Jump to content
Dogomania

Psiak-marzenie ("Kosmo") ma już PAŃCIĘ i DOM - też jak marzenie ;-))))

Recommended Posts

Posted

niezle zescie go odmienily :)

myslalam, ze dam rade pomoc troszke finansowo, ale niestety dostalam po tylku przez problemy z kregoslupem (Marka troszke sie orientuje)

jak sie uda cos odlozyc to Wam podesle, ale to chwile potrwa niestety

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kosmo to istny Hawanczyk!!!

Kosmo:

Pies rasy Hawanczyk:

Co Wy na to???

Moje dwie sunie w Avatarku to tez Hawanki, patrzcie jakie maja podobne pysiunie do Kosma!

Zalozylam Kosmowi watek w dziale "Pozostale Rasy Ozdobne". Tam siedzi duzo milosnikow bichonow, w tym bichonow Hawanskich...wiec moze ktos go zauwazy i pokocha...? Oto ten watek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39246
Wkleilam tam fotki Kosma przed obcieciem wlosow zeby bylo wieksze podobienstwo do Hawanczyka. Niestety nie mialam fotki obcietego Hawanczyka zeby wstawic z Kosma ostatnimi zdjeciami, ale tez byloby podobienstwo...

Posted

eurydyka napisał(a):
teraz to chyba ogolony hawanczyk:)))

Niestety nie mam zadnych fotek z ogolonymi Hawanczykami :evil_lol: , chociaz jedna z moich sunieczek tez musiala byc ogolona po spedzeniu 4 miesiecy w malej klatce w sklepie zoologicznym...:shake: , i ogolony Kosmo tez jest podobny do ogolonego Hawanczyka ;)...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Kosmo to istny Hawanczyk!!!

Kosmo:

Pies rasy Hawanczyk:

Co Wy na to???

Moje dwie sunie w Avatarku to tez Hawanki, patrzcie jakie maja podobne pysiunie do Kosma!

o ja cie kręcę! Faktycznie - mamy do wyadoptowania ślicznego hawańczyka!!!!!! :multi: Zaraz zmieniam temat - takie cacuszko, i do tego grzeczne i kochane - i nikt go nie chce????? :crazyeye:

* * *
PS. WAżNE INFORMACJE: "Kosmo" ma ok. 4 lata, wys. jakieś 25-30 cm, waży 6,9 kg, no i nie ma jednego oczka - czego w ogóle nie widać, bo ma ładne zagojone. Jest cichutki i grzeczny (nie nadaje się jako piesek dla dzieci!).

W sprawie jego ADOPCJI można dzwonić do mnie: 0-507920043 lub pisać: dogomarka@gazeta.pl

Posted

Asiaf1 rozmawiała z Panią, która opiekuje się tymczasowo Kosmo - i ta Pani stwierdziła, że jeszcze nigdy nie miała do czynienia z tak grzecznym psem! :loveu:

Posted

bo ja nie lubię dzieci ;)

A poważnie - nie napisałam, że "nie nadaje się do domu z dziećmi", tylko że "nie nadaje się jako pies dla dzieci" - co oznacza mniej więcej, że jeśli ktoś szuka małego pieska żeby się dzieci nim bawiły - to ten absolutnie nie wchodzi w grę, bo jest bardzo spokojnym i wrażliwym stworzeniem, potrzebującym czułej opieki i spokoju a nie zabawy i szaleństw.

Posted

zostawiamy wszystko jak jest :p (bo wiem z doświadczenia, że jak się pojawi do adopcji mały piesek przypominający maskotkę, to zaraz dzwonią w jego sprawie mamy kilkulatków po "pieska dla dzieci" :cool3:)

Posted

zasadzkas napisał(a):
Jakie tu atrakcje, Kosmo hawańczyk :multi:
No, i super!

Nie widzialam Kosma na zywo, ale ze zdjec to bardzo podobny. Wlasciwie jedyna roznice jaka widze to w uszkach. Hawanczyki maja uszka na dol, a Kosmo tak bardziej do tylu...a poza tym to caaaly Hawan!:multi:

Posted

Wczoraj, jak zobaczyłam ostrzyżonego Kosma to skojarzył mi się taki obrazek psa rasy bichon frise, też taki śmieszny pucatek :lol:
A tu jeszcze lepiej - bichon havanais!!!! Kto by przypuszaczał! Taki arystokrata!!! :cool3: :siara:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Wczoraj, jak zobaczyłam ostrzyżonego Kosma to skojarzył mi się taki obrazek psa rasy bichon frise, też taki śmieszny pucatek :lol:
A tu jeszcze lepiej - bichon havanais!!!! Kto by przypuszaczał! Taki arystokrata!!! :cool3: :siara:

Nasz arystokrata znajdzie napewno arystokratyczny domek...i bedzie sypial w lozeczku i zajadal pysznosci....i bedze miziany, tulony i calowany, bo zasluguje na to...:loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):
jakby się tak bliżej przyjżeć, to można by powiedzieć, że na fotkach są bracia bliźniacy ;)

Conajmniej! Ja to bym nawet powiedziala ze to ten sam pies! Kosmo teraz, i Kosmo za jakis czas juz u tego szczesciarza ktory go zaadoptuje...;)

Halo Szczesciarzu!!!! Gdzie jestes:candle: ??? Popatrz jakie Cudo czeka na Ciebie!!!

Posted

Marka napisał(a):
Nikt nie dzwoni po małego śliczniaka :shake: dobrze, że ma chociaż dogo-ciocię Sabinę, która go winduje na górę listy :calus:

Beda dzwonic, zobaczysz...:lol: Ogloszenia dopiero co byly wstawione. A na tym nie skonczylam, bede wklejac do oporu...:razz: .