ockhama Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='lula2010']cala sobota spedzona z wnukami :loveu:,najpierw ze starszym -SZYMKIEM :loveu: :multi:,potem z mlodszym KUBA ,ktory dzis skonczyl 3 miesiace :loveu::multi: Quote
lula2010 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 byly plany zdjec sun w plenerze ,ale przez deszcz i deszcz ze sniegiem :placz:zostaly w sferze marzen.....:diabloti: Quote
ockhama Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='lula2010']byly plany zdjec sun w plenerze ,ale przez deszcz i deszcz ze sniegiem :placz:zostaly w sferze marzen.....:diabloti: :placz: ale... co tam śnieg i deszcz! :razz: marzenia trzeba REALIZOWAĆ! :diabloti: Quote
lula2010 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 ockhama napisał(a)::placz: ale... co tam śnieg i deszcz! :razz: marzenia trzeba REALIZOWAĆ! :diabloti: ja wlasnie w taka pogode NIE LUBIE realizowac MARZEN :evil_lol: Quote
phase Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Piękny obraz! :) http://images51.fotosik.pl/163/99a67759bfb823ed.jpg Ja chcę śnieg! Taką zimę już. :) Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 u Nas też pogoda nie rozpieszcza,tak samo miałam focie zrobić Synkowi,ale za zimno i nie ma Quote
lula2010 Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 W Bydzi( cale szczescie ) snieg nie pada :multi:,bo jutro ,w piatek i poniedzialek "dyzur "u wnuczka ,co wiaze sie ze spacerowaniem :diabloti: bez wzgledu na pogode :evil_lol:,a ja wszelkich nakryc glowy nie lubie ,nie nosze ....nawet nie mam :cool3: Quote
lula2010 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 wczoraj wrocilam od Kubusia ok 21-ej i....poszlam spac :lol:BEKA chyba teskni za mna ,bo nie odstepuje mnie na krok...dzis caly dzien w domku z suniami ,a jutro do cory na imieniny....:lol: Quote
lula2010 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 pogoda nie napawa optymizmem-ani sun ani mnie....:shake:,a tu byl MIKOLAj i prezenty dla wnuczat zostawil :multi: i trzeba im je dostarczyc....:loveu: wieje i pada do tego stopnia ,ze odpielismy tuje i wynieslismy z balkonu...:shake:...sunie nie chca na dworki-bulwy nie lubia takiej pogody.....BUKA nawet dzis nr 2 nie zrobila :evil_lol:,za to astunia tak-zaraz przy wyjsciu z klatki :mad:i panci wstydu narobila :oops:...a potem zawinela na kopytkach do cieplego domeczku ..... Quote
Maupa4 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='lula2010']pogoda nie napawa optymizmem-ani sun ani mnie....:shake:,a tu byl MIKOLAj i prezenty dla wnuczat zostawil :multi: i trzeba im je dostarczyc....:loveu: wieje i pada do tego stopnia ,ze odpielismy tuje i wynieslismy z balkonu...:shake:...sunie nie chca na dworki-bulwy nie lubia takiej pogody.....BUKA nawet dzis nr 2 nie zrobila :evil_lol:,za to astunia tak-zaraz przy wyjsciu z klatki :mad:i panci wstydu narobila :oops:...a potem zawinela na kopytkach do cieplego domeczku ..... Buka ? A nie Beka ? :hmmmm: Bo jeżeli chodzi o Bukę to ona zawsze wszystko i tylko na spacerach i jej pogoda "nie robi" :siara: Quote
lula2010 Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Maupa4']Buka ? A nie Beka ? :hmmmm: Bo jeżeli chodzi o Bukę to ona zawsze wszystko i tylko na spacerach i jej pogoda "nie robi" :siara: naogladalam sie przepieknych obrozek podkreslilam ,ze BUKA ma cudne i modelka moze byc.....i weszlam do siebie na stronke i.... poszlo :evil_lol:to pewnie wiatr mi dzis na dworkach zanadto mozg przewietrzyl :diabloti: Quote
ockhama Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 no no :diabloti: dobrze że choć do Jasia jeszcze nie palnęłaś: Krzychu kochanie... :evil_lol: no to foty ;) Quote
lula2010 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 hm....JASIU pyta ,kto to KRZYCHU :evil_lol:.....przekierowalam go do CEBIE ,ale nie odbierasz telefonu....:mad: Quote
ockhama Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 i jeszcze gorrrrące foty ;) tylko Beka została przyłapana "na polu walki" ? :diabloti: Quote
lula2010 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Bydzia zawiana,zasypana...:mad:ledwo co jadac 40km/godz wrocilismy od Szymka(musielismy zawiez MIKOLAJA) i jak zwykle zastalismy w domu maly nieporzadek zrobiony kazdorazowo przez sunie jak nas nie ma :diabloti:,przylapac dala sie tylko BEKUNIA(astunia lezala grzecznie w sypialni na swoim kojcu):lol:,LULA po przywitaniu sie z nami dolaczyla do babinki :eviltong: :evil_lol:(balagan zawsze my niejako wywolujemy ,bo jak nas nie ma zostawiamy suniom kartony do niszczenia ,zeby nie pogryzly nic innego ):lol: Quote
ockhama Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='lula2010']hm....JASIU pyta ,kto to KRZYCHU :evil_lol:.....przekierowalam go do CEBIE ,ale nie odbierasz telefonu....:mad: nie odebrałam bo... gadałam :diabloti: no i zapomniałam Ci powiedzieć: nie nasyłaj Jasia na mnie bo skąd ja mam to wiedzieć... to Twój Krzychu nie mój :evil_lol: Quote
lula2010 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 :hmmmm:.....a ten KRZYCHU-to ja go znam????:diabloti: :evil_lol: Quote
phase Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 http://images54.fotosik.pl/177/67c1562f438b8409.jpg śliczności :loveu: A gdzie druga bulwka? Quote
lula2010 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='phase']http://images54.fotosik.pl/177/67c1562f438b8409.jpg śliczności :loveu: A gdzie druga bulwka? byla na pozniejszej focie ,ale ta ZNIKNELA ....:-(......wrrrrr :mad: Quote
lula2010 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='ockhama']i jeszcze gorrrrące foty ;) tylko Beka została przyłapana "na polu walki" ? :diabloti: juz jest !!!!:multi:fota z BEKUSIA wrocila :lol: Quote
Recommended Posts