Border_Collie Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Odiś to mały czarny pies z klapniętym uchem. Należał do mojej najki, ale miał iść do schroniska - i jest mój. Urodził się 15 kwietnia 2010, jako mały, czarny pingwin z trójką rodzeństwa. Moja naj. dostała go 1 czerwca, a poznałam go 3 czerwca. Jest kochanym, miłym, słodkim, ale i agresywnym 2-letnim psem. Lubię go za to, że jest inteligentny i wie co robi. Ksywki: Odiś, Odiseusz, Odyseusz, Odys, Didier, Di, Diduś, Dilla itd :D Antena? Cóż za antenka?! Jego ogon! Macha nim i drży... I nie lubi, jak się ją rucha, bo... kopie prądem - gryzie! To cudowny pies i ja go kocham. Zapraszamy razem z Odi'm: http://odi-nauka.blogspot.com/ Edited January 11, 2012 by Border_Collie Większe zmiany Quote
Ptysiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Wpadamy z rewizytom :) Szkoda, że nie ma u Was jeszcze zdjęć bo fajnie byłoby pooglądać Odisia ;) Pozdrawiam wraz z Ptyśkiem i miłego czwartku życzymy :) Quote
Oscar Patric Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 witamy się cieplutko:) także bym zobaczyła fotki Odinka,bo z avatarku wygląda na słodziaka:) Quote
Border_Collie Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Dziękuję :eviltong: Niestety, mój kochany brat wyjechał na obóz nie mogę wgrać NOWYCH zdjęć... No, umiem wgrać, ale moja komórka nie ma opcji USB, zaś aparat ma 5 lat i wysiadł... jednak mam z 60 zdjęć mojego przyjaciela... Tylko czekam, aż koleżanka zrobi sygnaturę z Odisiem, będę pokazywała Didi'ego :grin: Pozdrawiamy! Wygłaskajcie swe pupile ode mnie i małego ;) Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Pozdrawiamy i czekamy na powrót brata z nadzieją, że będą wtedy zdjęcia :) Quote
Border_Collie Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Pozdrawiamy i czekamy na powrót brata z nadzieją, że będą wtedy zdjęcia :) Ależ mamy jego foto - blog! :D Pt. Mały, leniwy, ale KOCHANY ♥ Quote
Recommended Posts