lula2010 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [QUOTAE=ockhama;18837940] A teraz jest tak :loveu: Quote
phase Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ale jaka śliczna obróżka czerwona. :) http://images10.fotosik.pl/1044/3b9dda5ac2bb77e6.jpg ślicznie w niej wyglada. W ogóle piękne zdjęcia! Widać, że "dzieciaki" mają dobrze. :) Quote
lula2010 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 phase napisał(a):Ale jaka śliczna obróżka czerwona. :) http://images10.fotosik.pl/1044/3b9dda5ac2bb77e6.jpg ślicznie w niej wyglada. W ogóle piękne zdjęcia! Widać, że "dzieciaki" mają dobrze. :) o tak ,maja sie dziewczyny dobrze;dzis 2 lata jak BEKUSIE przywiezlismy do domu z pseudo......na poprzedniej stronce sa wczorajsze,jeszcze "cieplutkie "foty :loveu: Quote
lula2010 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 ockhama napisał(a): BUBINA-nasza seniorka :loveu:,w kwietniu skonczy 14 lat :loveu: Quote
lula2010 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 ockhama napisał(a): moje bulwy dwie....w deszczowa ,styczniowa niedziele .....:loveu: Quote
monia&nero Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 świetnie dziewczynom w tych kurteczkach :) a to zdjęcie wymiata :) a astunia jaka rozbiegana :) jak się czuje? Quote
lula2010 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Po ostatniej wizycie u weta i podaniu lekow ODPUKAC !!!!!dobrze :multi: Quote
lula2010 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Pojechalismy wczoraj najperw do Szymka,potem do Kubusia :loveu:,zostawilismy dziewczynom jak zwykle swiatlo .....wracamy ,a tu niespodzianka :evil_lol:....BEKUNIA spala zagrzebana w kolderke w sypialni,ale nie na swoim tylko w naszym lozku :diabloti:nawet okiem nie mrugnela ,ze wrocilismy juz ..... Quote
monia&nero Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 a jak Bekunia? Wróciła już do formy po sylwestrowych hukach? Quote
lula2010 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 monia&nero napisał(a):a jak Bekunia? Wróciła już do formy po sylwestrowych hukach? juz prawie w formie :eviltong:,tylko mnie nie opuszcza na krok :cool3:,gdzie bym nie usiadla,zaraz na mnie "laduje ",cale 17 kg :diabloti::evil_lol: Quote
lula2010 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 to fakt ,BEKUNIA to moje kolejne psie SZCZESCIE :loveu:....czasem wydaje mi sie ,ze od zawsze jest z nami....:eviltong: Quote
lula2010 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Dzis bulwy byly u weta ...Lula- AZS,Beka- komplet szczepien +obie czyszczenie gruczolow :evil_lol:,Lula wpadla w histerie a Bekusia zniosla wszystkie zabiegi ze stoickim spokojem :multi:no i obie zadbaly o figure na lato (Lula 10,500,Beka 15 ,500)czyli dieta mniej zarcia zadzialala z korzyscia dla ich kregoslupow :diabloti:;w poczekalni byla onka do szycia lapy,astek i 2 goldeny.....awanture zaczela jak zwykle LULA ruszajac z jazgotem na przyspiona onke :crazyeye:....dolaczyla BEKA...ludzie smiali sie ,ze najmniejsza a taka zadziora....:evil_lol::diabloti:,poza tym obie dziewczyny zdrowiutkie :lol:(ODPUKAC)!!!!!!:razz: Quote
ockhama Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 lula2010 napisał(a):Dzis bulwy byly u weta ... a Bekusia zniosla wszystkie zabiegi ze stoickim spokojem :multi: a teraz odsypia... ;) Quote
Oscar Patric Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 kurcze w końcu Was znalazłam:multi: świetne fotki:loveu: Quote
lula2010 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 unikatowydiament napisał(a):kurcze w końcu Was znalazłam:multi: świetne fotki:loveu: DZIEKUJEMY :lol: Quote
ockhama Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 ;) nie ma to jak spojrzeć na świat z innej perspektywy Quote
monia&nero Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 lula2010 napisał(a):Dzis bulwy byly u weta ...Lula- AZS,Beka- komplet szczepien +obie czyszczenie gruczolow :evil_lol:,Lula wpadla w histerie a Bekusia zniosla wszystkie zabiegi ze stoickim spokojem :multi:no i obie zadbaly o figure na lato (Lula 10,500,Beka 15 ,500)czyli dieta mniej zarcia zadzialala z korzyscia dla ich kregoslupow :diabloti:;w poczekalni byla onka do szycia lapy,astek i 2 goldeny.....awanture zaczela jak zwykle LULA ruszajac z jazgotem na przyspiona onke :crazyeye:....dolaczyla BEKA...ludzie smiali sie ,ze najmniejsza a taka zadziora....:evil_lol::diabloti:,poza tym obie dziewczyny zdrowiutkie :lol:(ODPUKAC)!!!!!!:razz: super, że sunie zdrowe! Bardzo się cieszę :multi: Super sesja wnusia :loveu::loveu::loveu: no i oczywiście łóżkowe sesje suń :) ale wiadomo buldog+łóżko=szczęśliwy buldog :) Quote
lula2010 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 monia&nero napisał(a):super, że sunie zdrowe! Bardzo się cieszę :multi: Super sesja wnusia :loveu::loveu::loveu: no i oczywiście łóżkowe sesje suń :) ale wiadomo buldog+łóżko=szczęśliwy buldog :) DZIEKUJEMY !!!!!ODPUKUJEMY w nie malowane zeby nie ZAPESZYC !!!!! :diabloti: /zeby chorobska nie wrocily / :mad:,a spanie w lozku to bulwom juz weszlo w nawyk :evil_lol:,LULA spi z nami cala noc ,w dzien drepce dookola lozka ,zeby ja wlozyc na nie i zakopuje sie w koldre ,a BEKUNIA "laduje "na nas ok 5 rano :diabloti:....i juz po spaniu....:cool3:.....tez nam sie foty wnusia podobaja :loveu:,byl z rodzicami w SPA w Jastarni :lol: Quote
Recommended Posts