Oscar Patric Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 chociaż burza niebezpieczna,ale mi się podoba Quote
ockhama Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 lula2010 napisał(a):....a ja na balkonie....:lol: balkon to ma powodzenie... ;) Quote
lula2010 Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 astunia ma kolejnego tluszczaka :multi:,brodawki na razie zostawiamy...tylko zdjec babinki nie ma nowych,bo nie bardzo spacerowac jej sie chce w te upaly i raczej przesypia je w swoim legowisku .....a takie foty jej to juz mamy....:lol: Quote
monia&nero Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 to że bulwy masz cudne to jest fakt! No ale wystrój balkonu też mi się bardzo podoba :loveu: Quote
lula2010 Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 monia&nero napisał(a):to że bulwy masz cudne to jest fakt! No ale wystrój balkonu też mi się bardzo podoba :loveu: balkon byl fajny ,dopoki w zeszlym roku Wspolnota nie ubzdurala sobie ,ze trzeba zrobic nowe izolacje itp itd :cool3: panowie budowlancy skuli kafle ,a maz sie uparl ,ze tylko zielone i.....w Bydgoszczy i okolicy nie ma ....:angryy:,wiec lezy sobie "trawka" ,o tyle nie wygodna,ze jak pada ,to dlugo schnie i sunie wnosza "lapy "do mieszkania...no ,ale jest mop i po sprawie...gorzej jak nie zauwaze i sie "uwala"-sa wtedy cale mokre :diabloti: ,co dla Luli przy jej AZS jest nie wskazane.... tuje na balkonie rosna nam juz 5 lat i chyba na wiosne 2014, pojada do synowej i syna,a my kupimy znow male..... no a ze bulwy cudne to wiem :lol:,ale lubie sluchac zachwytow na ich temat :multi: Quote
lula2010 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Rowno 3 lata temu za TM pobiegla kocia ,nasza perska ksiezniczka ,NIUNIA .... [*].....:-(......pamietamy,tesknimy ....:-(......bez Ciebie kocinko swiat juz nie jest tak kolorowy jak kiedys....spij spokojnie ..... Quote
lula2010 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 leje bez przerwy praktycznie od wczoraj.....:angryy:,nawet grad popadal....:mad: Quote
phase Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Te pelne rocznice sa najsmutniejsze.. [*] U nas tez niezle leje.. Quote
lula2010 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Lula pojechala z panciem do weta ,bo sie cala ROZDRAPALA :shake: ....mysle ,ze zmieniony lek na AZS nie zadzialal wcale ,albo znikomo, plus opady deszczu i wilgoc ....i machina swedzaca ruszyla....zobaczymy co wet powie.... Quote
phase Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Aj bidulka, daj znać co i jak. I fotoszki pięknotki proszę. :lol: Quote
lula2010 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 (edited) Lula Lulizjana juz po wecie....faktycznie nowy lek nie zadzialal:shake:mala po nim spala ,dostala cos innego w zastrzyku, oprocz tego lek przeciw zapalny i przeciw swiadowy ...panciu mowil ,ze plakala jak mala bulwia dooopke kluli ....:shake:...a jak czyscila ciocia gruczoly to tez sie bulwie nie podobalo...:angryy:,dopiero owczarek niemiecki w poczekalni ,poprawil jej humor....(Lula nie cierpi tej rasy) :evil_lol: Edited July 12, 2013 by lula2010 Quote
bira Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Lula, stadko macie cudne :-0 Pełna harmonia :-) Nie wiedziałam, ze masz suńkę alergiczkę. Łączę się w bólu, bo moja dobka byla alergiczką... Uczulona na wszystko, a jak przychodziła wiosna, to wybuchała u nas taka bomba, że żal wspominać... Weterynarze kapitulowali z nia jeden po drugim, aż w końcu trafiłam na moją koleżankę i jej męża. Oni wprowadzili jej cyklosporynę. Rewelacyjny lek. Moja Amba mogła po nim chodzić po trawie i łapy nie puchły jej do gigantycznych rozmiarów, nie ropiały i nie wychodziły po takim spacerze wrzody. Może porozmawiaj z wetem o tym leku, może i u Was by pomógł... Quote
lula2010 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 dzieki ,ze zajrzalas,ze podpowiedzialas lek -nie znam nazwy ;ten,ktory dzis LULA dostala ma dzialanie na ok miesiac,ale jak bedziemy z astunia u weta to zapytam....u nas stale cos z suniami.....czasem jestesmy nawet co tydzien w klinice ....licza nas juz po kosztach tylko....a ja licze siwe wlosy....:cool3: :diabloti: Quote
ockhama Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 lula2010 napisał(a):wreszcie NIE PADA :multi: u nas piękna pogoda - wiatr i słońce :) no to pora na foty... sorry że dopiero dziś Quote
lula2010 Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 jak zwykle dzieki za foty !!!!:loveu: Janek sie dzis od rana nudzil i przejrzal CALE 52 strony watku .....i...... stwierdzil ,ze dziewczynki nam sie postarzaly.....szczegolnie astunia :shake:.....nawet Lulka ma juz posiwialy pyszczol i ludzie czesto mysla ,ze jest starsza od Bekuli :diabloti: Quote
ockhama Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 lula2010 napisał(a):... dziewczynki nam sie postarzaly..... no cóż... nie starzeją się tylko wiatr i deszcz ;) a czasem i marzenia... Quote
lula2010 Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 dzis bylo spotkanie bydgoskich bulw ,ale przez to ,ze Luli nasililo sie AZS-nie pojechalismy....:shake: Quote
Recommended Posts