ma swoją galerie Twojej Anusia nie znalazłam więc to było do mallinus bo jej galerię często przeglądam :lol:
Mam nadzieję że nie pokręciłam już całkiem :roll:

Posted

Kochana, po sesji. Obiecuję, że kupię sobie podczerwień do kompa i zrobię galeryjke od początku jak Ala była u mnie. Jaka ona była słodzina, mówię Wam. Miała takie ciemne włoski koło noska, normalnie jak sarenka :smile:

Uszka juz zapuszczamy :smile:

Będę czekała. Jest śliczna. Ja też bym chciała żeby uszka Cori zarosły ale nie wiem co z tego będzie :-(

Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie tego tematu a miał być o spotkanku w Olsztynie :lol:

Posted

a z tymi uszami to chodzilo mi o to ze sa dosyc duze.jak kupilam missy miala malutkie pozniej wyrosly takie klapoluchy to bylam przerazona jeszcze klapniete.ale szybko stanely i teraz musze ladnie obcinac zeby wygladaly na mniejsze ;)