Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

astunia dostala dzis nowa,puchata narzute na legowisko :lol:.....od tej pory brak reakcji na otwieranie lodowki :evil_lol: i pelna blokada wyra przed obiema bulwami :diabloti:,na dworki idzie za kare....:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='lula2010']pada...pada...pada ...:mad:

śnieg? :-o już? :diabloti:

no to na rozgrzewkę... sesje foto bulw i nie tylko ;)

modelka nie wygląda na zachwyconą... co jej nagadaliście żeby to założyła :mad:

Posted

[quote name='lula2010']JEZUUUUUUUU!!!!!co to za cuda :loveu:nie mow ,ze TWOJE !!!!!

nie mówiłam i nie mówie :diabloti: ale kto wie może kiedyś... tak powiem :diabloti:

Posted

Dzieciaczkowe zdjęcia przecudowne!! Uwielbiam takie fotki. :loveu:

Bulwki jaki znudzone. :) Patrząc przez okno nie dziwię się... Chociaż u nas dziś dopiero wyszło na chwilkę słoneczko, to skorzystałyśmy z mamą i poszłyśmy na spacerek. :)

Posted

zapomnialam napisac ,ze jak tylko odkladalam KUBUSIA do lozeczka to ladowaly na mnie grzywka i astunia corki :diabloti: oraz,ze BEKA zwana przeze mnie tez KUKUSIA, dostala nowe legowisko (prawie takie jak ma LULA),bo ostatnio albo ladowala sie do lozka juz z wieczora albo kladla sie na LULE w jej legowisku :evil_lol:.....zobaczymy jak dzis bedzie w nocy :eviltong:...tzn ,gdzie ktora sunia bedzie spala....:cool3:

Posted

[quote name='lula2010']BEKA konczy dzis 6 latek !!!!!:new-bday:. Wszystkiego najlepszego z tej okazji cudowna ,biala, BULWINKO :BIG:.....Zeby wreszcie przestaly gnebic CIE chorobska, a reszte bedziesz miala u nas :tort: .....I zebys jeszcze dlugo z nami byla.....:loveu:[/QUOTE]
jejku ! spóźnione ale mega szczere życzenia dla Beki ode mnie i moich bulwiszonów. Życzę zdrówka bo szczęście już z Wami ma :)

Posted

[quote name='ockhama']

modelka nie wygląda na zachwyconą... co jej nagadaliście żeby to założyła :mad:
ja nie mogę ale mina! czemu mi to założyliście :) :)

[quote name='ockhama']i Kubuś publicznie - piarowo ;)

super foty :loveu:
piękna sesja!

Posted (edited)

zgodnie z tradycja -wrocilam od KUBUSIA :loveu:,biegiem do lapka a tu.....niet polaczenia z netem....:mad:,zresetowalam,polaczenie jest ale co chwila wywala mnie z dogo......:diabloti:

Edited by lula2010
Posted

[quote name='3 x']jakie superaśne foty Kubusia :)
http://images52.fotosik.pl/90/fcf8946816d77884.jpg

zawsze mnie zastanawia co Ci fotografowie robią tym dzieciom, ze one tak rozkosznie niewinnie wyglądają na tych zdjęciach z sesji ;)
cora mowila ,ze w pomieszczeniu bylo bardzo cieplo,maly dostawal co jakis czas piers do ssania ,a jak blogo zasnal to nawet nie czul ,ze fotograf uklada go w roznych pozycjach :loveu:

Posted

wrocilismy od wnukow...i zjazd....:evil_lol:.....zjazd do lozka ....:diabloti: sunie nic nie nabroily jak nas nie bylo ,za to wczoraj jak tylko otworzylam balkon (bylo cieplo )LULA (ciemna)wspiela sie na cala wysokosc i jak koza obzerala tuje....:evil_lol:.....staly sobie 6 lat ....byly zadbane ,specjalnie chronione przed mrozami ,z malutkich urosly do 2 m i....sru.....bulwie zeby je zalatwily....:diabloti:...w jedno lato.....