mallinus Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Co myslicie o spotkaniu naszych malych łobuzow w Olsztynie??? wogole to jest ktos z Olsztyna? Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cała Polska do przejechania :-( Wszyscy mieszkacie tak daleko a moja mała Cori nie ma przyjaciół:placz: Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 mysle ze powinnas sie przeprowadzic do nas :) zawsze jest jakies rozwiazanie :evil_lol: :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Zawsze możecie wpaść z małą Cori do nas :) Też mnie wkurza że Ala nie ma przyjaciół, ale niedługo jedziemy do kawalera poznać się. Znajomy mojego taty ma yoraska Dżekusia, którego pani pyta cały czas kiedy synowa /czyli Alutka/ przyjedzie. Narazie jakoś się nie złożyło bo najpierw cieczka, później ta ciąża urojona, teraz moja sesja... Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No do Ciebie już bliżej tylko gdzie dokładnie? 55km :p tyle wiem :lol: Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 mallinus napisał(a):mysle ze powinnas sie przeprowadzic do nas :) zawsze jest jakies rozwiazanie :evil_lol: :multi: Tylko że ja strasznie kocham swoje miasteczko:loveu: Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 to do nas mozesz przyjechac na noc ja jakis weekend piesy poszaleja troche:) Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 bardzo bym chciała :razz: tylko ta odległość, ale kiedyś zwiedzałam twoje miastko :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 koregra napisał(a):No do Ciebie już bliżej tylko gdzie dokładnie? 55km :p tyle wiem :lol: Kochana, miasto Frankensteina- Ząbkowice śląskie :) Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 co tam odleglosc,pociaGi kursuja :) ja to wlasciwie jestem z ketrzyna a olsztyn-studia Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :evil_lol: A tak przy okazji to gdzie można jakieś foteczki Alutki zobaczyć Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 mallinus - avatar boski :lol: z tą pianką na główce wygląda uroczo:loveu: Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 tez mi sie podoba strasznie ta fotka,tylko szkoda ze to nie moja niunia :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wśnie też przyjrzałam się tej fotce, myślę co psianka ma na główce, patrze a tu piana :evil_lol: Kamilko zaraz wrzucę fotkę Ali do galerii :) Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No nareszcie :evil_lol: Dużo fotek :razz: Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 tez mi sie podoba strasznie ta fotka,tylko szkoda ze to nie moja niunia niee szkoda właśnie się zastanawiała że już gdzieś to zdjątko widziałam wskakuję na twoją galerie i jednak nie ma tego zdjątka u ciebie Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A ten ostatni pościk to do kogo skierowany? Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 znalazlam je na allegro ktos sprzedawal szczeniaki i wkleil tego maluszka Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kamilko zaraz wrzucę fotkę Ali do galerii :smile: Więcej!!!! :lol: Urocza:loveu: Trochę zaśmiecam wątek mallinus - wybacz:roll: Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 nie szkodzi :p a alutka ma uszy prawie jak nasze :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kochana, po sesji. Obiecuję, że kupię sobie podczerwień do kompa i zrobię galeryjke od początku jak Ala była u mnie. Jaka ona była słodzina, mówię Wam. Miała takie ciemne włoski koło noska, normalnie jak sarenka :) Uszka juz zapuszczamy :) Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A ten ostatni pościk to do kogo skierowany? mallinus ma swoją galerie Twojej Anusia nie znalazłam więc to było do mallinus bo jej galerię często przeglądam :lol: Mam nadzieję że nie pokręciłam już całkiem :roll: Quote
koregra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kochana, po sesji. Obiecuję, że kupię sobie podczerwień do kompa i zrobię galeryjke od początku jak Ala była u mnie. Jaka ona była słodzina, mówię Wam. Miała takie ciemne włoski koło noska, normalnie jak sarenka :smile: Uszka juz zapuszczamy :smile: Będę czekała. Jest śliczna. Ja też bym chciała żeby uszka Cori zarosły ale nie wiem co z tego będzie :-( Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie tego tematu a miał być o spotkanku w Olsztynie :lol: Quote
mallinus Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 a z tymi uszami to chodzilo mi o to ze sa dosyc duze.jak kupilam missy miala malutkie pozniej wyrosly takie klapoluchy to bylam przerazona jeszcze klapniete.ale szybko stanely i teraz musze ladnie obcinac zeby wygladaly na mniejsze ;) Quote
Recommended Posts